Megjelent Szász András új könyve

Megjelent Szász András új könyve

2014. május 7. 07:28

Szász András Pilinszky-díjas író, újságíró Boczonádi Szabó József a szabadságharc vitéz őrnagya, az újraindított Ludovika Akadémia első parancsnoka című helytörténeti kiadványát mutatják be május 14-én, szerdán 18 órakor, a Hattyúházban.

Részletek
Hangverseny Bárdos Lajos emlékére

Hangverseny Bárdos Lajos emlékére

2014. május 7. 07:23

Bárdos Lajos emlékére A Kiskunfélegyházi Zenebarátok Egyesülete május 24-én, 17 órakor ünnepi kórushangversenyt rendez Bárdos Lajos műveiből születésének 115 éves jubileumára. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium tornacsarnokába. Fellépnek: Bárdos Lajos Kamarakórus, Hunyadi Véndiák Kórus, Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kicsinyek Kórusa és Nagykórusa, Palestrina Kamarakórus, Kiskunfélegyházi Zenebarátok Kórusa.

Részletek
Kirándulás a csipkemúzeumba

Kirándulás a csipkemúzeumba

2014. május 6. 17:50

A Kiskun Múzeum Baráti Köre múzeumlátogatást szervez Kiskunhalasra a Thorma János Múzeum és a Csipkemúzeumban a Nemzetközi csipkekiállítás megtekintésére.

Részletek
Elgallagtak a Mórások is

Elgallagtak a Mórások is

2014. május 5. 06:29

A Móra Ferenc Gimnázium diákjai május 1-jén, csütörtök mondtak búcsút az alma maternek, hogy hétfőtől már az írásbeli érettségiken adjanak számot a középiskolás évek alatt megszerzett tudásukról..

Részletek
Anyák napi hangverseny

Anyák napi hangverseny

2014. április 28. 10:43

A félegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Anyák napi hangversenyt rendez. Május 9-én, pénteken 17 órakor az alsó tagozat, május 10-én, szombaton 17 órakor a felső tagozat mutatja be ünnepi műsorát az iskola III. emeleti dísztermében.

Részletek