Büntetőkkel dőlt el az emlékkupa sorsa

Büntetőkkel dőlt el az emlékkupa sorsa

2018. január 7. 12:00

Harmadik alkalommal rendezték meg a Csincsák Zoltán (1963-2015) öregfiú emléktornát, illetve második alkalommal emlékeztek meg Bagdi Istvánról (1958-2016), mindketten sokat tettek a félegyházi sporttért, a labdarúgásért. Az eseményt hagyományosan az év első heteiben bonyolítják le, idén január 6-án a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokba várták a csapatokat, sportbarátokat. Az első helyet izgalmas végjátékban ezúttal a Max Autó együttese szerezte meg, 3-3-as rendes játékidőt követően büntetőkkel verte 7-6-ra a Félegyházi Öregfiúkat.

Részletek
Nemzetközi felkészülési tornán vesznek részt a kézisek

Nemzetközi felkészülési tornán vesznek részt a kézisek

2018. január 3. 15:00

A tavalyi évhez hasonlóan 2018-ban is elindulnak a három országon átívelő TRIPLEX Kupán a P&P Kiskunfélegyházi HTK NB II-es férfi felnőtt kézilabdázói. A bajnoki felkészülést segítő tornát három helyszínen bonyolítják le. Elsőként január 27-én Apátfalvára látogatnak a csapatok, ahol a KHTK játékosai a Makói KC és a Békéscsabai DKSE ellen lépnek pályára. A kupaküzdelmek február 3-án a szerbiai Adán folytatódnak, majd pedig február 10-én a romániai Nagyszentmiklóson érnek véget. Minden helyszínen két-két mérkőzés vár a félegyháziakra.

Részletek
Kiskunfélegyházán edzőtáborozott a serdülő birkózó válogatott

Kiskunfélegyházán edzőtáborozott a serdülő birkózó válogatott

2018. január 3. 09:00

A Magyar Birkózó Szövetség minden negyedévben központi edzőtábort szervez a serdülő és diák korosztály legjobbjainak. Az év végi összetartásnak december 27-e és 30-a között a Kossuth Lajos Szakiskola adott otthont. A serdülő válogatottat többek között Módos Péter, olimpiai bronzérmes birkózó irányította.

Részletek
Csincsák Zoltán-Bagdi István emléktorna

Csincsák Zoltán-Bagdi István emléktorna

2018. január 2. 18:00

Harmadik alkalommal rendezik meg a Csincsák Zoltán Emléktornát január 6-án, szombaton 11 órától a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. Az öregfiú teremlabdarúgó tornán barátok, korábbi sporttársak, volt labdarúgók vesznek részt. Az emléktornát megelőzően Bagdi Istvánról is megemlékeznek a jelenlévők, hiszen mindketten sokat tettek a félegyházi sporttért, a labdarúgásért. A rendezvény főszervezője, Fütyü Illés elmondta, hogy elsősorban azokat az egyesületeket hívták meg, amelyekben Csincsák Zoltán dolgozott. A tavalyi hétfős csapatlétszám idén nyolcra bővült.

Részletek
Sokan futottak jó ügyért szilveszterkor - eredményekkel frissítve!

Sokan futottak jó ügyért szilveszterkor - eredményekkel frissítve!

2018. január 8. 11:00

"Zárjuk együtt az évet egy jó cselekedettel! Támogassuk futva a GÖLLESZ-es gyermekeket!" – ezzel a szlogennel rendezte meg a Jogging Plus Szuperinfo Futóklub 26. alkalommal a hagyományos szilveszteri futást december 31-én, Kiskunfélegyházán. A felhívás elérte célját, idén is sokan ragadtak futócipőt. Akadt, aki szilveszteri jelmezben, maskarában búcsúztatta a 2017-es évet, mellettük baráti társaságok, családok is népes számban gyülekeztek. A futóversenyen 500-an indultak el, összesen 205 ezer forint gyűlt össze a Kiskunfélegyházi Göllesz Viktor Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola Egységes Gyógypedagógiai Intézmény javára. A nevezési díjak és a felajánlások teljes egészében az intézmény sporteszközeinek bővítésére, fejlesztésére fordítódnak, hozzásegítve a gyermekeket a sportágak megismeréséhez és megszeretéséhez.

Részletek
Sikeres évet zárt a Hideg László Boksz Egyesület

Sikeres évet zárt a Hideg László Boksz Egyesület

2017. december 31. 09:00

Jó hangulatban, közösen fejezték be az évet a Hideg László Boksz Egyesület tagjai, támogatói december 29-én, a Darvas iskolában. Az idén megalapított egyesület jelenleg 30-35 fővel működik, a legjobbak és a legfelkészültebbek versenyeken is ringbe léptek. A legszebb eredményeket Szikora Benedek és Farkas Norbert érte el. Előbbi a diákolimpián serdülő korcsoportban szerzett bronzérmet, míg utóbbi az országos ifjúsági magyar bajnokságon állhatott fel a dobogó legalsó fokára. Mellettük a felnőttek között Kátai Rodrigó (26) is megméretette magát a magyar bajnokságon legutóbb, a 16 között rutinosabb ellenfelével szemben maradt alul.

Részletek
Sikeres évet zártak a Fénypárducok

Sikeres évet zártak a Fénypárducok

2017. december 29. 10:00

A 2017. év eseményeit, eredményeit összegezték a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai. Az immár harmadik éve működő íjász szakosztály eseménydús és sikeres évet tudhat maga után.

Részletek
Huszonnégy csapat ragadott labdát az idei kosárgálán

Huszonnégy csapat ragadott labdát az idei kosárgálán

2017. december 27. 18:00

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is karácsony és szilveszter között rendezték meg a Kosárlabda Gálát a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. December 27-én immár a 27. versenyt bonyolították le, amelyre minimum hét fős csapatok jelentkezését várták. A hagyományokhoz híven ezúttal is két részre bontották az együtteseket, a 24 csapatból 12-12 sötétkék és szürke szerelésben, pólóban vonult ki a pályára. A csapatok a megadott mez színeiben gyűjtötték a pontokat, a végeredmény az összesített táblázat alapján alakult ki. A verseny célja a karácsonyt követő testmozgás mellett a kosárlabdázás népszerűsítése.

Részletek
Évet értékeltek a Koppányok

Évet értékeltek a Koppányok

2017. december 26. 07:30

December 16-án, szombaton a nagyhírű Kerecsen Lovas Íjász Kör rendezte aktuális decemberi terem íjászversenyét, ahol a jó szervezés, kemény pálya mellett, a nagy létszám is jellemző volt. A Turul Koppány Íjászai HSE tagjai 7 fővel utaztak a megmérettetésre, egyben az idei év utolsó versenyére.

Részletek