Gólparádéval kezdték az évet

Gólparádéval kezdték az évet

2018. január 15. 12:00

Pótolta elmaradt mérkőzését, egyúttal bejelentkezett az első helyért az Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls U15-ös félegyházi futsalcsapata, amely január 14-én 14-1-re múlta felül a sereghajtó Ricsilla Futsalt hazai pályán az első osztályú bajnokságban. A jó formában lévő félegyházi futsalosok legutóbb az V. Karácsonyi Női Futsal Fesztivál keretében léptek pályára és győzték le 10-4-re a jelenlegi éllovas Miskolci Vénuszt. A Ricsilla Futsal elleni győzelemmel pontszámban beérték riválisukat, csupán a gólarányuk miatt szorulnak a második pozícióba. A Ricsilla Futsal ellen remekeltek a félegyházi lányok, Siber Glória és Czinege Eszter egyaránt öt-öt alkalommal vette be a vendég kaput. Mellettük Czinege Enikő és Siber Szófia talált be hazai részről.

Részletek
Fél lábbal a Final Fourban

Fél lábbal a Final Fourban

2018. január 14. 09:00

Nagy lépést tett a női futsal Magyar Kupa négyes döntője felé az Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls, amely hazai pályán a negyeddöntő első mérkőzésén 8-2-re múlta felül a Gyulai Amazonokat. A mérkőzés már az első félidő közepén eldőlt, a szünetben 5-0-ra az Astra vezetett. Ezt követően a vendégek ugyan szépítettek, de nem tudták csökkenteni hátrányukat. Az Astra hatgólos előnyről várhatja a februári visszavágót.

Részletek
Tizennyolc csapat nevezett a teremlabdarúgó kupára

Tizennyolc csapat nevezett a teremlabdarúgó kupára

2018. január 13. 17:15

A karácsonyi szünetet követően a P&P Pékáru teremlabdarúgó kupával folytatódott a teremfoci szezon, amire ezúttal 18 helyi és környékbeli amatőr csapat nevezett. A kétnapos torna első napján a csoportmérkőzések egy részét bonyolították le január 13-án a Kossuth Lajos szakiskola tornatermében. A verseny január 14-én a csoportmérkőzések további szakaszával folytatódik. Délutántól a továbbjutott csapatok mérkőznek meg. A döntőt vasárnap 18:35-től rendezik meg. A szokásokhoz híven Patyi Zoltán szervező ezúttal is díjazza a legjobb csapatokat. A legjobb kapus és mezőnyjátékos, valamint a gólkirály egyéni elismerést vehet át.

Részletek
Nyílt nap a fallabdapályán

Nyílt nap a fallabdapályán

2018. január 12. 14:30

Nyílt napot tart a Mozdulj Félegyháza SE január 13-án, szombaton 9 és 12 óra között. Ezen a délelőttön minden vállalkozó kedvű sportolóval megismertetik a fallabda szépségeit, délután pedig a Mozdulj Félegyháza SE tagjai tartanak bemutató mérkőzéseket. Ezt követően a Csanyteleki Sport Club női focistáit látják vendégül. Helyszín: Kiskunfélegyháza, Kossuth utca 4., Klazsik ház, 1. emelet. További információ kérhető a +36-70/260-0257-es telefonszámon.

Részletek
Évet értékelt a Jogging Plus Szuperinfo Futóklub

Évet értékelt a Jogging Plus Szuperinfo Futóklub

2018. január 11. 10:00

A Jogging Plus Szuperinfó Futóklub 1992-ben alakult, kezdetben a futás népszerűsítésért. Az egyesület azóta folyamatosan új tagokkal és szakosztállyal bővült. Céljuk egy olyan egyesület folyamatos fejlesztése, ahol a fiatalok nyugodt körülmények között sportolhatnak az atlétika, a futás, a kerékpározás, a triatlon, az úszás és a parasportok területén, eredményeikkel öregbíthetik városunk és a régió hírnevét.

Részletek
Női Magyar Kupa - kezdődnek a negyeddöntők

Női Magyar Kupa - kezdődnek a negyeddöntők

2018. január 10. 18:00

A női futsal Magyar Kupában a legjobb négy közé jutásért lépnek pályára a még állva maradt csapatok. A versenykiírás értelmében két mérkőzésen dől el a továbbjutás kérdése. A papírforma alapján az Astrának, a Tolnának és a Hajdúböszörménynek komoly esélye van arra, hogy izgalommentessé tegye a visszavágót, a Ricsilla miskolci vendégjátéka viszont hihetetlen izgalmakat tartogathat.

Részletek
II. Kiskun Kupa karateverseny

II. Kiskun Kupa karateverseny

2018. február 14. 07:30

Kiskun Kupa meghívásos nemzetközi karateversenyt rendeznek február 17-én, szombaton a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A verseny védnökei: Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere, dr. Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke és Shihan Furkó Kálmán, 8 danos mester, a Magyar Kyokushin Karate Szervezet elnöke. A rendezvény ingyenes. További információ kérhető Kurucz Lászlótól a 06-70-327-0417-es telefonszámon.

Részletek
Meglepő vereséggel kezdték az évet

Meglepő vereséggel kezdték az évet

2018. január 7. 11:00

Répcelakon vendégszerepelt a női futsal NB I. 8. fordulójából elhalasztott mérkőzésen január 6-án az Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls. Az év első tétmérkőzése az Astra részéről nem várt fordulatokat hozott. Az együttes ugyan az első félidőben Halászi Kinga és Szabó Boglárka góljaival kétgólos előnybe került, de ezt követően a hazai pályán játszó Ricsilla Futsal előbb kiegyenlített (2-2), majd 3-2-es Astra vezetést követően 4-3-ra fordított. Az utolsó percek izgalmasan teltek, de az Astra végül 5-4-re alulmaradt.

Részletek