Hangverseny a zene világnapján

Hangverseny a zene világnapján

2020. október 2. 17:30 | Koronavírus

A Nemzetközi Zenei Világnapi Hangverseny alkalmából lesz ünnepi műsor október 3-án, szombaton 19 órától a Szent István Templomban. Köszöntőt mond Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere. A rendezvényen az orrot és a szájat eltakaró maszk használata és a másfél méteres védőtávolság tartása kötelező. A belépés díjtalan, a szervezők minden zenekedvelőt szeretettel várnak.

Részletek
Családod sorsa tovább él – benned is

Családod sorsa tovább él – benned is

2020. október 6. 12:00

Dr. Domján Mihály tanácsadó szakpszichológus, családterapeuta tart előadást az EFI (Egészségfejlesztő Iroda) esték alkalmából Családod sorsa tovább él – benned is címmel október 7-én, szerdán 18 órakor a Móra Ferenc Művelődési Központban. Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációs jegyek átvehetők a művelődési központ információs pultjánál, nyitvatartási időben. További információ az Egészségfejlesztési Irodától kérhető a 76/784-832-es telefonszámon. 

Részletek
Vázlatok

Vázlatok

2020. október 13. 14:00

A Magyar Festészet Napja alkalmából nyílik meg Lukács Ferenc kiállítása Vázlatok címmel október 16-án, pénteken 18 órakor a Móra Ferenc Művelődési Központban. A tárlatot Szabó Ildikó művésztanár ajánlja a közönség figyelmébe. Közreműködik A Láma Dalai zenekar.

Részletek
Szeptemberben másodszor is képben vagyunk!

Szeptemberben másodszor is képben vagyunk!

2020. szeptember 24. 15:00

Szeretettel várnak minden érdeklődőt, alkotni vágyót szeptember 26-án, szombaton 9 és 17 óra között Kiskunfélegyházán, a Holló-kör Petőfi-téri nyitott műhelyébe. Megismerkedhetnek változatos alkotó technikákkal, eszközökkel. A nap során kollázs képépítésre nyílik lehetőség. A rendezvény a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00262 számú projekt keretében valósul meg.

Részletek
Borszűrő Szent Mihály, Szüret és Iparosok Napja Ópusztaszeren

Borszűrő Szent Mihály, Szüret és Iparosok Napja Ópusztaszeren

2020. szeptember 25. 11:00

Borszűrő Szent Mihály ünnepén mesterségek bemutatóival várja az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark látogatóit! Szeptember 26-án, szombaton kipróbálhatják a szőlőpréselést, fogyaszthatnak szőlőt és mustot. Egész nap múltidéző programok színesítik a családok élményeit!

Részletek
Örömtánc

Örömtánc

2020. szeptember 16. 17:30

Kovács Zsóka selyemfestőnek nyílik tárlata Örömtánc címmel szeptember 18-án, pénteken 17 órakor a Hattyúházban. A megjelenteket Kállainé Vereb Mária igazgató köszönti. A kiállítást Kósa Klára keramikusművész, a Magyar Művészeti Akadémia tagja ajánlja az érdeklődők figyelmébe. Közreműködik a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola növendéke. A tárlat október 17-éig látogatható.

Részletek