Óriási győzelem Mezőberényben

Óriási győzelem Mezőberényben

2017. december 21. 18:00

Az idei év utolsó bajnoki mérkőzéséhez érkezett Mezőberénybe december 20-án, a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) U16-os fiú kosárlabdacsapata. Mivel két fordulóval ezelőtt a saját kezünkbe helyezték sorsukat, a fiúk önbizalomtól fűtve vágtak neki az ütközetnek. Kielemezték az egymás elleni első meccsüket, és még jobban odafigyeltek ellenfelük erősségeire. Fontos volt a gólarány növelése, de az még inkább, hogy mindenki hozzá tudja tenni a maga tudását - mondta el lapunknak Simon Zoltán edző.

Részletek
Sikeres asztalitenisz-szereplés a megyei diákolimpián

Sikeres asztalitenisz-szereplés a megyei diákolimpián

2017. december 21. 12:00

A területi selejtezőt követően hat félegyházi tanuló jutott be az asztalitenisz megyei diákolimpiai döntőjébe, amit december 20-án Soltvadkerten rendeztek meg. A félegyházi fiatalok nagyszerűen helytállva három számban is dobogós helyezést értek el. Az I-II. korcsoportban a Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákja, Kisjuhász Roland aranyérmet szerzett, így kvalifikálta magát az országos döntőbe. Mellette ugyanebben a számban a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola tanulója, Szabó Zalán a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A III-IV. korcsoportban csapatban értek el sikereket a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola diákjai, Szabó Gábor, Tarjányi Áron és Bondor Kolos ezüstérmes lett. Az 5-8. helyen végzett az V-VI. korcsoportban Kocsis Bálint, a Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Tagintézmény diákja.

Részletek
Egyszer összejött, egyszer nem

Egyszer összejött, egyszer nem

2017. december 18. 16:30

Szentesen folytatódott december 15-én, pénteken a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) U18-as kadett fiúcsapata számára a regionális bajnokság 8. fordulója.

Részletek
A legkisebbek végeztek az idei évre

A legkisebbek végeztek az idei évre

2017. december 18. 17:30

December 9-10-én a félegyházi U11-es kosárlabdacsapatok lejátszották az idei év utolsó fordulóit. Voltak, akik kitettek magukért, és volt, akin már az év vége tükröződött.

Részletek
Országos fallabda selejtezőt rendeztek Kiskunfélegyházán

Országos fallabda selejtezőt rendeztek Kiskunfélegyházán

2017. december 19. 12:00

A VIII. Országos Szabadidős Squash Bajnokság regionális selejtezőjét bonyolították le december 17-én Kiskunfélegyházán, a helyi fallabda pályán. A Mozdulj Félegyháza Sportegyesület által rendezett versenyen olyan fallabdázók indulhattak el, akik jelenleg nem szerepelnek a magyar, illetve más squash ranglista férfi 251., és női 30. helyénél jobb pozícióban, illetve akik az elmúlt 10 évben nem voltak a női/férfi ranglistán a legjobb ötben. Az idei szezonban nem nevezhetett továbbá a VII. Szabadidős Squash OB első 8 helyezettje sem.

Részletek
Igazságosan osztották el a pontokat Szentesen

Igazságosan osztották el a pontokat Szentesen

2017. december 18. 10:30

Az idei utolsó fordulót rendezték meg az NB II-es sakk csapatbajnokság Tóth László csoportjában, amelynek 6. fordulójában a Félegyháza- Csongrád játékosai Szentesen ültek asztalhoz december 17-én. A két alsóházi együttes találkozója kiegyenlített játékot hozott, tizenkét partiból 6 döntetlennel, míg 3-3 mérkőzés hazai, illetve vendég sikerrel zárult. A félegyházi csapatból Solymosi András, Gyugyi Péter és Nagy József nyerte meg partiját. A megszerzett 6 ponttal nem mozdult el az utolsó helyről az együttes, de hátránya minimálisnak mondható az alsóházi csapatokéhoz képest.

Részletek
Tolnai győzelem a karácsonyi futsal fesztiválon

Tolnai győzelem a karácsonyi futsal fesztiválon

2017. december 18. 11:00

Nagyszerű hangulatban az Astra csapatainak sikerével telt az V. Karácsonyi Futsal Fesztivál második napja december 17-én. Az U15-ös korosztályú együttes győzelmét követően a karácsonyi kupa részeként két női felnőtt NB I-es mérkőzést bonyolítottak le a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A felnőtt csapatok közül a fesztiválon hibátlanul szereplő tolnaiak a bajnoki találkozójukat is megnyerték 3-1-re, így ők szerezték meg a kupát. A körbeveréseknek köszönhetően az Astra – Miskolci Vénusz női felnőtt NB I-es bajnoki a fesztivál végső helyezéséről is döntött. Magabiztos játékkal az Astra 4-2-re legyőzte a miskolciakat, amivel a karácsonyi kupa második helyét is megkaparintotta. Harmadikként a miskolciak, negyedikként a Gyulai Amazonok zártak.

Részletek
Izsákon fejezték be az évet az U12-es kézilabdázók

Izsákon fejezték be az évet az U12-es kézilabdázók

2017. december 17. 15:45

Izsákon rendezték meg a fiú U12-es kézilabda gyermekbajnokság Badó László régió C csoportjának idei utolsó játéknapját december 16-án. A Kiskunfélegyházi HTK korosztályos csapata egy-egy győzelemmel és vereséggel zárta a 2017-es esztendőt. Árvai Zoltán tanítványai a Mizse KC ellen 17-11-re nyertek, míg a jó erőkből álló Kiskőrös KS-t nem tudták megszorítani. A bajnokság március 3-án Lajosmizsén folytatódik.

Részletek
Ragyogó győzelem – listavezetőt vertek a félegyházi futsalosok

Ragyogó győzelem – listavezetőt vertek a félegyházi futsalosok

2017. december 18. 08:30

Lelkes hazai publikum előtt legyőzte az eddigi éllovas Miskolci Vénuszt az Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls a leány U15-ös első osztályú futsalbajnokság 13. fordulójában. A korosztályos rangadót az V. Karácsonyi Női Futsal Fesztivál keretében rendezték meg december 17-én, a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A nagy létszámú hazai közönség feldobta a félegyházi csapatot, amely felszabadult játékkal 10-4-re kiütötte ellenfelét.

Részletek
A „Derby” nyerte a karácsonyi kupát

A „Derby” nyerte a karácsonyi kupát

2017. december 17. 19:55

Tizenhat csapat versengett a SCITEC Karácsonyi Kupáért, amit december 16-án és 17-én a Mezőgazdasági Szakiskola tornatermében rendeztek meg. Az amatőr teremlabdarúgó torna első napja a csoportmérkőzésekkel telt, a legjobbak között másnap délután dőlt el a kupa sorsa. A tavalyi győztes „Spílerek” nem védték meg címüket és a Mikulás Kupát megnyerő kunszállásiak sem gyarapították a trófeáik számát. A legjobb négy közé a „Derby”, a „Young Boys”, az „Ördögök” és a „Fortuna” jutott be. A bronzmeccsen büntetőkkel az „Ördögök” diadalmaskodtak a Fortuna felett. A finálét fölényesen, 5-1-re a „Derby” nyerte a „Young Boys” ellen. A tornát követően díjazták a csapatokat, a legjobb kapusnak Túri Zsoltot, a legjobb játékosnak Lantos Henriket választották. A Karácsonyi Kupa gólkirálya az első helyezett „Derby” csatára, Makai Zoltán lett.

Részletek