A Kész Arénában táboroztak a kecskeméti kosaras lányok

A Kész Arénában táboroztak a kecskeméti kosaras lányok

2015. augusztus 19. 10:45

Edzőtábort rendezett Kiskunfélegyházán augusztus 16-19-e között a kecskeméti Mercedes- Benz Gyár Kosárlabda Akadémia. A klub lánycsapatainak serdülő kortól tartottak tréningeket a csarnokban. A kecskemétiek vezetőedzője Goran Milkovics mellett Guóth Ádám, Tóth Viktor és Nagy Dóra irányította az edzéseket. A korosztályos együttesek a bajnokságra készülve erőnléti, taktika és technikai elemeket gyakoroltak a foglalkozások során.

Részletek
Kilenc gólos mérkőzést nyert meg a KHTK II.

Kilenc gólos mérkőzést nyert meg a KHTK II.

2015. augusztus 17. 11:55

Mozgalmas, fordulatos, izgalmas találkozón szerezte meg a három pontot a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztály északi csoportjának nyitófordulójában. A félegyháziak Helvécián léptek pályára, ahol 5-4-re győzni tudtak. Az összecsapáson 4-2-re is vezetett a hazai csapat, de a KHTK II. Tóth István mesterhármasával fordított. A mérkőzést a hazaiak 10, míg a félegyháziak 9 emberrel fejezték be.

Részletek
Tiszakécskén nyert a Vasutas

Tiszakécskén nyert a Vasutas

2015. augusztus 15. 20:00

A Duna Aszfalt TVSE II. otthonában kezdte el a megyei II. osztályú bajnokságot a Kiskunfélegyházi Vasutas labdarúgócsapata. Az együttes kiválóan nyitotta a szezont, 2-1-re győzni tudott Tiszakécskén. A félegyháziak a 21. percben Makai Zoltán révén szerezték meg a vezetést, ami után az 54. percben egyenlített a hazai gárda. A mindent eldöntő találatot a 63. percben Fodor Ferenc érte el. Gólja három pontot ért a Vasutasnak.

Részletek
Kiizzadták a győzelmet

Kiizzadták a győzelmet

2015. augusztus 15. 19:35

Győzelemmel kezdte a megyei I. osztályú bajnokságot a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata. Az együttes augusztus 15-én a Kiskunmajsát győzte le 3-2-re hazai pályán. A kánikulában megrendezett összecsapáson végig a félegyháziak domináltak, ennek ellenére nehezen szerezték meg a három pontot a hősiesen védekező és kontratámadásokra építő vendégekkel szemben.

Részletek
24 órán keresztül horgásztak

24 órán keresztül horgásztak

2015. augusztus 13. 12:10

A horgászverseny-szezon egyik legrangosabb térségi megmérettetését rendezték meg augusztus 8-án és 9-én a Balog Tanya Horgásztó és Pihenő Parkban. A 3+ 1 fős 24 órás csapatversenyen a szombati munkanap miatt a várakozásokhoz képest kevesebben indultak el. 14-en neveztek, végül 7 csapat ragadott botot. A nagy hőség nem kedvezett a halfogásnak, napközben főként amurok akadtak horogra. A versenyt végül a Seéberger György vezette csapat nyerte 75,07 kilogrammos fogással. A legnagyobb halat Tóth Csaba emelte ki, az általa kifogott példány több mint 7 kilót nyomott (7,35 kilogramm).

Részletek
Bajnoki cím a cél

Bajnoki cím a cél

2015. augusztus 10. 08:20

Címvédésre készülnek a Kiskunfélegyházi HTK megyei I. osztályú csapatánál. A KHTK augusztus 8-án játszotta le utolsó felkészülési mérkőzését, amelyen 4-0-ra győzött a Mórahalom ellen. Az erőviszonyok alapján az előző évhez képest erősebb bajnokságra lehet számítani. A KHTK mellett a Tiszakécske, a Kecskemét és a Baja is esélyes az aranyra. A szezon augusztus 15-én rajtol, a félegyháziak szombaton 17 órától a Kiskunmajsát fogadják.

Részletek
Gerecs Attila a Mókusok új edzője

Gerecs Attila a Mókusok új edzője

2015. augusztus 11. 11:55

Kiválóan szerepeltek a Kiskunmajsai Mókusok tavasszal a Bács- Kiskun megyei női keresztfélpályás bajnokságban. Szoros csatában a harmadik helyet szerezték meg. Az idény lezárultával Zsadányi Szilvia és Rigó Tamás Gerecs Attilát kérte fel a vezetőedzői posztra, aki elvállalta a feladatot. A csapat heti két edzéssel Kiskunfélegyházán készül és az előttük álló szezonban is a dobogót célozza meg. A bajnokság kiírása a 2015/16-os idényben megváltozott, az eddigi keresztfélpálya helyett háromnegyed pályán játszanak a csapatok.

Részletek
Napi két edzéssel készülnek az asztalitenisz táborban

Napi két edzéssel készülnek az asztalitenisz táborban

2015. augusztus 8. 18:45

Augusztus 7-én hivatalosan is megnyitották a hagyományos nemzetközi asztalitenisz tábort Kiskunfélegyházán, a Kész Arénában. Az augusztus 15-ig tartó táborban a 2003-2005 között született tehetséges fiatalok vesznek részt. Közel 40 hazai és 30 külföldi újonc tanulhat a legjobb edzőktől.

Részletek
Megerősített kerettel várják a bajnoki rajtot

Megerősített kerettel várják a bajnoki rajtot

2015. augusztus 7. 15:15

Bő egy hónappal az NBII-es kézilabda bajnokság megkezdése előtt kialakult, körvonalazódik az előző szezonban ezüstérmes Kiskunfélegyházi HTK játékoskerete. A csapathoz öt új játékos érkezett az NBII-es Algyőtől és további hárman a Pick Szeged ifjúsági együttesétől. A gárdában kettős igazolással három játékos szerepel az NBI/B-s Algyő csapatából. A keret fiatalodott, bővült, erősödött, így minimális elvárás a dobogó megszerzése.

Részletek
Kezdődik az asztalitenisz tábor

Kezdődik az asztalitenisz tábor

2015. augusztus 7. 11:30

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is nemzetközi asztalitenisz tábornak ad otthont Kiskunfélegyháza. A tábort augusztus 8- 15. között rendezik meg a Kész Arénában, amelyen Európa és a térség legjobb fiataljai vesznek részt. Az előző évhez képest több, közel 30 magyarországi és 25-28 külföldi tehetség oktatását végzik a felállított 30 asztalnál. A foglalkozásokat magyar és külföldi edzők felügyelik. A tábor célja a tehetségek felfedezése, a játékosok képességeinek fejlesztése. A rendezvény fővédnöke most is Karsai Ferenc, a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola vezetője.

Részletek