Megszerezte első győzelmét az Astra

Megszerezte első győzelmét az Astra

2015. október 3. 19:05

Vérbeli rangadóval folytatta a női futsal NB I-es bajnokságot az Astra Kiskunfélegyházi Bulls, amely október 3-án a győri Rába ETO-t fogadta a Kész Arénában. A mérkőzés Astra- fölényt hozott, már három gól is volt a különbség, innen kapaszkodott fel az ETO (3-2). Az utolsó percig izgalmas találkozót végül az Astra nyerte 4-2-re, ami egyben a szezonbeli első sikere volt a futsal bajnokságban.

Részletek
Gyors gól döntött a Loki javára

Gyors gól döntött a Loki javára

2015. október 3. 19:35

Fontos három pontot szerzett a megyei II. osztály északi csoportjában a Kiskunfélegyházi Vasutas. Az október 3-án megrendezett 8. fordulóban a Loki a Tiszaalpárt látta vendégül. A találkozón mindössze egy gól született. Seres János a 4. percben vette be az alpári kaput, győzelemhez segítve ezzel csapatát. (1-0)

Részletek
Szárnyalnak az asztaliteniszezők

Szárnyalnak az asztaliteniszezők

2015. október 4. 18:40

A 4. fordulót is sikerrel zárta a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola, amely október 3-án az eddig veretlen ceglédi CVSE I. csapatát győzte le a férfi NB I. keleti csoportjában. A párosok során Korponai Zoltán- Pengő Gábor és Erdélyi Szabolcs- Varga Károly is nyert (2-0). Egyéniben Korponai Zoltán és Pengő Gábor négy - négy alkalommal győzött, míg Erdélyi Szabolcs két mérkőzést vívott meg sikerrel (12-6). Az 5. fordulóban a félegyháziak a bajnokesélyesnek kikiáltott DVTK- Volán otthonában lépnek asztalhoz Miskolcon.

Részletek
Ízlett a „csabai kolbász” a kéziseknek

Ízlett a „csabai kolbász” a kéziseknek

2015. október 3. 20:10

Tovább folytatta kiváló szereplését az NBII délkeleti csoportjában a Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata. A félegyháziak a 3. fordulóban október 3-án Békéscsabára látogattak, ahol magabiztos játékkal fölényes 39-24-es győzelmet értek el. A mérkőzés már az első félidőben eldőlt, a jól kezdő KHTK a szünetben 19-10-re vezetett. A csapatot jól forgató Miksi István vezetőedző a keret minden játékosának lehetőséget adott a bizonyításra. 15 gólos győzelmével a KHTK százszázalékos maradt a bajnokságban.

Részletek
Világcsúcsot futott Csontos Piroska

Világcsúcsot futott Csontos Piroska

2015. október 1. 07:00

Szeptember 20-27 között rendezték meg Ecuadorban az INAS Atlétikai Világbajnokságot, ahonnan – 40 ország ezer atlétája közül – négy éremmel, közöttük egy I. helyezést érő világcsúccsal tért haza a félegyházi Csontos Piroska. A fantasztikus eredményért szeptember 30-i ülésén a képviselő-testület is elismerését fejezte ki a sportolónak. A város nevében Csányi József polgármester és Balla László alpolgármester pénzjutalommal mondott köszönetet Piroskának, és kívántak további sportolói eredményeihez kitartást.

Részletek
Kétgólos hátrányból állt fel az Astra

Kétgólos hátrányból állt fel az Astra

2015. szeptember 30. 10:00

Megszerezte első pontját a női futsal NBI-ben az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. A 3. fordulóban szeptember 29-én az Univerzum Sport Club otthonában ért el 2-2-es döntetlent. A mérkőzésen korán előnybe került az Univerzum, három perc után Beke Adrienn két találatával már 2-0-ra vezetett. Az Astra a második félidőben találta meg góllövő cipőjét. Dikanová Dominika a 28. percben előbb szépített, majd a 34. percben ki is egyenlítette az állást. (2-2)

Részletek
Bronzérmet szerzett Lengyelországban Endre Krisztina

Bronzérmet szerzett Lengyelországban Endre Krisztina

2015. szeptember 29. 19:25

Ismét remekelt a Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztályának versenyzője, Endre Krisztina. A magyar válogatott tagjaként szeptember végén Lengyelországban a Szilézia Kupán vett rész, ahol harmadik lett. Krisztina a juniorok között 54 kilogrammban előbb egy lengyel öklözőt vert meg technikai KO-val, majd az elődöntőben pontozással maradt alul.

Részletek
Mozdulj meg az egészségért!

Mozdulj meg az egészségért!

2015. szeptember 29. 10:20

Harkakötönyben rendezte meg szeptember 26-án a Fenntartható Fejlődés a Dél Alföldi Régióért Egyesület a „Mozdulj meg az egészségért! II." programsorozat első rendezvényét.

Részletek
Három győzelemnél jár a FASI

Három győzelemnél jár a FASI

2015. október 1. 09:30

Zsinórban a harmadik találkozóját vívta meg sikerrel az NBI. keleti csoportjában szereplő Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. Szeptember 26-án a Nyírbátori ASE otthonában léptek asztalhoz, ahol 13-5-ös győzelmet arattak. A párosok során Korponai Zoltán- Pengő Gábor, valamint Erdélyi Szabolcs- Varga Károly is nyert. Egyéniben Pengő Gábor négy, Erdélyi Szabolcs és Korponai Zoltán három-három, míg Varga Károly egy játékot abszolvált sikerrel.

Részletek
Győzelemmel mutatkoztak be hazai pályán a kézisek (Videóval)

Győzelemmel mutatkoztak be hazai pályán a kézisek (Videóval)

2015. szeptember 27. 20:10

Első itthoni mérkőzését játszotta az NBII délkeleti csoportjában szereplő Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata szeptember 27-én. A félegyháziak jól rajtoltak a bajnokságban, a pesti sikert követően hazai pályán is nyerni tudtak az Újkígyós ellen. A küzdelmes találkozón folyamatosan javuló játékkal 31-23-ra győzött a KHTK.

Részletek