A bajnokcsapat is elkezdi a futsal szezont

A bajnokcsapat is elkezdi a futsal szezont

2015. szeptember 10. 18:50

Először lép pályára a női futsal NB I 2015/16-os idényében az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. A bajnok- és kupagyőztes csapat a 2. fordulóban a DEAC gárdáját fogadja szeptember 12-én, szombaton 13 órától a Kész Arénában. Az Astra riválisai, a győri Rába ETO, a miskolci DVTK- Vénusz és a salgótarjáni Skorpió egyaránt győzött az 1. fordulóban, míg az Astra Kiskunfélegyházi Bulls a Hajdúböszörmény otthonában szerepelt volna, de ezt a találkozót november végére halasztották.

Részletek
Kunszálláson is átrobogott a KHTK

Kunszálláson is átrobogott a KHTK

2015. szeptember 6. 19:30

Zsinórban a negyedik mérkőzését nyerte meg a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A félegyháziak szeptember 6-án a középmezőnyben tanyázó Kunszállás otthonába látogattak. A találkozó már a legelején eldőlt, Katona Balázs az első hét percben kétszer is bevette a hazai kaput (0-2). Ezt követően Csurka Ádám, majd a fordulás után Mizsei Adrián és Palásti Sándor is gólt szerzett, fölényesség téve a KHTK győzelmét (0-5). A félegyháziak az ugyancsak 12 pontos Tiszakécskével karöltve a tabella élén állnak. Mellettük a három győzelemmel rajtoló Kecskeméti LC KTE SI is százszázalékos a bajnokságban.

Részletek
A sakktáblára is felkerült a sült liba

A sakktáblára is felkerült a sült liba

2015. szeptember 7. 11:55

Egy sült libát tálaltak fel a libafesztivál V. Ludas Matyi sakkversenyén a díjkiosztás után. Amikor a gyönyörű, sakktáblára elhelyezett libát meglátták, mindenki arra gondolt, hogy a főzőmesterek kemencében sült ínyencségéről van szó. Meglepődtek azonban, amikor a szeletelésre került sor, ugyanis a kés a vágódeszkán és a sakktáblán is könnyedén áthaladt. Ekkor derült ki, hogy egy marcipános tortáról van szó. Csalódás azonban nem volt érzékelhető, minden szelet gazdára talált.

Részletek
Győzelemmel kezdtek az asztaliteniszezők

Győzelemmel kezdtek az asztaliteniszezők

2015. szeptember 9. 11:00

Megnyerte első mérkőzését az NBI-es bajnokság keleti csoportjában a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. Az együttes szeptember 6-án a Jászkun Volán Sport Clubot múlta felül a félegyházi edzőteremben. A találkozót Korponai Zoltán, Pengő Gábor, Erdélyi Szabolcs, Varga Károly összeállításban vívta meg a FASI. A párosok során mindkét csapat 1-1- pontot szerzett. Ezt követően egyéniben végig a félegyháziak domináltak és 14-4-re megverték ellenfelüket.

Részletek
Nyerni jár Félegyházára a Pálmonostora

Nyerni jár Félegyházára a Pálmonostora

2015. szeptember 5. 19:30

A Kiskunfélegyházi HTK II. legyőzését követően a Kiskunfélegyházi Vasutast is megverte idegenben a Pálmonostora csapata a megyei II. osztályban. A 4.. fordulóbeli összecsapáson már az első percben vezetést szerzett a Pálmonostora és a szünetig további két góllal terhelte meg a Vasutas kapuját (0-3). A játék képe a második félidőben sem változott, újabb találatot csak a vendégek értek el (0-4). A félegyháziak zsinórban a harmadik bajnoki mérkőzésüket veszítették el és visszaestek a tabella hátsó régiójába. Velük szemben a Pálmonostora veretlenül immár második a bajnokságban.

Részletek
Továbbra sem megy hazai pályán

Továbbra sem megy hazai pályán

2015. szeptember 5. 19:00

A Nyárlőrinc csapatát fogadta szeptember 5-én a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 4. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK II. A felázott talajú pályán mindkét együttes sok hibával játszott. A gól nélküli első félidőt követően a második játékrész elején megszerezték a vezetést a vendégek (0-1). Ezt követően több félegyházi lehetőség adódott, de újabb gólt ismét a nyárlőrinciek értek el a hajrában kitámadó KHTK II. ellen - ezzel eldöntve a találkozót (0-2). A félegyháziak zsinórban a második hazai mérkőzésüket veszítették el.

Részletek
Sikeresen zárult a Kalász Kázmér emlékverseny

Sikeresen zárult a Kalász Kázmér emlékverseny

2015. szeptember 8. 12:00

Az asztaliteniszé volt a főszerep szeptember 5-én a Kalász Kázmér nemzetközi versenyen a Kész Arénában. A Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola első alkalommal rendezte meg az emléktornát, amelyen felnőttek és utánpótláskorúak külön kategóriákban mérkőztek meg az érmekért.

Részletek
Véglegesség vált az NBII-es kézilabda sorsolás

Véglegesség vált az NBII-es kézilabda sorsolás

2015. szeptember 4. 14:00

Szeptember 20-án, vasárnap 16:30-kor a XVI. kerületi KMSE otthonában kezdi az NBII-es kézilabda bajnokságot a Kiskunfélegyházi HTK. A 12 csapatos bajnokságban a 2. fordulóban játszik először hazai környezetben a KHTK. Szeptember 27-én, vasárnap 17 órától az Újkígyósi KC-t fogadja a Kész Arénában. A bajnoki címre is esélyes félegyháziaknak fontos a jó rajt, amely lendületet adhat a szezon további szakaszában.

Részletek
Eredményesen képviselték városunkat Olaszországban

Eredményesen képviselték városunkat Olaszországban

2015. szeptember 4. 13:00

Olasz testvérvárosunkban, Feltrében 15-ödik alkalommal került megrendezésre a nemzetközi „Falkörüli futóverseny”, melyen felnőttek és fiatalok is részt vehetnek. Városunkat 4 felnőtt és 6 fiatal képviselte, akik kiutazása a Kiskunfélegyházi Önkormányzat támogatásával jöhetett létre. A rendezvényt Feltre és Belluno városok Tűzoltóságai szervezik, akik mindent megtettek azért, hogy a résztvevők a lehető legjobban érezzék magukat. A verseny 2015. augusztus 29-én szombaton este került megrendezésre.

Részletek
Két hazai mérkőzés szombaton, egy idegenben

Két hazai mérkőzés szombaton, egy idegenben

2015. szeptember 4. 10:25

Mindkét megyei II. osztályú félegyházi labdarúgó csapat hazai környezetben lép pályára szeptember 5-én, szombaton 16:30-tól. A hatodik helyezett Kiskunfélegyházi HTK II. a tabella hetedik helyén álló Nyárlőrincet fogadja. Ezzel egy időben a hullámvölgyben lévő Kiskunfélegyházi Vasutas a bajnokságot jól kezdő Pálmonostorát látja vendégül. Szeptember 6-án, vasárnap 16:30-kor a megyei I. osztályt három győzelemmel kezdő Kiskunfélegyházi HTK a középmezőnyben tanyázó Kunszállás otthonába látogat.

Részletek