Holló Lászlóra emlékeznek

Holló Lászlóra emlékeznek

2016. március 3. 17:00

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, a Holló László Képzőművész Kör, a Kiskunfélegyházi Képző- és Iparművészek Egyesülete és a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület szeretettel hív mindenkit Holló László születésének 129. évfordulója alkalmából rendezendő koszorúzási ünnepségre március 4-én, pénteken 15 órakor. Helyszín: Petőfi tér, Holló-ház. A festőművészről rövid megemlékezést tart Szabó Ildikó művésztanár.

Részletek
Bemutatkozik a Kőrös-Körül a Művészetért Egyesület

Bemutatkozik a Kőrös-Körül a Művészetért Egyesület

2016. március 2. 14:30

A Móra Ferenc Művelődési Központ és a Holló László Képzőművész Kör szeretettel vár mindenkit a Kőrös-Körül a Művészetért Egyesület bemutatkozó kiállításának megnyitójára. A tárlatot dr. Csizmár István, az egyesület elnöke mutatja be. Közreműködik a Széljáró Balladás együttesből Vas László és Molnár István. A kiállítás április 5-éig látogatható a művelődési központ aulájában.

Részletek
Csincsák Zoltán emlékfutás

Csincsák Zoltán emlékfutás

2016. március 2. 09:30

Emlékfutást szervez a Kossuth szakiskola egykori kollégiumi nevelőtanárának emlékére az intézmény nevelőtestülete március 2-án, 14 órai kezdettel a Kossuth iskolától a Felsőtemetőig és vissza. Az emlékfutás útvonala: Kossuth utca - Izsáki út - Bercsényi utca - Károlyi utca és a Felsőtemető, ahol mécsest gyújtanak a futás résztvevői, majd ugyanezt az útvonalat teszik meg visszafelé is.

Részletek
Nőnapi ajándék

Nőnapi ajándék

2016. március 7. 16:30

A Kiskunfélegyházi Városi Strand és Uszoda nőnap alkalmából szeretne kedveskedni vendégeinek március 8-án, kedden, nőnap alkalmából. Ezen a napon az uszodában reggeltől estig 50 %-os kedvezményes jegyárral várják a hölgyvendégeket.

Részletek
Tájékoztató a CSOK lehetőségeiről

Tájékoztató a CSOK lehetőségeiről

2016. március 5. 16:30

A lakástámogatás (CSOK) elemeiről tart előadást Morvai Szilveszter, az OTP kiskunfélegyházi fiókvezetője és a bank munkatársai március 8-án, kedden 17 órakor a városi könyvtárban. A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Nagy érdeklődés esetén újabb előadást tartanak március 23-án, szerdán 17 órakor.

Részletek
Múzeumtúra a Templomhalom Emlékparkhoz

Múzeumtúra a Templomhalom Emlékparkhoz

2016. március 9. 13:30

A Kiskun Múzeum Baráti Köre kerékpáros időutazást és emlékfa-ültetést szervez a Templomhalom Emlékparkhoz és ehhez kapcsolódóan, a Kiskun Múzeumban a „Félegyháza Népe” című régészeti kiállítás megtekintésére.

Részletek