Két piros lap, két gól

Két piros lap, két gól

2015. október 31. 16:40

A félegyházi Honvéd pálya karbantartási munkálatai miatt Jánoshalmán szerepeltek a Kiskunfélegyházi HTK focistái a megyei I. osztályú bajnokság 12. fordulójában. A bajnoki éllovas KHTK esélyeshez méltóan nagy csatában szerezte meg a győzelmet a középcsapat Jánoshalma otthonában. A találkozó mindkét gólját Tóth István érte el (0-2). A csapatokból Irbouh Soufiane-t és Zs. Juhász Istvánt a 45. percben kiállította a bíró. Győzelmükkel a félegyháziak megőrizték vezető helyüket a tabellán.

Részletek
Egy félidőt bírtak a kadett kosarasok

Egy félidőt bírtak a kadett kosarasok

2015. október 31. 16:15

A Szentesi KK volt az ellenfele a Félegyházi Térségi Sportiskola kadett csapatának október 30-án a bajnokság 3. fordulójában. A félegyháziak klasszikus ötös poszton játszó társ nélkül tartalékosan vették fel a harcot a szentesi fiúkkal. Tanulva az odavágó eseményeiből az első félidőben igyekeztek az ellenfél gyors indításait megakadályozni, illetve mindkét palánk alatt agresszívebben játszani. A félidő 31-40 állással zárult, ami némi bizakodásra adott okot. A harmadik negyed kezdete megpecsételte a mérkőzés sorsát. Kilenc pontos hátrányuk 25 pontra nőtt, ami után az önbizalmuk is elveszni látszott. Küzdöttek, hajtottak, de mindez kevésnek bizonyult a magasságban, súlyban előttünk járó Szentesi KK ellen.

Részletek
Sikeresen vadásztak a Fénypárducok

Sikeresen vadásztak a Fénypárducok

2015. október 29. 14:30

„Vadászat a Tisza ártérben” címmel hirdetett 3D-s vadászversenyt a Hódmezei Őrzők Íjászegyesület október utolsó hétvégéjén. A célonként kétlövéses versenyre közel száz íjász gyűlt össze, hogy összemérjék tudásukat. Kiskunfélegyházát a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály négy tagja: Papp Zoltán, Vas Bianka, Vasné Köteles Anita és Vas Tibor képviselte.

Részletek
Évtizedes ökölvívó barátság

Évtizedes ökölvívó barátság

2015. október 29. 12:30

Ladányi Endre a félegyházi ökölvívás emblematikus alakjaként, fiatalok mentoraként életének jelentős részét a sportág közelében töltötte. A hajdúszoboszlói Papp László Bokszakadémia félegyházi szakosztályának segítőjeként jelenleg is fontos szerepet tölt be a boksz népszerűsítésében. Korábban hosszú éveken keresztül a Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályát vezette, több magyar bajnok kinevelésében vett részt. Munkájának elismeréseként október 22-én a Bács-Kiskun Megyei Közgyűléstől a „Bács-Kiskun Megye Ifjúságának Neveléséért Díjat” vehette át.

Részletek
Felemás megyei kézilabda szereplés

Felemás megyei kézilabda szereplés

2015. október 26. 12:20

Hazai pályán léptek pályára a Félegyházi Kézilabda SC megyei csapatai október 25-én. A nők az utolsó helyezett Miklós KC-t fogadták. 7-7-es első játékrészt követően 19-13-ra megnyerték a mérkőzést és feljebb léptek a tabella nyolcadik helyére. A hullámvölgyben lévő férfi csapatnak ezúttal sem sikerült a pontszerzés. Kecel ellen 11-11-re álltak a félidőben, de végül három góllal, 24-21-re alulmaradtak. A férfi együttes nyeretlenül tizedik a bajnokságban.

Részletek
Pontelőnnyel listavezetők a kézisek

Pontelőnnyel listavezetők a kézisek

2015. október 24. 20:45

Zsinórban a hatodik győzelmét aratta az NBII délkeleti csoportjában a Kiskunfélegyházi HTK férfi kézilabdacsapata. Az éllovas félegyháziak október 24-én a sereghajtó Karcaghoz látogattak. Sok jóra nem számíthatott a hazai karcagi csapat, a félegyháziak rendesen megszórták őket. A szünetig 22 gólt, a teljes meccsen pedig 43 gólt szereztek. 20 gólos győzelmével a Kiskunfélegyházi HTK egyedüli százszázalékos csapatként kétpontos előnnyel vezeti a bajnokságot a Kunszentmártont legyőző Mezőtúr előtt.

Részletek
Döntetlent játszottak a Mókusok

Döntetlent játszottak a Mókusok

2015. október 26. 10:55

Pontosztozkodással zárult a Kiskunmajsai Mókusok mórahalmi vendégjátéka október 24-én a megyei női 2/3-ad pályás bajnokság 7. fordulójában. A még veretlen Mókusok Dobák Szabina góljával a találkozó elején előnybe kerültek, amire a 68. percben Hoffmann Krisztina válaszolt (1-1). A Mókusok eddig jól szerepelnek a szezonban, három győzelem mellett három döntetlent értek el. Összetettben harmadik helyen állnak a tabellán.

Részletek
Rangadót nyerve maradt első a KHTK

Rangadót nyerve maradt első a KHTK

2015. október 24. 18:30

Rendkívül nehéz mérkőzésre készülhetett a bajai Schieber Pincészet BLSE otthonában a megyei I. osztályú bajnokság éllovasa, a Kiskunfélegyházi HTK. Első helyük megtartásához győzniük kellett a félegyháziaknak Baján, amit el is értek. Rögtön az összecsapás elején Zs. Juhász István talált a hazai kapuba, amire a 46. percben érkezett válasz (1-1). A mindent eldöntő gólt a 64. percben Golovics István, a félegyháziak védője szerezte, amivel győzelemhez segítette csapatát. A KHTK megőrizte vezető helyét a tabella élén a Tiszakécske előtt. A kécskeiek a Kecskemétet verték meg hazai környezetben 1-0-ra.

Részletek
Pontmentés kétgólos hátrányból

Pontmentés kétgólos hátrányból

2015. október 24. 16:50

Fordulatos találkozott játszott Bugacon a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában a Kiskunfélegyházi Vasutas. Közel állt idénybeli második győzelméhez a Bugac, a szünetet megelőzően előnybe került, majd az 56. percben már kettővel vezetett. A félegyháziak a csereként pályára lépő Fütyü Illés góljával szépítettek a 62. percben, a 86. minutumban Makai Zoltán találatával pedig döntetlenre alakították a mérkőzést.

Részletek