Bácsalmást fogadja a KHTK

Bácsalmást fogadja a KHTK

2015. augusztus 28. 15:00

Rangadóval folytatja a megyei I. osztályú bajnokságot a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata. Az együttes augusztus 29-én szombaton 17 órakor a még nyeretlen Bácsalmást látja vendégül. Florin Nenad tanítványai rosszul kezdték a szezont, legutóbb a Kiskunhalastól kaptak ki hazai pályán. Velük szemben a KHTK két győzelemmel rajtolt. A megyei II. osztályban is folytatódik a bajnokság. A Kiskunfélegyházi Vasutas Helvéciára látogat, míg a KHTK II. Jakabszálláson lép pályára.

Részletek
Augusztus 29-én rajtol a futsal szezon

Augusztus 29-én rajtol a futsal szezon

2015. augusztus 28. 14:30

Nyolc csapat részvételével augusztus 29-én veszi kezdetét a női futsal NBI 2015/16-os idénye. A bajnoki címvédő Astra Kiskunfélegyházi Bulls az első fordulóban a Hajdúböszörménnyel találkozik. E mérkőzést azonban november 29-ére halasztották. A bajnokságban az Astra játékosai elsőként a 2. fordulóban lépnek pályára. Szeptember 12-én szombaton 13 órától a DEAC csapatát fogadják a Kész Arénában.

Részletek
Október közepéig elkészül a műfüves pálya

Október közepéig elkészül a műfüves pálya

2015. szeptember 2. 12:30

Elkezdődtek a munkálatok a Honvéd Sporttelep első pályája és a hátsó pálya közötti részen, ahol műfüves labdarúgó félpályát alakítanak ki. A 64*44 méteres területet augusztus végén kimérték, ezt követően az első munkagép is megjelent a tarackos, füves felső réteg felszedéséhez. A műfüves pályát október végén adják át. A tervek szerint 5 méter magas labdafogó háló épül és kialakítanak egy összekötő folyosót a Honvéd Sporttelepen lévő öltözők és a pálya között. A játéktér 60*40 méteres lesz, amely köré térburkolatos közlekedőt épül.

Részletek
Továbbjutott a Vasutas a kupában

Továbbjutott a Vasutas a kupában

2015. augusztus 27. 11:50

Győzelemmel kezdett a Bács Megyei Kupa 1. fordulójában a megyei II. osztályú Kiskunfélegyházi Vasutas. Az együttes augusztus 26-án a Kaskantyúi FSE vendégeként lépett pályára. A találkozón a 35. percben Fodor Ferenc góljával a Vasutas szerezte meg a vezetést és a szünet előtt Konkoly Gábor révén kettőre növelte előnyét (0-2). A fordulás után a hazaiak szépítettek, de érkezett Kürtösi Szabolcs, aki két találatot jegyezve eldöntötte a mérkőzést a félegyháziak javára (2-4).

Részletek
EB ezüstérmes lett Endre Krisztina

EB ezüstérmes lett Endre Krisztina

2015. augusztus 25. 10:00

Nagyszerűen sikerült a Keszthelyen megrendezett női junior Európa-bajnokság a Kiskunfélegyházi HTK ökölvívója Endre Krisztina számára, aki 54 kilogrammban ezüstérmet szerzett. A félegyházi versenyző három mérkőzést vívott, a fináléban egy orosz bokszolóval szemben maradt alul a háromszor két perces menetek során.

Részletek
Kiskőrösön nyert a Kiskunfélegyházi HTK

Kiskőrösön nyert a Kiskunfélegyházi HTK

2015. augusztus 23. 20:40

Jó rajtot vett a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság címvédője, a Kiskunfélegyházi HTK a 2015/16-os szezonban. Az előző heti győzelmet követően az együttes augusztus 23-án a 2. fordulóban Kiskőrösön is nyerni tudott. A mérkőzésen két gól született, mindkettőt a félegyháziak szerezték. Előbb a 38. percben Szabó Attila, majd a 74. percben Katona Balázs vette be a kiskőrösi kaput. A KHTK két kör után 6 ponttal hármas holtversenyben vezeti a bajnokságot.

Részletek
Négy továbbjutó a Hírös Vágtán

Négy továbbjutó a Hírös Vágtán

2015. augusztus 24. 10:20

A rossz idő miatt sokat kellett küzdeni a pálya rendbetételével a szombati kecskeméti Hírös Vágtán, így a döntőre nem maradt idő, a négy előfutam győztese mind továbbjutott a szeptemberi Nemzeti Vágtára.

Részletek
Hamarosan indul a futsal-szezon

Hamarosan indul a futsal-szezon

2015. augusztus 24. 11:30

Dombó János 124 tétmérkőzésen ült a kispadon az Astra Kiskunfélegyházi Bulls vezetőedzőjeként és mindössze hét mérkőzésen szenvedett vereséget, 92 százalékos eredményességi mutatója pedig önmagáért beszél. A kiváló szakember minden idők legerősebb női bajnokságát vizionálja és a vele készített interjúban elárulta, hogy miben rejlik az Astra ereje.

Részletek
Nem bírt a Hetényegyházával a Vasutas

Nem bírt a Hetényegyházával a Vasutas

2015. augusztus 23. 11:30

Két hárompontos csapat találkozott a megyei II. osztály északi csoportjának 2. fordulójában Kiskunfélegyházán a Vasutas pályán augusztus 22-én. A félegyháziak ellenfele a Hetényegyházi SC volt. A mérkőzésen a vendégek szerezték meg a vezetést, szünetben 1-0-ás előnyben voltak. Ezt követően a második félidő elején Makai Zoltán révén egyenlített a Vasutas (1-1). A hajrá végül a heténynek sikerült jobban, újabb két gól rúgva eldöntötték a mérkőzést. (1-3)

Részletek
Rangadót veszített a Kiskunfélegyházi HTK II.

Rangadót veszített a Kiskunfélegyházi HTK II.

2015. augusztus 22. 18:40

A Pálmonostora csapatával találkozott augusztus 22-én hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 2. fordulójában. A két együttes az előző idényben nagy harcot vívott a harmadik helyért és most is izgalmas mérkőzés alakult ki. A felázott, mély talajú pályán a helyzeteit jobban kihasználó Pálmonostora szerezte meg a győzelmet (0-1). Az összecsapást a pálmonostoriak 10 emberrel fejezték be.

Részletek