Döntetlen a Szeged ellen

Döntetlen a Szeged ellen

2015. november 16. 11:00

Kiélezett mérkőzésen 9:9-es döntetlent ért el a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola a Szeged ellen a férfi NB I. keleti csoportjának 8. fordulójában. A bajnokságban jól szereplő félegyházi csapatból Medjugorac Marko mind a négy egyéni találkozóján győzött, mellette Korponai Zoltán és Pengő Gábor két-két sikert könyvelhetett el. Varga Károly ezúttal nem szerzett pontot. Párosban Korponai Zoltán és Pengő Gábor nyerte meg játékát. A FASI a DVTK-Volán mögött továbbra is második a bajnokságban. Öt győzelem mellett egy döntetlent és egy vereség a mérlege.

Részletek
Második helyen telelnek a Mókusok

Második helyen telelnek a Mókusok

2015. november 15. 19:55

Győzelemmel zárták az őszi szezont a Kiskunmajsai Mókusok a Bács-Kiskun megyei női 2/3-ad pályás bajnokságban. Gerecs Attila tanítványai a 9. fordulóban az Arany Bácska vendégei voltak, ahonnét Bagdi Csilla és Lévai Rebeka góljaival elhozták a három pontot. 2-0-ás sikerükkel a Mókusok szorosan tapadva a Kiskunhalas csapatára a második helyen állnak a tabellán 18 ponttal. Öt győzelem mellett három döntetlent értek el. Jól záró védelmük a ligában a legjobb, az ősz folyamán mindössze két gólt kaptak.

Részletek
Menetelnek a junior kosarasok

Menetelnek a junior kosarasok

2015. november 18. 09:00

Egy szorosabb és egy fölényes mérkőzésen győzött a Salgótarjáni KI ellen a Félegyházi Térségi Sportiskola junior fiú csapata november 15-én a Kész Arénában. Az első találkozó nagy küzdelemben dőlt el az álmosan, gyengén kezdő félegyháziak számára, akik a harmadik negyedben fordították a javukra a mérkőzést. A második meccsen összeszedett játékkal nem adott esélyt a Salgótarjánnak a Félegyházi TSI.

Részletek
Nyolc meccses győzelmi széria

Nyolc meccses győzelmi széria

2015. november 14. 21:05

Megőrizte vezető helyét és makulátlan mérlegét az NB II délkeleti csoportjában a Kiskunfélegyházi HTK férfi kézilabda csapata. Az együttes november 14-én Hajdúszoboszlón zsebelte be a két pontot. A találkozó szünetében már öt gól volt a félegyházi előny, ami elegendőnek bizonyult a győzelem kiharcolásához (28-24). A KHTK minden eddigi bajnokiját megnyerte a 2015/16-os szezonban, pontelőnnyel a tabella élén áll. A következő fordulóban a Mezőtúrt fogadja hazai pályán és egy győzelemmel nagy lépést tehet az őszi elsőség felé.

Részletek
Egy gól döntött a vendégek javára

Egy gól döntött a vendégek javára

2015. november 15. 13:15

A 8. fordulót rendezték meg a megyei kézilabda bajnokságban november 14-én. A Félegyházi Kézilabda SC női csapata a Bácsalmást, míg a férfiak a Kecskemétet fogadták a Kész Arénában. A nők 10-16-os félidőt követően 21-29-re maradtak alul. A férfiak szoros mérkőzést játszva közel álltak a pontszerzéshez. Az első félidő végén mindössze kétgólos hátrányban voltak és esélyük nyílt az egyenlítésre. A döntő pillanatokból végül a kecskemétiek jöttek ki jobban, akik minimális különbséggel, egy góllal megverték a félegyháziakat. (19-20)

Részletek
Vezetett, de kikapott a Vasutas

Vezetett, de kikapott a Vasutas

2015. november 14. 17:55

Alsóházi rangadót játszott Izsákon a Kiskunfélegyházi Vasutas november 14-én a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 14. fordulójában. Szűk negyedóra után Fodor Ferenc góljával vezetéshez jutottak a félegyháziak, de nem tudták megtartani előnyüket. A hazaiak hat perc leforgása alatt megfordították az állást, majd az első félidő hajrájában kettőre növelték a különbséget (3-1). Innen már nem volt visszaút a Vasutas számára, az Izsák a második félidő során előbb a negyedik, majd az ötödik gólját is megszerezte (5-1).

Részletek
Őszi bajnok a Kiskunfélegyházi HTK

Őszi bajnok a Kiskunfélegyházi HTK

2015. november 14. 17:20

Fordulatos találkozón az utolsó percekben harcolta ki a győzelmet a Kiskunfélegyházi HTK a Duna-Aszfalt TVSE ellen a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 14. fordulójában. A feszült hangulatú, küzdelmes mérkőzésen 3-2-re nyertek a félegyháziak, amivel biztossá vált, hogy a tabella élén zárnak ősszel.

Részletek
V. helyezés a Kalocsa Kupa úszóversenyen

V. helyezés a Kalocsa Kupa úszóversenyen

2015. november 14. 15:30

November 8-án rendezték meg a XXIV. Kalocsa Kupa úszóbajnokságot a város uszodájában. A versenyen 10 egyesület 146 tagja, köztük a kiskunfélegyháziak 27 fiatallal vettek részt és összesítésben az 5. helyen végeztek 4 arany, 6 ezüst és 7 bronzéremmel. Felkészítő edzők: Vízhányó Emília, Kiss Brigitta és Luchmann Péter.

Részletek
Bali Cintia, Füzesi József és Borbély Attila nyerte a fallabdázást

Bali Cintia, Füzesi József és Borbély Attila nyerte a fallabdázást

2015. november 15. 14:25

Helyi tornának adott otthont november 14-én a félegyházi fallabda pálya, a Mozdulj Félegyháza SE egynapos kupát rendezett. A nevezők egy női és kettő férfi kategóriában mérkőztek meg. A nőknél nyolcan indultak el, az első helyet Bali Cintia érte el, aki Drávuczné Mátrai Andreát győzte le a fináléban. A férfi kettes kategóriában Borbély Attila szerezte meg a kupát Malatinszki Nándor előtt. A férfi egyes kategóriában Füzesi József Lenkefy Gergelyt múlta felül a döntőben.

Részletek