Fiatal birkózóink sikeresek a nemzetközi mezőnyben is

Fiatal birkózóink sikeresek a nemzetközi mezőnyben is

2018. január 21. 12:30

Lőrincz Márton olimpikon emlékére 18. alkalommal rendeztek nemzetközi birkózóversenyt szülőhelyén, Félegyháza székelyföldi testvértelepülésén, Korondon január 20-án. A versenynek minden évben meghívottjai a Kiskunfélegyházi Birkózó SE fiataljai is. Székelyföld egyik legrangosabb ifjúsági birkózóversenyére 22 csapat, mintegy 300 versenyzővel nevezett. A félegyházi ifjú tehetségek idén sem vallottak szégyent a megmérettetésen. Több arany, ezüst és bronzérem elnyerésével a csapatversenyben a 2. helyezést szerezték meg. Az első helyen a házigazdák, Korond csapata végzett, a bronzérmet Marosvásárhely birkózói vihették haza.

Részletek
Folytatódott a megyei kézilabda bajnokság

Folytatódott a megyei kézilabda bajnokság

2018. január 21. 19:05

Bő egy hónapos szünetet követően újra útjára indult a labda a megyei felnőtt kézilabda bajnokságban. A Félegyházi Kézilabda SC mindkét csapata idegenben szerepelt. A férfiak január 19-én Kecskemétre utaztak, ahol 19-9-es félidőt követően 36-16-ra maradtak alul. A nők január 20-án az ugyancsak jobb erőkből álló Jánoshalmi NKSZSE ellen szenvedtek 29-19-es vereséget.

Részletek
Első helyre ugrottak a félegyházi futsalosok

Első helyre ugrottak a félegyházi futsalosok

2018. január 21. 09:30

Fölényesen, 13-1-re legyőzte a Hajdúböszörményt az Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls az U15-ös leány futsal I. osztályú bajnokság 14. fordulójában január 20-án. A bajnokaspiráns félegyháziak nem hagytak esélyt az alsóházba tartozó ellenfelüknek a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. Siber Glória és Siber Szófia egyaránt öt-öt gólt szerzett, míg Czinege Eszter háromszor talált be. A riválisaikhoz képest egyel több mérkőzést játszva átmenetileg a tabella élére álltak a félegyházi lányok a Miskolci Vénuszt és a Tolnát megelőzve.

Részletek
Nem sikerült megállítani az éllovast

Nem sikerült megállítani az éllovast

2018. január 20. 09:00

Elmaradt a bravúr, mindhárom pontot elvitte Kiskunfélegyházáról a listavezető Hajdúböszörményi TE a női futsal NB I. 14. fordulójában január 19-én. A házigazda Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls nem kezdte jól a mérkőzést, néhány perc leforgása alatt tetemes hátrányba került, ezt követően csak futott az eredmény után. A szervezetten játszó bajnoki éllovas megérdemelten nyert 8-4-re.

Részletek
Hatodszorra is kupagyőztesek

Hatodszorra is kupagyőztesek

2018. január 16. 18:00

December elején rendezték meg a kecskeméti Lánchíd Utcai Általános Iskolában a hagyományos Tapsifüles Kupát Kecskemét és Bács-Kiskun megye alsó tagozatos tanulói számára. A terematlétika versenyen négy korcsoportban és hat versenyszámban több mint 600 gyerek mérte össze ügyességét és gyorsaságát. Az 1. és 2. osztályok tanulói 30 m, helyből távolugrás és kislabdahajítás, míg 3. és 4. osztályos gyerekeknek magasugrás, 300 m és váltófutás is szerepelt a versenyszámok között. A Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola és a Platán Utcai Tagintézmény közös csapata 10 arany, 10 ezüst és 8 bronzéremmel magasan megnyerte a csapatversenyt immáron hatodik alkalommal.

Részletek
Legyőzték a Sólymokat

Legyőzték a Sólymokat

2018. január 16. 14:00

Utolsó alapszakaszbeli mérkőzését játszotta január 15-én, hétfőn a Félegyházi Térségi Sportiskola U16-os kadett fiúcsapata. Első helyről várták a zárómeccset, abban bízva, hogy győzelmi szériájuk nem szakad meg ezen a napon sem.

Részletek
Folytatódott az U12-es kosárlabda-bajnokság

Folytatódott az U12-es kosárlabda-bajnokság

2018. január 15. 18:00

Az elmúlt hétvégén folytatódott az U12-es kosárlabda bajnokság. A félegyházi fiúk és lányok a Constantinum sportcentrumban és a kecskeméti Mercedes Kosárlabda Akadémia pályáján mérkőztek ellenfeleikkel.

Részletek