Népzenész, néptáncos találkozó Lakiteleken

Népzenész, néptáncos találkozó Lakiteleken

2024. február 2. 12:00

Hagyománytisztelő néptáncegyüttesek, népzenekarok, kézművesek, őstermelők, alkotóművészek találkozóját tartják Lakiteleken február 2-a és 4-e között. Néptáncelőadások, népzenei koncertek, kézművesek, népművészek, kistermelők vására három napon át, a Kárpátia Rendezvényházban. Kiállítás, koncert, imádság a Kölcsey Házban.

Részletek
A szerelem útja: egy kalandtúra, ami összeköt

A szerelem útja: egy kalandtúra, ami összeköt

2024. február 1. 18:00

A Házasság Hete programsorozat részeként a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Művelődési Központ egy különleges kalandtúrára hívja a párokat február 3-án, szombaton 14 és 17 óra között. A résztvevőknek a város öt híres helyszínén játékos feladatokat kell közösen megoldaniuk, miközben felidézhetik szerelmük történetét.

Részletek
Családi szombat délelőtt

Családi szombat délelőtt

2024. február 1. 16:00

Farsangi hangulatban várnak kicsiket és nagyokat február 3-án, szombaton 8:30-tól a városi könyvtárban. Az ingyenes Családi szombat délelőtt című programon farsangi kézműveskedés és Brigi, a Kids Party bohóca várja a gyerekeket egy kis zsonglőrködésre a Gyermekbirodalomban. A rendezvényteremben 10:30-tól aprók tánca lesz, Kátai Tibor vezetésével. Aki jelmezbe öltözik, ingyen zsákbamacska várja. A táncos talpú apróságok a Félegyházi Pékség jóvoltából fánkot is csemegézhetnek.

Részletek
Szülőnek lenni a legnehezebb mesterség

Szülőnek lenni a legnehezebb mesterség

2024. január 30. 10:00

Február 1-jén, csütörtökön 17 órakor folytatódik a városi könyvtár Hétköznapi grafológia című sorozatának újabb programja Rajzelemzések I. – Szülőnek lenni a legnehezebb mesterség címmel. Az előadó Kiss Zsoltné kriminalisztikai szakértő lesz.

Részletek