Itthon zárnak a megyei női kézisek

Itthon zárnak a megyei női kézisek

2015. május 19. 19:30

A bajnoki címre matematikailag még esélyes Lajosmizse ellen fejezi be megyei női kézilabda bajnokságot a Félegyházi KSC. A 22. fordulóbeli idényzárót május 24-én, vasárnap 16 órától a Kész Arénában tartják meg. A csapatok erejét figyelembe véve bravúr lenne a félegyházi pontszerzés.

Részletek
Lezárult a városi asztalitenisz bajnokság

Lezárult a városi asztalitenisz bajnokság

2015. május 18. 17:00

Tizenhat fordulón keresztül kilenc csapat versengett a városi asztalitenisz bajnokság megnyeréséért a 2014/15-ös szezonban. Az idény május közepén fejeződött be, amit szoros küzdelemben a „Kórház” csapata nyert meg 30 ponttal. 14 győzelem mellett 2 döntetlent értek el. Második a Kiskunmajsa, harmadik a Kunszállás együttese lett.

Részletek
Harminc kiló ponttyal nyerték a horgászversenyt

Harminc kiló ponttyal nyerték a horgászversenyt

2015. május 18. 18:30

A hét végén rendezte meg szezonnyitó egyéni horgászversenyét a Kiskunsági Sporthorgász Egyesület. A start ellövése után negyven pecás kezdte el áztatni a zsinórt a siker reményében. Legeredményesebbnek ifj. Baranyi Csaba bizonyult, aki 30 kilogramm pontyot tett szákjába, elnyerve ezzel az ifjúsági- és női kategória első helyezettjének járó kupát. A felnőttek kevésbé voltak eredményesek. Ebben a kategóriában Mészáros Béla nyert, aki 16,5 kilogramm ponttyal mérlegelt a verseny végén.

Részletek
Nem bírt a KHTK a "Szloska-csapattal"

Nem bírt a KHTK a "Szloska-csapattal"

2015. május 18. 12:40

Csapatnyi félegyházi szurkoló előtt ünnepelték meg az ezüstérmet Törökszentmiklóson a Kiskunfélegyházi HTK kézilabda csapatának játékosai május 17-én, az NBII délkeleti csoportjának záró fordulójában. A bajnok Törökszentmiklós otthonában immár tét nélkül léphetett pályára a második helyen végző KHTK, így az eredmény másodlagos volt. A gálára készülő hazai „Szloska-csapat” nem adott esélyt a félegyháziaknak. A „kiváló” játékvezetést kihasználva már az első percekben eldőlt, hogy nem reménykedhet pontszerzésben a KHTK játékosai. A találkozót 36-27-re a törökszentmiklósiak nyerték.

Részletek
Dobogón zárhatnak a Mókusok - Tabellával

Dobogón zárhatnak a Mókusok - Tabellával

2015. május 17. 21:35

A bajnoki címre való esély elúszott a Kiskunhalastól elszenvedett 2-1-es vereséggel a Kiskunmajsai Mókusoknak, de a dobogót még megszerezhetik a Bács- Kiskun megyei női keresztfélpályás bajnokságban. Az utolsó előtti fordulóban a Mókusok hiába egyenlítettek a Kiskunhalas ellen hazai pályán, nem tudtak pontot szerezni. A vendégek győzelmüknek köszönhetően vezetik a bajnokságot három ponttal az Arany Bácska és hat ponttal a harmadik helyezett Mókusok előtt. A Mókusok a zárófordulóban Városföldre látogatnak május 22-én, ahol egy siker esetén bebiztosíthatják bronzérmüket.

Részletek
Elveszítette pontbeli előnyét a KHTK - Tabellával

Elveszítette pontbeli előnyét a KHTK - Tabellával

2015. május 17. 21:10

A hajrában maradt alul Bácsalmáson a megyei I. osztály eddigi listavezetője, a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata május 17-én. A 27. fordulóbeli összecsapáson a szünetben Tóth István duplájával 2-0-ra a félegyháziak vezettek, de a hazaiak a 72. percben előbb szépítettek, majd az utolsó 10 percben újabb két gólt szerezve megfordították az állást és 3-2-re megnyerték a mérkőzést. A negyedik helyezett bácsalmásiak ezzel visszavágtak az őszi 1-0-s vereségért, a KHTK-t pedig beérte a táblázat élén a Kiskőröst legyőző Híd SC. Az utolsó három forduló tartogat még izgalmakat, többek között a Híd SC- Kiskunfélegyházi HTK rangadó is hátra van még a bajnokságból.

Részletek
Nem jött össze a bravúr, kikapott a Vasutas

Nem jött össze a bravúr, kikapott a Vasutas

2015. május 16. 20:45

Kisebb csodára lett volna szüksége a 10. helyen álló Kiskunfélegyházi Vasutasnak hazai pályán a pontszerzéshez a második helyezett Lajosmizse ellen május 16-án. A vendégek fölényesen nyertek ősszel és most is magabiztos győzelmet értek el Kiskunfélegyházán. A találkozó 1-0-s első félidőt követően 3-0-s lajosmizsei sikerrel ért véget. A Vasutas vereséggel búcsúzott el szurkolóitól a 2014/15-ös szezonban. Az együttes a megyei II. osztály záró fordulójában az utolsó helyezett Bugac otthonában fejezi be a bajnokságot.

Részletek
Gólarány-javító győzelemmel harmadik a KHTK II.

Gólarány-javító győzelemmel harmadik a KHTK II.

2015. május 16. 19:45

Kötelező feladatot teljesítve fölényes 6-0-s győzelmet aratott a megyei II. osztály északi csoportjában a Kiskunfélegyházi HTK II. Ezzel az is eldőlt, hogy az együttes a bajnokság utolsó fordulójától függetlenül a harmadik helyen zárt. A végig lelkesebben és lendületesebben játszó KHTK II. ilyen arányú győzelme is megérdemelt. A csapatból Valkovics Gábor mesterhármasig jutott.

Részletek
Május 23-án rendezik a Kuchinka Vilmos úszóversenyt (2014-es videóval)

Május 23-án rendezik a Kuchinka Vilmos úszóversenyt (2014-es videóval)

2015. május 16. 16:30

Mint minden évben, ezúttal is a Városalapítók Hetéhez kapcsolódva tartják meg a Kuchinka Vilmos Nemzetközi Úszó Emlékversenyt május 23-án, a félegyházi strandon. A Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület immár a 12. „Kuchinkát” szervezi meg, ami a térség egyik legnagyobb utánpótlás úszóversenyét számít. A tavalyi megmérettetésen 36 arany, 21 ezüst és 17 bronzérmet nyertek a félegyháziak, amivel a vándorserleget is megszerezték. A csapatbeli elsőség megvédése mellett a jó időjárásért is szorítanak a szervezők, lévén hogy szabadtéri versenyről van szó. Az esemény szombaton 10 órakor kezdődik.

Részletek