Győzelem a tavaszi nyitányon

Győzelem a tavaszi nyitányon

2018. február 24. 17:45

Az időjárási körülmények miatt használhatatlanná váló félegyházi pálya helyett a Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrumban rendezték meg a Kiskunfélegyházi HTK II. – Hírös-ÉP SC összecsapást a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 16. fordulójában, február 24-én. A tavaszi szezon nyitányán visszavágott az augusztusi vereségért a KHTK II., a dobogón telelő félegyháziak 3-1-re legyőzték a kecskeméti együttest. A gólok sorát a félegyházi csapathoz visszatérő Koncz Miklós nyitotta, majd az első félidő során Szabó Tamás kétszer is bevette a kecskeméti kaput. A 3-0-s előnybe kerülő KHTK II. a második játékrészben biztosan őrizte előnyét, a Hírös-ÉP csupán szépítésig jutott.

Részletek
Hét érv a multisport mellett

Hét érv a multisport mellett

2018. február 28. 09:30

Minden szülő vágya, hogy mind testileg, mind lelkileg egészséges, fitt felnőtt váljon gyermekéből. Ennek a folyamatnak fontos eleme a testmozgás megszerettetése a fiatalokkal. Számos kihívást rejt azonban a megfelelő mozgásforma kiválasztása.

Részletek
Sikeres főpróba a Final Four előtt

Sikeres főpróba a Final Four előtt

2018. február 24. 17:10

A Gyulai Amazonokkal csapott össze a futsal Magyar Kupa négyes döntőjét megelőzően az Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls a futsal NB I. alapszakaszának 18. fordulójában. Az Astra győzelemmel hangolt a Final Fourra, küzdelmes mérkőzésen 4-2-re legyőzte a gyulaiakat, amivel bejutott a felsőházi rájátszásba.

Részletek
Félegyházi góleső

Félegyházi góleső

2018. február 24. 15:20

A vártnál könnyedebben, fölényesen, 15-1-re nyert az Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls a Gyulai Amazonok ellen az U15-ös leány futsal I. osztályú bajnokság 18. fordulójában, február 24-én. A félegyházi futsalos lányok ezúttal is remekeltek a góllövésben, már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, a fordulás után pedig tovább növelték előnyüket. A kiütéses sikerből Síber Glória hat góllal vette ki részét, mellette Czinege Eszter ötször, míg Síber Szófia négy alkalommal volt eredményes. Győzelmükkel továbbra is harcban állnak a bajnoki címért a félegyháziak, hátrányuk csupán kettő pont a listavezető Miskolci Vénusszal szemben.

Részletek
A Hajdúböszörménnyel mérkőzik az Astra

A Hajdúböszörménnyel mérkőzik az Astra

2018. február 22. 14:30

Elkészítették az MLSZ-ben a jövő heti Final Four párosításait. Először a nőket sorsolták, ahol az újonc Ricsilla a Tolnával találkozik, míg a másik ágon az Astra Artifex Kiskunfélegyháza SC a bajnok Hajdúböszörménnyel küzd meg a döntőbe kerülésért.

Részletek
U18 fiúk: három negyedig döntetlen, de a bravúr elmaradt Békéscsabán

U18 fiúk: három negyedig döntetlen, de a bravúr elmaradt Békéscsabán

2018. február 21. 18:00

Békéscsabán, a Lencsési Általános Iskola sportcsarnokában folytatódott a fiú regionális junior kosárlabdabajnokság, második alapszakaszának első fordulójából elhalasztott mérkőzés. A február 20-ai mérkőzésen 30 percen keresztül bravúrosan szerepeltek a félegyházi játékosok az erősebb békéscsabai juniorok ellen. Sajnos a mérkőzés végére mentálisan és fizikálisan is elfáradt a csapat - mondta lapunknak Simon Zoltán edző.

Részletek
Őrzik második helyüket az asztaliteniszezők

Őrzik második helyüket az asztaliteniszezők

2018. február 19. 14:00

Könnyed győzelemmel folytatták menetelésüket a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola játékosai február 18-án, a férfi NB I. keleti csoportjának 12. fordulójában. Kecskeméten a sereghajtó Univer-Sport Kft. I. megverése nem okozott gondot az Erdélyi Szabolcs, Varga Károly, Pengő Gábor és Korponai Zoltán összetételű félegyházi csapatnak. Az együttes játékosai mindössze három pontot veszítettek és fölényesen, 15-3-ra nyertek a foghíjasan felálló hazaiak ellen. A bajnokságot továbbra is a mezőberényi HED-LAND Sportcsarnok SE I. vezeti, amely a következő körben a második helyezett félegyháziakat látja vendégül február 24-én.

Részletek
Korosztályos teniszsikert értek el Dinnyés Liliék az EB-n

Korosztályos teniszsikert értek el Dinnyés Liliék az EB-n

2018. február 19. 13:00

Angliában rendezték meg az U12-es tenisz Európa-bajnokság döntőjét, ahol a korosztályos magyar válogatott tagjaként a félegyházi Dinnyés Lili is ütőt ragadott. Liliék nagyszerűen teljesítve Románia legyőzésével bejutottak Európa legjobb négy csapata közé. Erre korábban még nem voltak példa az U12-es magyar lányoknál. Liliék történelmet írva az elődöntőben a házigazda britekkel csaptak össze, akiktől vereséget szenvedtek. A bronzmérkőzésen a lengyel válogatott nagy küzdelemben bizonyult jobbnak a magyaroknál. Liliék minden várakozást felülmúlva negyedikként zártak az U12-es EB-n.

Részletek
Bravúros teljesítmény az első táblákon

Bravúros teljesítmény az első táblákon

2018. február 19. 10:30

A listavezető Újszászi VVSE játékosai ellen ültek asztalhoz a Felegyháza-Csongrád tagjai február 18-án, az NB II-es sakk csapatbajnokság Tóth László csoportjának 8. fordulójában. Előzetesen kevés félegyházi pontra volt kilátás a hazaiak magasabban rangsorolt játékosaival szemben. Az első négy táblán bravúrosan szerepeltek a félegyháziak, Kemény Csaba és Kelemen Sándor is nyerni tudott, míg Szekeres Sebestyén és Balogh Ferenc döntetlenre hozta partiját. Az első táblás szerepléseknek köszönhetően a félegyháziak 3,5 pontot gyűjtöttek és továbbra is harcban állnak a bennmaradásért.

Részletek