Négy induló, öt érem a „hátgerinc kupán”

Négy induló, öt érem a „hátgerinc kupán”

2015. április 19. 11:05

Hódmezővásárhelyen rendezték meg április 11-én a III. Hátgerinc Kupát. A Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület egy fiúval és három lánnyal vett részt az eseményen, amelyen 272-en indultak el. A félegyháziak 1 arany és 4 ezüstéremmel tértek haza. Ezalatt Vízhányó András a Jövő Bajnokai régió válogatott felmérésén volt, ahol 200 m vegyesen 3. (2:37,70), 100 m háton 2. (1:16,86) lett.

Részletek
Őrzi második helyét az NBII-es kézicsapat

Őrzi második helyét az NBII-es kézicsapat

2015. április 19. 10:45

Értékes kettő pontot szerzett Újkígyóson az NBII délkeleti csoportjának 18. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK férfi kézilabdacsapata. A tartalékosan felálló, sok sérülttel rendelkező együttes a mérkőzést végig irányítva 36-32-es győzelmet aratott. A KHTK a szünetben is vezetett három góllal, előnyét megőrizte a találkozó végéig. A csapat az újabb sikernek köszönhetően továbbra is második a tabellán.

Részletek
Fordított, majd ikszelt a Tiszaalpárral a Vasutas

Fordított, majd ikszelt a Tiszaalpárral a Vasutas

2015. április 18. 20:05

A szezonban eddig bemutatott hullámzó teljesítménye után ezúttal a szebbik arcát mutatta a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztályú bajnokságban. A félegyháziak április 18-án a középmezőnyhöz tartozó Tiszaalpárt fogadták. Az őszi 5-0-s vereséget követően most sikerült pontot szerezniük, hátrányból felállva 2-2-es döntetlent játszottak ellenfelükkel.

Részletek
Két perc alatt dőlt el a mérkőzés

Két perc alatt dőlt el a mérkőzés

2015. április 18. 19:40

Nem sikerült a bravúr, 2-0-ra alul maradt hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK II. a listavezető Városfölddel szemben a megyei II. osztályú bajnokság 21. fordulójában. A találkozón a félegyháziak büntetőt hibáztak, míg a vendégek két percen belül két gólt szerezve eldöntötték a találkozót.

Részletek
A bajnoki cím kapujában az Astra

A bajnoki cím kapujában az Astra

2015. április 18. 17:45

Rendkívül nehéz, fordulatos mérkőzésen szerezte meg a három pontot hazai pályán az Astra Kiskunfélegyházi Bulls a női futsal NBI rájátszásának 7. fordulójában. A csapat a Kész Arénában a fővárosi BME FC-t múlta felül 5-3-ra. A szünetben még a vendégek vezettek, innen sikerült fordítania az Astrának. Az együttes győzelmével egy lépésre került a bajnoki cím megnyeréséhez. A többi mérkőzéstől függetlenül akár már a következő fordulóban elsőséget ünnepelhet.

Részletek
Sokan ragadtak ütőt

Sokan ragadtak ütőt

2015. április 18. 15:15

Az egyéni versenyeket rendezték meg április 18-án a városi asztalitenisz bajnokság első napján. Az eseményt a Vállalkozók Ipatestülete és a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola közösen szervezte meg. A FASI edzőtermében előbb a nők, majd a férfiak léptek asztalhoz. Április 19-én vasárnap a páros számokat rendezik meg az Ipartestület Székházában.

Részletek
Kecskeméti veteránok nyerték a tornát

Kecskeméti veteránok nyerték a tornát

2015. április 20. 16:45

Kiélezett, nagy csatákat hozott április 18-án a veterán labdarúgó bajnokság 2. tavaszi fordulója Kiskunfélegyházán. A helyiek mellett Békéscsaba, Kecskemét és Szeged öregfiúi húztak stoplist. A körmérkőzések során a 7 ponttal záró kecskeméti veteránok teljesítettek a legjobban. Mögöttük Békéscsaba, Félegyháza és Szeged csapata zárt.

Részletek
Idén is lesz „Utcák és Terek bajnokság”

Idén is lesz „Utcák és Terek bajnokság”

2015. április 17. 15:20

Harmadik alkalommal rendezik meg május 30-án Kiskunfélegyházán az Utcák és Terek kispályás labdarúgó bajnokságot a Honvéd sporttelepen lévő Bulls pályán. A tornára 5+1 fős csapatok jelentkezését várják, akik megküzdhetnek a vándor kupáért. Jelentkezési határidő: május 25. A nevezés díjtalan: [email protected]

Részletek
Eldőlhet a bajnoki cím sorsa

Eldőlhet a bajnoki cím sorsa

2015. április 17. 10:55

Nyolc pontos előnnyel várja a női futsal NBI felső-ági rájátszásának 7. fordulóját az Astra Kiskunfélegyházi Bulls, amely április 18-án szombaton 15 órától a BME csapatát látja vendégül a Kész Arénában. Az Astra győzelem esetén közel kerülhet a bajnoki címhez, hiszen a fordulót követően már csak három mérkőzés lesz hátra a rájátszásból. Emellett szerencsés esetben akár már most bajnoki elsőséget ünnepelhet, de ehhez a Hajdúböszörmény botlása is szükséges.

Részletek
Öttusa Világkupa Kecskeméten

Öttusa Világkupa Kecskeméten

2015. április 16. 18:25

Már csak néhány nap és „öttusa-lázban" fog égni Kecskemét. Sőt nem csak Kecskemét, hiszen a világ sport - azon belül is az öttusa - kedvelő közönsége az április 30. és május 5. közötti kecskeméti öttusa világkupára figyel majd. A programra már most megvásárolhatók a belépők.

Részletek