Nem termett sok babér megyei kézilabdában

Nem termett sok babér megyei kézilabdában

2015. október 20. 10:35

Mindkét megyei kézilabda csapat vereséget szenvedett október 18-án a bajnokság soros fordulójában. A Félegyházi Kézilabda SC női együttese Kecskeméten szerepelt, ahol szoros első félidőt követően 23-16-ra maradt alul. A férfiak ezzel egy időben Csávolyon léptek parkettre. A nyeretlen csapatok találkozóját a Csávoly nyerte 30-23-ra, amivel a félegyháziak elé került a tabellán.

Részletek
Rangadón ikszeltek a Mókusok

Rangadón ikszeltek a Mókusok

2015. október 19. 15:25

Az első helyezett Kiskunhalasi FC-t fogadták a Kiskunmajsai Mókusok október 18-án a megyei női 2/3-ad pályás bajnokság 6. fordulójában. A veretlen csapatok találkozóján helyzeteket igen, gólokat nem láthatott a publikum. A pontosztozkodással a halasiak az élen maradtak, a Mókusok a harmadik helyet foglalják el a bajnokságban.

Részletek
Íjászok vetélkedtek Pálmonostorán

Íjászok vetélkedtek Pálmonostorán

2015. október 19. 13:30

Október 17-én, Pálmonostorán rendezte meg első íjászversenyét a Huszka József Hagyományőrző Egyesület. A kedvezőtlen időjárás ellenére a környező településekről 50 íjász mérkőzött meg egymással a húsz - köztük mozgó - célon.

Részletek
Értékes 5 pont Röszkén

Értékes 5 pont Röszkén

2015. október 18. 19:20

Jól szerepelt Röszkén az NBII-es sakk csapatbajnokság 3. fordulójában a Félegyháza- Csongrád október 18-án. Elsősorban az első táblákon gyűjtöttek értékes pontokat. Karsai István, Cs. Kovács László és Nagy József megnyerte partiját. Kemény Csaba, Szekeres Sebestyén, Tóth Kázmér és Tanács István pedig remizett. A félegyháziak három kört követően 14 ponttal a hetedik helyen állnak a bajnokságban.

Részletek
Halason is átrobogtak a KHTK kézisei

Halason is átrobogtak a KHTK kézisei

2015. október 19. 14:55

Előzetesen nem várt, nagy küzdelmet hozott a kiskunhalasi kézisek vendégjátéka Félegyházán az NBII délkeleti csoportjának 5. fordulójában. A négy győzelemmel rajtoló Kiskunfélegyházi HTK a mérkőzés első félidejében jelentős hátrányba került, majd fokozatosan átvette az irányítást. A második félidő közepére 4-5 gólos előnyt építettek ki a félegyháziak, amit a találkozó végéig megtartottak. Ha nehezen is, de legyőzték a Halast, így továbbra is hibátlanok a bajnokságban. (31-27)

Részletek
Sikerrel folytatódott a szimultán sakkverseny

Sikerrel folytatódott a szimultán sakkverseny

2015. október 18. 12:35

Október 15-én Kemény Csabával, október 16-án Karsai Istvánnal játszhattak szimultán sakkversenyt a gyerekek a Darvas Iskolában. A Kiskunfélegyházi HTK NBII-es sakkcsapatának korábbi első táblás játékosa, Karsai István 15 gyerekkel találkozott a verseny során, tizenkettő siker mellett három döntetlent ért el. A fiatalok közül Bartha Máté, Urbán Richárd és Gulyás Réka remizett, mindhárman a Darvas Iskola tanulói.

Részletek
Kerekegyházán hengerelt a KHTK II.

Kerekegyházán hengerelt a KHTK II.

2015. október 17. 18:40

Izgalmas találkozót nyert meg Kerekegyházán a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 10. fordulójában. A középmezőnyhöz tartozó csapatok találkozóját a félegyháziak kezdték jobban, Balog Máté és Lénárt Máté góljaival 12 percet követően magabiztos előnyre tettek szert (0-2). A hazaiak a bekapott gólok ellenére nem adták fel és az 50. percre döntetlenre alakították az állást (2-2). Ekkor újra nyílttá vált az összecsapás, amiből a KHTK II. jött ki jobban. Sánta Dávid és László Viktor mellett Katona Balázs kétszer is bevette a kerekegyházi kaput, a félegyháziak összesen hat gólig jutottak. (2-6)

Részletek
Fél tucat gólt rúgott a Kiskunfélegyházi HTK

Fél tucat gólt rúgott a Kiskunfélegyházi HTK

2015. október 17. 17:05

A félegyházi Honvéd center pályájának felújítása miatt a soltvadkerti műfüves pályán fogadta az Akasztó csapatát a Kiskunfélegyházi HTK október 17-én. A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság listavezetőjének nem okozott gondot a még nyeretlen és utolsó helyezett Akasztó legyőzése. A félegyháziak 6-0-ás sikert arattak, amivel megerősítették vezető helyüket a tabellán.

Részletek
Hozta a kötelezőt a Kiskunfélegyházi Vasutas

Hozta a kötelezőt a Kiskunfélegyházi Vasutas

2015. október 17. 17:55

A még nyeretlen és pont nélkül álló Bócsa focistáit látta vendégül a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 10. fordulójában. A középmezőnyhöz tartozó félegyháziak esélyeshez méltóan győzelemre játszottak. A 7. percben Kürtösi Szabolcs góljával a vezetést is megszerezték (1-0). Ezt követően viszonylag gyorsan egyenlített a vendégcsapat, de a 40. percben újfent előnybe került a Vasutas Makai Zoltán találatával (2-1). A 72. percben végleg eldőlt a mérkőzést, ekkor Makai Zoltán már a második gólját jegyezte. A vendégek erejéből az utolsó előtti percben már csak a szépítésre futotta. (3-2)

Részletek