Bravúros félegyházi pontszerzés

Bravúros félegyházi pontszerzés

2015. szeptember 13. 13:35

Továbbra is jobban megy idegenben a Kiskunfélegyházi HTK második számú csapatának. A KHTK II. a megyei II. osztály északi csoportjában ezúttal a négy győzelemmel rajtoló és hibátlan mérleggel rendelkező Városföld otthonába látogatott szeptember 12-én. A mérkőzésen Polgár Szabolcs góljával a 6. percben megszerezték a vezetést a félegyháziak, amire a 27. percben Balog Ferenc válaszolt (1-1). A pontosztozkodás egyben azt jelenti, hogy megszakadt a Városföld győzelmi sorozata.

Részletek
Régiós íjászdöntő a Parkerdőben

Régiós íjászdöntő a Parkerdőben

2015. szeptember 13. 14:10

Közel 180 indulóval rendezte meg a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesület a Dél-Alföldi Régió (DAR) VS 2015. évi döntőjét szeptember 13-án. A versenynek ezúttal a félegyházi Parkerdő adott otthont. A gyülekezőt követően Dinnyés Gyula egyesületi vezető és Kapus Krisztián önkormányzati képviselő nyitotta meg a tornát. A résztvevők három megyéből (Bács- Kiskun, Csongrád, Békés) tevődtek össze. Huszonegy célállomáson 3-3 lövéssel próbálkozhattak. A verseny 16 órakor eredményhirdetéssel zárul.

Részletek
Kikapott az Atomerőmű, a Szeged nyerte a tornát

Kikapott az Atomerőmű, a Szeged nyerte a tornát

2015. szeptember 14. 15:45

Fordulatos döntővel, meglepetés eredménnyel zárult az I. Félegyházi Pékség Kosárlabda Kupa a Kész Arénában. A négyestorna döntőjébe a szegedi Naturex Szedeák és a paksi Atomerőmű SE jutott be. A finálét a szegediek nyerték 71-67-re, a bronzmérkőzésen a KTE-Duna Aszfalt győzött a JP-Top Cop Jászberény ellen. A felkészülési tornával a csapatvezetők és a kilátogató szurkolók is elégedettek voltak. A tervek szerint jövőre is megvalósítják a rendezvényt. A torna legjobb játékosává (MVP) a szegedi Andrija Csiricset választották.

Részletek
Megverte a Kecskemétet a Kiskunfélegyházi HTK

Megverte a Kecskemétet a Kiskunfélegyházi HTK

2015. szeptember 12. 18:45

A Kiskunfélegyházi HTK nyerte a szomszédvárak rangadóját a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az 5. fordulóbeli összecsapáson-többszáz szurkoló előtt -a félegyháziak a Kecskeméti LC KTE SI csapatát múlták felül 1-0-ra szeptember 12-én. A kemény, küzdelmes találkozón Valkai Tamás szerezte a három pontot érő gólt. Győzelmével a KHTK öt fordulót követően továbbra is százszázalékos, míg a Kecskeméti LC KTE SI elszenvedte első vereségét a szezonban.

Részletek
Gólzáporos mérkőzésen kapott ki az Astra

Gólzáporos mérkőzésen kapott ki az Astra

2015. szeptember 12. 16:20

Az előző idényhez hasonlóan ezúttal is vereséggel kezdte a női NBI-es futsal bajnokságot az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. Az együttes szeptember 12-én a Debrecennel szemben maradt alul hazai pályán, a Kész Arénában. A találkozón számtalan helyzetet láthatott a publikum, az Astra rengeteg lehetőséget kihagyott, ami megbosszulta magát a szervezetten védekező és kontratámadásokra építő vendégekkel szemben.

Részletek
Tovább pattog a labda az NBI-es kosárlabda tornán

Tovább pattog a labda az NBI-es kosárlabda tornán

2015. szeptember 12. 12:30

A bronzmérkőzést és a döntőt rendezik meg szeptember 12-én szombat délután a Félegyházi Pékség Kosárlabda Kupán a Kész Arénában. Az NBI-es férfi kosárlabda tornán izgalmas elődöntőket követhettek figyelemmel a félegyházi szurkolók, amely során az Atomerőmű SE és a Naturex Szedeák jutott a fináléba. A torna harmadik helyéért 16:30-kor a JP-Top Cop Jászberény – KTE-Duna Aszfalt csap össze, a döntőt ezt követően 18:30-kor tartják meg.

Részletek
Szomszédvári rangadó a megyei I. osztályban

Szomszédvári rangadó a megyei I. osztályban

2015. szeptember 11. 11:40

Két százszázalékos csapat találkozik a megyei I. osztályú bajnokság 5. fordulójában szeptember 12-én, szombaton 16:30-kor. A négy győzelemmel rajtoló tavalyi bajnok Kiskunfélegyházi HTK a három sikerrel kezdő Kecskeméti LC KTE SI együttesét fogadja a Honvéd pályán. A két gárda nem titkolt célja a bajnoki cím megszerzése és a párharc után az is biztossá válik, hogy legalább egyiküknek megszakad a hibátlan mérlege.

Részletek
Szeptember 12-én kezdődik a női 2/3-ad pályás bajnokság

Szeptember 12-én kezdődik a női 2/3-ad pályás bajnokság

2015. szeptember 10. 10:35

Amint arról már beszámoltunk, megváltozott a Bács- Kiskun megyei női keresztfélpályás bajnokság szabályzata, a 2015/16-os szezontól az eddigi keresztfélpálya helyett háromnegyed pályán játszanak a csapatok. A Kiskunmajsai Mókusok az előző idényben a harmadik helyen végeztek a bajnokságban, az együttes irányítását a nyáron Gerecs Attila vette át. A 8 csapatos bajnokság szeptember 12-én rajtol, a Mókusok szeptember 19-én 16 órától az Akasztói Focisuli otthonában lépnek elsőként pályára.

Részletek
Nem léptek pályára a kupában

Nem léptek pályára a kupában

2015. szeptember 10. 09:10

Játék nélkül jutott tovább a Kiskunfélegyházi HTK a Bács Megyei Kupa 2. fordulójából szeptember 9-én. A félegyháziak ellenfele a Hetényegyházi SC lett volna, amely azonban lemondta a találkozót, így a KHTK 3-0-ás eredménnyel a 3. fordulóba került. A Kiskunfélegyházi Vasutas ugyancsak pályára lépett volna a 2. körben, de nem álltak ki a Nyárlőrinc otthonában. Ebből a párharcból a Nyárlőrinc 3-0-ás összesítéssel jutott a 3. fordulóba.

Részletek
A bajnokcsapat is elkezdi a futsal szezont

A bajnokcsapat is elkezdi a futsal szezont

2015. szeptember 10. 18:50

Először lép pályára a női futsal NB I 2015/16-os idényében az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. A bajnok- és kupagyőztes csapat a 2. fordulóban a DEAC gárdáját fogadja szeptember 12-én, szombaton 13 órától a Kész Arénában. Az Astra riválisai, a győri Rába ETO, a miskolci DVTK- Vénusz és a salgótarjáni Skorpió egyaránt győzött az 1. fordulóban, míg az Astra Kiskunfélegyházi Bulls a Hajdúböszörmény otthonában szerepelt volna, de ezt a találkozót november végére halasztották.

Részletek