Két érmet szereztek a kötöttfogású diákolimpián a félegyházi birkózók

Két érmet szereztek a kötöttfogású diákolimpián a félegyházi birkózók

2015. április 20. 14:45

Dorogon rendezték meg április közepén a kötöttfogású diákolimpia országos döntőjét, ahol a Kiskunfélegyházi Vasas TK versenyzői is megmérették magukat. A két nap során több mint négyszáz fiatal birkózó lépett szőnyegre. Az erős mezőnyben két félegyházi fiú is dobogóra állhatott. A nehézsúlyúak között kiemelkedett a mezőnyből Szécsényi Ádám, aki minden ellenfelét magabiztosan legyőzve lett a Magyar Köztársaság diákolimpiai bajnoka lett. Ádám a József Attila Általános Iskola tanulója, testnevelő tanára: Rekedt Zoltán. A másik éremszerző Szöllősy Balázs, a Platán utcai tagintézmény tanulója. Ő a 35 kg-os súlycsoportban nyert bronzérmet. Edzőik: Ván Jenő, Szabó József és Kelemen András

Részletek
Bajnok lett az Astra Kiskunfélegyházi Bulls - videóval

Bajnok lett az Astra Kiskunfélegyházi Bulls - videóval

2015. április 20. 10:25

A Hajdúböszörményi TE váratlan botlásának köszönhetően a többi mérkőzéstől függetlenül megnyerte a női futsal NBI-es bajnokságot az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. Az Astra április 18-án a BME FC 5-3-as legyőzésével átmenetileg 11 pontos előnyre tett szert a Hajdúböszörményi TE előtt, a böszörményiek viszont április 19-én a DVTK- Vénusz otthonában 5-4-es vereséget szenvedtek. Három körrel a vége előtt az Astra 11 pontos előnye ledolgozhatatlan, a csapat zsinórban harmadszor lett a női futsal NBI bajnoka.

Részletek
Négy érmet nyertek Baján az úszók

Négy érmet nyertek Baján az úszók

2015. április 20. 10:00

A VIII. Emel Kupa utánpótlás úszóversenyt rendezték meg április 18-án Baján, ahol a Kiskunfélegyházi Úszó Egyesületből két fiú és négy lány indult el. Az eseményen 231 úszó állt rajtkőre. A félegyháziak 1 arany és 3 bronzérmet, valamint számos oklevelet szereztek.

Részletek
Hatból hat- három korosztályban értek el sikereket a Jövő Bajnokai

Hatból hat- három korosztályban értek el sikereket a Jövő Bajnokai

2015. április 19. 20:25

Kiválóan szerepeltek április 18-19-én a Jövő Bajnokai fiatal kosarasai. Az U12-es fiú csapat mindkét találkozóját megnyerve az alsóház első helyén végzett. Mellettük a leányok ugyancsak két bravúrt bemutatva csoportjuk élén zárva az alsóház legjobb 6 csapata közé kerültek. A serdülő korosztályú fiúk Kecelen szerepelve két győzelemmel tették tökéletessé, hibátlan mérleggé a Jövő Bajnokai hétvégi teljesítményét.

Részletek
Meglógott az élen a KHTK focicsapata

Meglógott az élen a KHTK focicsapata

2015. április 19. 20:00

Kihasználta a nagybaracskai Híd SC botlását és ismét 3 pontra növelte előnyét a megyei I. osztályú bajnokság élén a Kiskunfélegyházi HTK. Az együttes a 23. fordulóban Kunszálláson diadalmaskodott. A hazaiak sokáig vezettek, a szünetben 1-1-re álltak a felek, végül az emberelőnybe kerülő KHTK magabiztos 6-1-es győzelmet ért el.

Részletek
Egy gólos vereség Tiszakécskén

Egy gólos vereség Tiszakécskén

2015. április 19. 19:10

Az őszi mérkőzéshez hasonlóan ezúttal is szoros csatát hozott a Tiszakécske- Félegyházi KSC megyei férfi kézilabda találkozó. Félegyházán a két csapat 22-22-es döntetlent játszott egymással, most 23-22-re a hazai környezetben szereplő Tiszakécske győzött. Az összecsapáson szünetben még 11-9-re a Félegyházi KSC vezetett, innen fordított a hazai együttes. A félegyháziak a tabellán a negyedik pozíciót foglalják el.

Részletek
Legyőzte a BVSC-t a félegyházi asztalitenisz csapat

Legyőzte a BVSC-t a félegyházi asztalitenisz csapat

2015. április 21. 11:20

Két mérkőzést játszott április közepén a férfi Extra Ligában szereplő Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. Az együttes április 17-én a 17. fordulóban a második helyezett Békés csapatát látta vendégül. Az esélyesebb vendégek igazolva a papírformát szoros csatában ugyan, de 6-3-ra legyőzték a FASI-t. A félegyháziak ezt követően április 19-én a 10. fordulóból elhalasztott BVSC-Zugló elleni találkozójukat pótolták. Kisebb meglepetésre a FASI hatalmas küzdelemben 6-4-re legyőzte riválisát, megszerezve harmadik sikerét a ligában. A csapat április 24-én a Nyírbátor ellen zárja a bajnokságot.

Részletek
Sikerrel zárult az „asztalitenisz-maraton”

Sikerrel zárult az „asztalitenisz-maraton”

2015. április 20. 13:50

Jó hangulatban ért véget a Vállalkozók Ipartestülete és a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola által szervezett városi asztalitenisz-bajnokság április 18-19-én. A versenyen korosztálytól függetlenül sok amatőr sportszerető ragadott ütőt. Elsőként április 18-án a FASI edzőtermében az egyéni számokat bonyolították le. A nőknél Farkas Lászlóné, a férfiaknál Laczkó János győzött. A vigaszágat Kutasi Kálmán nyerte meg. A verseny április 19-én a Vállalkozók Ipartestületében folytatódott a páros számokkal. A nőknél Farkas Lászlóné-Sándor Szilvia győzött. A férfiaknál Laczkó János-Tajti Lajos vehette át az aranyérmet. A vegyes párost Dragon Erzsébet-Papp Sándor nyerte. A díjakat Makai Lászlóné és Busi Lajos szervezők segítségével Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere, Balla László alpolgármester és Tóth Levente, a rendezvény támogatója adta át.

Részletek
Mesterhármas- Mókus győzelem

Mesterhármas- Mókus győzelem

2015. április 19. 11:45

A győzelem ösvényét maradtak a Kiskunmajsai Mókusok, akik április 18-án a Mórahalom otthonában győztek a női keresztfélpályás megyei bajnokságban. A 13. játéknap szerencsét hozott a csapatnak. Bezsenyi Zsuzsanna révén már a 2. percben megszerezték a vezetést, majd a második félidőben Bezsenyi Zsuzsanna újabb két góljával 3-0-s sikert értek el. A Mókusok hátránya továbbra is egy pont a listavezető Arany Bácskával szemben.

Részletek