Félegyházi Napok – 2023

Félegyházi Napok – 2023

2023. augusztus 16. 08:00

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata szeretettel hív mindenkit az augusztus 17-e és 20-a közötti Félegyházi Napok rendezvényeire. A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják.

Részletek
Belga vendégkarmester érkezik a városba

Belga vendégkarmester érkezik a városba

2023. július 4. 10:00

Különleges koncertre várja a zeneszerető közönséget a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar július 5-én szerdán, 18 órától a Constantinum Sportcentrumba. Az est vendégkarmestere Jan Van der Roost belga zeneszerző lesz.

Részletek
Kalandos Emlékhely

Kalandos Emlékhely

2023. július 2. 17:00

Kalandos Emlékhely címmel új programsorozat indult az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban. A programsorozat célja, hogy a látogatók számára tartalmas, érdekes, alkalomhoz illő programokat kínáljunk, ezáltal „élővé” téve a muzeális kiállítóhelyet. A látogatóknak lehetőségük nyílik munkatársainktól az adott témáról kérdéseket feltenni, vagy az adott tevékenységeket kipróbálni. A programok minden hónapban változnak. Íme a júliusi kínálat.

Részletek
Újdonságok a Félegyházi Termál Parkfürdőben

Újdonságok a Félegyházi Termál Parkfürdőben

2023. június 26. 10:00

Napozóágyak, náddal borított napernyők, a medencék felett napvitorlák teszik komfortossá a nyári strandolást. Két nagy trambulin várja a nagyobb gyermekeket, a gyermekbirodalomban kis trambulinon, ugrálóvárban, talpmasszírozó szőnyegen és homokozó játékokkal szórakozhatnak a kisebbek.

Részletek
Unatkozol? Vár a könyvtár!

Unatkozol? Vár a könyvtár!

2023. július 30. 16:00

Idén is megrendezi az Unatkozol? Vár a könyvtár! című ingyenes programját a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár augusztus 1-jétől 11-éig, keddi és pénteki napokon 9 és 12 óra között.

Részletek
Egy tökéletes hétvége Petőfi jegyében

Egy tökéletes hétvége Petőfi jegyében

2023. június 23. 16:00 | Petőfi-emlékévek

Bács-Kiskun vármegye az év bármely szakában számos izgalmas helyszínt tartogat az idelátogatóknak, legyen szó akár gasztronómiai, akár kulturális utazásról, vagy éppen sporteseményről, aktív kikapcsolódásról. Most azonban, a Petőfi-bicentenárium apropóján még inkább érdemes a vármegyébe látogatni, hiszen a költő szülőhazájában 2023 év végéig még számos Petőfihez kapcsolódó programelem közül válogathatunk, miközben újrajárjuk a lánglelkű poéta gyermek-és fiatalkorának szeretett állomásait. Eredjünk hát a költő nyomába, ismerjük meg Bács-Kiskun vármegye rejtett kincseit.

Részletek