III. Helyi Termék Ünnep lesz Kecskemét Főterén

III. Helyi Termék Ünnep lesz Kecskemét Főterén

2015. május 4. 08:25

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület május 9--én és 10-én rendezi meg a Háztájit az asztalra! - III. Helyi Termék Ünnepet Kecskemét főterén, ahol mindkét napon 9 órától este 20 óráig várják a vendégeket. A rendezvény fővédnöke Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere.

Részletek
Anyák napi hangverseny

Anyák napi hangverseny

2015. május 12. 07:30

A Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szeretettel vár mindenkit Anyák napi hangversenyére. Május 13-án, szerdán 17 órakor az alsó tagozat, május 14-én, csütörtökön a felső tagozat mutatja be ünnepi műsorát. Helyszín: Móra Ferenc Művelődési Központ Díszterme. A belépés díjtalan.

Részletek
Anyák napi koncert a Katonában

Anyák napi koncert a Katonában

2015. április 30. 08:25

Május 4-én, hétfőn 19 órakor kerül sor a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Kecskeméti Kulturális Központ jótékonysági gála hangversenyére a Katona József Színházban.

Részletek
Árva kutyáknak gyűjtenek

Árva kutyáknak gyűjtenek

2015. április 28. 18:00

Gyűjtést szervez a Bács-Kiskun megyei állatvédőrség május 9-én, szombaton 9 és 14 óra között a kiskunfélegyházi Fidó Bácsi Közhasznú Alapítvány árva kutyái számára. Az adományozókat sok szeretettel várják a következő SPAR áruházaknál:

Részletek
VIII. Gyermek Néptánc Gála

VIII. Gyermek Néptánc Gála

2015. április 27. 07:30

Május 9-én, szombaton 15.30-kor kezdődik Gátéron a Faluházban a VIII. Gyermek Néptánc Gála 3. Megyei Meghívásos Gyermek Néptánc Minősítő Versenyére. A műsor után, valamint a zsűri értékelése alatt gyermek táncházat tartanak. A talpalávalót Tormási Elek és barátai szolgáltatják. Mindenkit szeretettel vár a Gátéri Kismakkos Néptánc Egyesület valamint a Kiskun Alapfokú Művészeti Iskola.

Részletek