Itthon kezd a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola

Itthon kezd a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola

2015. szeptember 3. 16:30

Szeptember első hétvégéjén rendezik meg az NBI-es férfi asztalitenisz bajnokság nyitó fordulóját. A tavaly még Extra Ligás Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola ezúttal egy osztállyal lejjebb, az NBI Keleti csoportjában szerepel. Első körben a félegyháziak szeptember 6-án 11 órától a Jászkun Volán Sport Clubot fogadják a Kossuth Lajos Szakiskolában. A tíz csapatos bajnokság összesen 18 fordulóból áll.

Részletek
Esélyesek győzelmével kezdődött a női futsal

Esélyesek győzelmével kezdődött a női futsal

2015. szeptember 2. 19:35

A győri Rába ETO, a miskolci DVTK- Vénusz és a salgótarjáni Skorpió is győzni tudott a női futsal NBI első fordulójában. A bajnoki címvédő Astra Kiskunfélegyházi Bulls a Hajdúböszörmény otthonában szerepelt volna, de ezt a találkozót november végére halasztották. A 2. fordulóban hazai pályán mutatkozik be az Astra. Szeptember 12-én szombaton 13 órától a vereséggel kezdő DEAC csapatát fogadja a Kész Arénában.

Részletek
Baráti íjásztalálkozó Kiskunfélegyházán

Baráti íjásztalálkozó Kiskunfélegyházán

2015. szeptember 3. 13:30

A Huszka József Hagyományőrző Egyesület Íjásztagozata és a KHTK - Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai idén nyáron már második alkalommal tartottak meghívásos íjászversenyt, ezúttal Kiskunfélegyházán.

Részletek
Öt gólt rúgott idegenben a KHTK II.

Öt gólt rúgott idegenben a KHTK II.

2015. augusztus 30. 21:25

Sikerült javítania a Pálmonostora elleni vereséget követően a Kiskunfélegyházi HTK II. csapatának a megyei II. osztály északi csoportjában. A félegyháziak a 3. fordulóban a nulla pontos Jakabszállás otthonában vendégeskedtek augusztus 30-án. A találkozón Terjék Ákos duplázni tudott és a hajrában Busa Imre is betalált, fölényessé téve a KHTK II. győzelmét (5-0).

Részletek
Hatalmas zakóba szaladt bele a Vasutas

Hatalmas zakóba szaladt bele a Vasutas

2015. augusztus 30. 20:05

Második vereségét is elszenvedte a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztály északi csoportjának 3. fordulójában. Az együttes a forduló előtt az ugyancsak három ponttal álló Helvécia otthonában kapott ki 9-0-ra. A félegyháziak már 10 perc után kétgólos hátrányban voltak, a szünetben 4-0-ás vesztésre álltak és az utolsó 10 percben további 3 gólt szedtek be.

Részletek
Osztrák csapat nyerte a kézilabda emléktornát

Osztrák csapat nyerte a kézilabda emléktornát

2015. augusztus 31. 20:10

Izgalmas döntőt, színvonalas mérkőzéseket hozott az augusztus 29- 30-án megrendezett Czagány Károly Emléktorna a Kész Arénában. A versenyt a Bács- Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség szervezte meg, amelyen a megyei NBII-es együttesek mellett az osztrák SK Keplinger Traun is részt vett. Az ugyancsak harmadik ligás „sógorok” nem vették félvállról a tornát. A döntőben végig vezetve, minimális különbséggel 27-26-ra legyőzték a Kiskunfélegyházi HTK csapatát, így elhódították a kupát. Búslakodásra a félegyháziaknak sincs okuk, a felkészülési torna mindenképpen hasznos volt a bajnoki rajt előtt.

Részletek
Kiütötte a Bácsalmást a KHTK

Kiütötte a Bácsalmást a KHTK

2015. augusztus 29. 20:00

Tovább folytatta kiváló szereplését a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK. Az együttesre nem várt könnyű feladat, a vendég bácsalmásiak az elmúlt évek során mindig megnehezítették a félegyháziak dolgát. A küzdelmes mérkőzésen öngóllal került előnybe a KHTK, majd két szögletből talált be, míg a hajrában további két bombagólt jegyzett (5-1). A félegyháziak ilyen arányban is megérdemelten győztek a második félidőre teljesen széteső vendégekkel szemben.

Részletek
KHTK - osztrák csata a kézilabda emléktorna döntőjében

KHTK - osztrák csata a kézilabda emléktorna döntőjében

2015. augusztus 29. 21:05

Hat csapat részvételével a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban rendezik meg idén a Czagány Károly Emléktornát. A versenyt a Bács- Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség szervezte meg. A kétnapos tornán a megyei NBII-es együttesek mellett az osztrák SK Keplinger Traun is részt vesz. A harmadik ligás osztrák csapat egészen a döntőig menetelt, ahol a Kiskunfélegyházi HTK NBII-es gárdájával találkozik augusztus 30-án, vasárnap 11:30-kor.

Részletek
Sorsolásos páros teniszverseny kicsiknek és nagyoknak

Sorsolásos páros teniszverseny kicsiknek és nagyoknak

2015. augusztus 29. 13:55

Amatőrök ragadtak ütőt augusztus 29-én a Honvéd pálya melletti teniszpályákon, ahol a Kiskunfélegyházi Városi Tenisz Klub sorsolásos páros versenyt rendezett. A tornán hét gyermek és tizenkét felnőtt indult el. A kiírás szerint egyszerre négy pályán folytak a mérkőzések. A résztvevők fejenként öt találkozót játszottak. Mindenki egyénileg nevezett és fordulóról- fordulóra új párt kapott.

Részletek
Bácsalmást fogadja a KHTK

Bácsalmást fogadja a KHTK

2015. augusztus 28. 15:00

Rangadóval folytatja a megyei I. osztályú bajnokságot a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata. Az együttes augusztus 29-én szombaton 17 órakor a még nyeretlen Bácsalmást látja vendégül. Florin Nenad tanítványai rosszul kezdték a szezont, legutóbb a Kiskunhalastól kaptak ki hazai pályán. Velük szemben a KHTK két győzelemmel rajtolt. A megyei II. osztályban is folytatódik a bajnokság. A Kiskunfélegyházi Vasutas Helvéciára látogat, míg a KHTK II. Jakabszálláson lép pályára.

Részletek