Kalocsán fejezték be az évet az U9-es kézisek

Kalocsán fejezték be az évet az U9-es kézisek

2017. december 13. 09:00

Október közepén játszották első hivatalos tétmérkőzésüket a Kiskunfélegyházi HTK U9-es fiú kézilabdázói, akik december 10-én idei utolsó találkozójukon léptek pályára Kalocsán, a kisiskolás bajnokság Badó László régiójában. A Kis Barbara által vezetett nebulók a záró fordulóban ezúttal is két mérkőzést vívtak, a Mizse KC és a KIKI SKFT ellen értékes tapasztalatokkal gazdagodtak.

Részletek
V. Karácsonyi Női Futsal Fesztivál

V. Karácsonyi Női Futsal Fesztivál

2017. december 11. 15:30

Kiskunfélegyházán megszokott dolog, hogy az év vége felé női futsalcsapatok veszik birtokba a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokot. Nincs ez másként idén sem, s ezúttal a sokat sejtető Karácsonyi női Futsal Fesztivál néven fut a rendezvény. A december 16-án és 17-én rendezendő futsalfesztiválon ugyanis már nem csak felnőtt, hanem U15-s csapatok is parkettre lépnek.

Részletek
Nagy küzdelemben maradt alul Bács megye

Nagy küzdelemben maradt alul Bács megye

2017. december 11. 11:00

A végletekig kiélezett, rendkívül kiegyenlített döntőt vívott Bács megye Győr-Moson-Sopronnal, mely végül ismételten büntetőkkel dőlt el. Nem is akármennyivel, hiszen csak a második körben született döntés, melynek végül a győriek örülhettek.

Részletek
Szekszárdiak nyerték a rangadót

Szekszárdiak nyerték a rangadót

2017. december 11. 13:30

Háromesélyes mérkőzéssel folytatódott a női futsal NB I. alapszakasza, az Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls a tabella második helyén álló Agenta Girls Szekszárd FC-t fogadta a 12. fordulóban. Rangadóhoz méltóan izgalmas összecsapást láthatott a publikum, gyors gólváltást követően a szekszárdiak kerültek előnybe. Az Astra hiába küzdött az egyenlítésért, a helyzetek ezúttal kimaradtak. A ziccereket jobban kihasználó vendégek végül 3-1-re győztek, amivel értékes skalpot szereztek Kiskunfélegyházán.

Részletek
Kipontozták a gyulaiakat az U16-os kosarasok

Kipontozták a gyulaiakat az U16-os kosarasok

2017. december 11. 08:30

Könnyed győzelmet szerzett hazai pályán Félegyházi Térségi Sportiskola U16-os fiú kadett kosárcsapata a Gyulai SI ellen december 4-én, a regionális bajnokság 6. fordulójában. Simon Zoltán edző jól forgatván az együttest mindenkinek egyenlő játékidőt adott a bizonyításra. A fiúk éltek a lehetőséggel, magabiztosan, 142-48-ra nyertek. A félegyháziak a következő napokban további két találkozót játszanak, előbb az eddigi egyetlen legyőzőjüket, a Vásárhelyi KS "B" csapatát fogadják december 11-én, hétfőn 18 órától a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban, majd pedig december 17-én, vasárnap 10 órakor Szentesen lépnek pályára.

Részletek
Egerben nyertek az asztaliteniszezők

Egerben nyertek az asztaliteniszezők

2017. december 10. 18:25

Kötelező győzelemre készültek a sereghajtó EVSI Pálosi AK I. otthonában a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola játékosai december 9-én, a férfi NB I. keleti csoportjának 9. fordulójában. A bajnokság dobogós helyén álló félegyháziak helyzetét megkönnyítette, hogy a hazai csapat négy helyett csupán három játékossal állt asztalhoz. A páros mérkőzést ennek ellenére az egriek nyerték, de ezt követően a félegyházi együttesből csak dr. Francia Balázs veszített pontot, az egyéni játékokat Pengő Gábor, Korponai Zoltán és Erdélyi Szabolcs is sikerrel abszolválta. 14-4-es győzelmükkel a félegyháziak megőrizték dobogós pozíciójukat a mezőberényi egyesület mögött.

Részletek
Hátrányból fordítottak a félegyházi futsalosok

Hátrányból fordítottak a félegyházi futsalosok

2017. december 11. 10:30

Egygólos hátrányból felállva kiütéses, 8-1-es győzelmet aratott az Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls U15-ös leány futsalcsapata az első osztályú bajnokság 12. fordulójában. A jó formában lévő félegyházi lányok megszenvedtek a sikerért, a vendégek korai góljára sokáig nem érkezett hazai válasz. Az első félidő hajrájában végül megtört a jég, néhány perc leforgása alatt Czinege Eszter mesterhármast szerzett, így a szünetben 3-1-re már az Astra vezetett. A fordulás után felszabadulttá vált a félegyháziak játéka, a Siber testvérek mellett Czinege Enikő, valamint Vidéki Orsolya is bevette a szekszárdi kaput. 8-1-es győzelmével az Astra továbbra is harcban áll a bajnoki címért.

Részletek
Győzelemmel zárták az évet

Győzelemmel zárták az évet

2017. december 11. 12:30

Fordulatos mérkőzésen 29-25-re nyert a Félegyházi Kézilabda SC megyei férfi felnőtt csapata a bajnokság 12. fordulójában december 10-én a Constantinum Sportcentrumban. A 2017-es esztendő utolsó tétmérkőzésén a félegyháziak az ugyancsak alsóházi D-V SE Csávolyt látták vendégül. A találkozó első félidejében még a vendégek vezettek 13-11-re, de a második játékrészben megfordították az eredményt a félegyháziak, így győzelemmel búcsúztak az évtől. A Félegyházi Kézilabda SC megyei felnőtt női csapata ugyancsak idei utolsó bajnokiját játszotta, de nem tudta megszorítani a bajnokság élmezőnyébe tartozó kalocsaiakat.

Részletek
Mikulásfutás, a hagyomány jegyében

Mikulásfutás, a hagyomány jegyében

2017. december 10. 16:10

Hagyományosan a Constantinum intézmény szervezte meg az idei Mikulásfutást, amelyre minden évben készülnek a város diákjai. A sportos nebulók ezúttal is százával érkeztek a télkezdeti eseményre. Kisebbek és nagyobbak egyaránt igyekeztek minél gyorsabban legyőzni a kijelölt távot, hogy befutva a célba, átvegyék a Mikulás szaloncukrát. A legjobbak teljesítményét természetesen most is éremmel jutalmazták.

Részletek
Szegedi focisták nyerték a szenior kupát

Szegedi focisták nyerték a szenior kupát

2017. december 10. 09:00

Kortól függetlenül 40 év felett is megmarad a labdarúgás iránti szeretet, ez a második félegyházi szenior teremlabdarúgó tornán is beigazolódott december 9-én. A 40 év feletti öregfiúknak kiírt megmérettetésen a házigazda kiskunfélegyháziak mellett szegedi, budapesti és százhalombattai csapatok vettek részt a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A tornát szoros küzdelemben a szegediek nyerték, a tavalyi győztes félegyházi csapat a szegediek legyőzése ellenére csupán negyedik lett. A verseny elérte a célját, jutott idő a sportbarátságok ápolására és egy kis nosztalgiázásra. A torna közös vacsorával és eredményhirdetéssel zárult.

Részletek