Értékes skalpot gyűjtöttek

Értékes skalpot gyűjtöttek

2018. február 4. 10:30

Fölényesen, 5-1-re legyőzte a harmadik helyezett Brandmission-Artifex Tolnát az Asrta-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls a női futsal NB I. alapszakaszának 16. fordulójában. A felsőházi rájátszás bebiztosításáért küzdő Astra végig irányította a mérkőzést és ilyen arányban is megérdemelten nyert, amivel nagy lépést tett a negyedik pozíció megtartásáért.

Részletek
Pontot mentettek a félegyházi futsalosok

Pontot mentettek a félegyházi futsalosok

2018. február 4. 09:00

Végig loholva az eredmény után háromgólos hátrányból álltak fel és értek el 6-6-os döntetlent az Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls játékosai hazai pályán az U15-ös leány futsal I. osztályú bajnokság 16. fordulójában, február 3-án. A korosztályos rangadót első helyről várták a félegyházi futsalosok, ellenfelük a Brandmission-Artifex Tolna a harmadik pozíciót foglalta el a táblázaton. A félegyháziak nagyot küzdöttek, több alkalommal is hátrányból egyenlítettek, de a vezetést nem sikerült megszerezniük a szervezett összjátékot bemutató vendégek ellen. Mindkét együttes megnyerhette volna az összecsapást, de a játék képe alapján igazságos döntetlen született.

Részletek
Kecskemét legjobb sportolója lett a félegyházi tehetség

Kecskemét legjobb sportolója lett a félegyházi tehetség

2018. február 3. 18:00

Január 27-én, a kecskeméti sportbál keretében adták át a város legjobb sportolóinak elismerését a versenykategóriákban. A kiskunfélegyházi Kocsis Marcell, aki a kecskeméti Bácsvíz KVSC uszonyos és búvárúszó szakosztály versenyzője, fiú kategóriában az év utánpótlás sportolója győztese lett.

Részletek
Glória élvezi a vezérszerepet

Glória élvezi a vezérszerepet

2018. február 2. 17:00

Siber Glória, aki amellett, hogy az Astra U-15 csapatkapitánya, igazi vezéregyéniségnek számít, s egy nagyon alázatos és végtelenül vidám, mosolygós hölgy. Komoly céljai vannak a futsalban, amit meg is értünk, látva a kiskunfélegyháziak csiszolatlan gyémántjának képességeit.

Részletek
Tiszaföldváron és Alsóörsön edzettek a Koppányok

Tiszaföldváron és Alsóörsön edzettek a Koppányok

2018. február 2. 18:00

Az év első íjászversenyére Tiszaföldvárra utaztak a Turul Koppány Íjászai SE tagjai. Az edzésen a legnépesebb felnőtt férfi kategóriában voltak érdekeltek, ahol Szeibert Imre 437 ponttal 12., Kiss László 394 ponttal 17., Kis Csaba 388 ponttal 20. lett.

Részletek
Fordulatos döntővel zárult a farsangi kupa

Fordulatos döntővel zárult a farsangi kupa

2018. január 29. 11:00

A Félegyházi Pékség Farsangi Kupával ért véget a négy tornát átölelő félegyházi teremlabdarúgó szezon. A kétnapos megmérettetés döntőjét január 28-án bonyolították le a Kossuth Lajos Szakiskola tornatermében. Az idei farsangi kupára 14 csapat nevezett, a bronzmérkőzésen a Bulls a Derby-vel találkozott, amit 3-0-ás vezetést követően 3-2-re megnyert. A fináléban a Fünf Essen a tavalyi győztes Spílerekkel csapott össze. Fordulatos találkozón kétgólos hátrányból fordított a címvédő, de a rendes játékidő 3-3-al zárult. A büntetőrúgásoknál mindkét együttes sokat hibázott, 1-0-ra végül a Fünf Essen győzött, így hozzájuk került a farsangi kupa.

Részletek
Ezüst- és bronzérem a farsangi kupán

Ezüst- és bronzérem a farsangi kupán

2018. január 29. 14:30

Sikeresen szerepeltek a Kiskunhalasi UKSC farsangi kupán a Kiskunfélegyházi HTK korosztályos fiú kézilabdacsapatai január 28-án. A versenyen a félegyházi együttes mellett a Kiskunhalasi UKSC I., a Kiskunhalasi UKSC II., a Fekete István SE Lajosmizse és az FKSE Kiskunmajsa vett részt. Az U10-es együttes két mérkőzést játszott, amelyeken egy győzelmet és egy vereséget ért el, amivel ezüstérmet szerzett. Az U12-es csapat három találkozóból egyet nyert meg, amivel bronzérmes lett. A legjobb kapus díjat a KHTK játékosa Révész Dávid kapta meg. Árvai Zoltán edző tanítványai sok tapasztalatot szereztek a torna során – tájékoztatta szerkesztőségünket Isán András szakosztályvezető.

Részletek