I. Fornetti Aquatlon Verseny

I. Fornetti Aquatlon Verseny

2017. július 17. 17:30

Szakaszos aquatlon versenyt rendez a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub július 29-én, szombaton a Hősök Parkjában (Félegyházi Termál Parkfürdő előtti parkban – Blaha Lujza tér 1.), illetve a parkfürdőben.

Részletek
Nyáron is gyűjtik az érmeket

Nyáron is gyűjtik az érmeket

2017. július 17. 15:00

Három versenyen vettek részt a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai az elmúlt hétvégéken. Örkényben, Pálmonostorán és Nagykőrösön képviselték eredményesen Kiskunfélegyházát íjászaik.

Részletek
Sakk- és sporttábort rendeztek Csongrádon

Sakk- és sporttábort rendeztek Csongrádon

2017. július 19. 14:00

A Kiskunfélegyházi HTK Sakkszakosztálya az idei esztendőben is megtartotta hagyományos sakktáborát, aminek az elmúlt időszakhoz hasonlóan ezúttal is Csongrád adott otthont. A fiatal sakkozó tanoncok játékos versenyek formájában július 10-e és 14-e között táboroztak Nagy József szervező és Kemény Csaba segítő vezetésével a csongrádi kertvendéglőben. A sakk mellett kajak-kenuból, lövészetből, dartsból, akadályversenyből és úszásból tevődött össze a program 11 diák részvételével.

Részletek
Koncz Zsolt Félegyházán folytatja

Koncz Zsolt Félegyházán folytatja

2017. július 16. 17:30

Nemrég röppent fel a hír, hogy Koncz Zsolt távozik a Kecskeméti LC megyei első osztályú csapatától, a megyeszékhelyen ugyanis az egyik fő irányelv a fiatalítás.

Részletek
Nemzetközi Szenior Úszóverseny Tótkomlóson

Nemzetközi Szenior Úszóverseny Tótkomlóson

2017. július 16. 15:00

Július 15-én, szombaton rendezték meg Tótkomlóson a XII. Nemzetközi Szenior Úszóversenyt. A Kiskun-vízi és Szabadidő Szakosztály kilenc versenyzővel képviseltette magát a találkozón – tájékoztatta szerkesztőségünket Ónodi László csapattag.

Részletek
Sikeres kapustábor

Sikeres kapustábor

2017. július 17. 12:30

Ötödik alkalommal tartottak kapustábort július 10-e és 14-e között Kerpits Ferenc és Tóth Péter kapusedzők vezetésével a Honvéd Sporttelepen. A táborban 28 fiatal kapus képeztek 7 éves kortól 18 éves korig. A heti program során nagy hangsúlyt fektettek a koordinációs, a szellemei és a fizikai felkészítésre, fejlesztésre. A kapustábort az eddigiekhez hasonlóan ezúttal is Gulyás László, korábbi hálóőr emlékére rendezték meg.

Részletek
Kezdődik a felkészülés

Kezdődik a felkészülés

2017. július 13. 17:30

Megkezdi az őszi felkészülést a Kiskunfélegyházi Honvéd TK első és második csapata. Az első három mérkőzést hazai pályán játsszák: az 1-es csapat július 19-én, szerdán a Csongrád együttesét fogadja 18.30-kor. A 2-es csapat július 21-én, pénteken a Nyárlőrinciekkel csap össze ugyancsak este fél 7-kor. Másnap a KHTK 1 a KLC U19-es gárdáját fogadja 10 órától. A nagy csapat ezen kívül játszik még Nagykőrösön és Hódmezővásárhelyen, augusztus 5-én pedig a magyar kupa fordulón vesz részt. A 2-es csapat Kecskeméten szerepel majd július 28-án.

Részletek
Jubilált a „Csobbanó Delfinek” vízilabda tábor

Jubilált a „Csobbanó Delfinek” vízilabda tábor

2017. július 13. 14:30

Ötödik alkalommal rendezte meg a „Csobbanó Delfinek” táborát a Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület a félegyházi strandon. A kedvező időjárásnak is köszönhetően rekord létszámban jelentkeztek a gyerekek, akik a kéthetes foglalkozások során az úszás, illetve a vízilabdázás alapjaival ismerkedtek meg. A fiatalokat meglévő tudásszint alapján "csikóhalak, delfinek és cápák" csoportokba osztották. A kezdő „csikóhalak” az úszás alapjait tanulták meg, a legügyesebb „cápák” a lövéseket is gyakorolták.

Részletek
Strandfoci-nyertes sportiskolások

Strandfoci-nyertes sportiskolások

2017. július 9. 13:30

Tiszakécskén léptek pályára a Félegyházi Térségi Sportiskola U11-es korosztályú játékosai a helyi strandfoci kupán július 8-án. Gerecs Attila tanítványai kiválóan szerepelve a csoportjukból továbbjutva az elődöntőben a Pécel csapatát búcsúztatták, a fináléban a Duna-Aszfalt TVSE együttesével találkoztak, 2-2-es rendes játékidőt követően büntetőkkel 8-7-re diadalmaskodtak.

Részletek
Kézilabda tábort szerveztek a gyerekeknek

Kézilabda tábort szerveztek a gyerekeknek

2017. július 9. 16:30

Egyhetes kézilabda tábort tartott a Kiskunfélegyházi HTK az U10-es és az U12-es korosztályú igazolt játékosok részére július 3-a és 7-e között a Constantinum Sportcentrumban. A napi kétszeri edzéseket Fekete Krisztián irányította Gulyás Brúnóval és Nyerges Márk segítővel. A tábor célja az utánpótláskorú játékosok technikai és koordinációs képességeinek fejlesztése, valamint az összetartás erősítése. A tréningek mellett a fakultatív programokra is jutott idő. A mozizás, a strandolás és a fagyizás kikapcsolódást nyújtott a gyermekeknek. A tábor közös vacsorával jó hangulatban zárult.

Részletek