Már dobogón a Mókusok

Már dobogón a Mókusok

2015. április 13. 09:20

Tovább folytatták jó szereplésüket a tavaszi szezonban a Kiskunmajsai Mókusok a Bács-Kiskun megyei női keresztfélpályás-bajnokságban. A 12. játéknapon a Mókusok az Akasztói Focisulit győzték le 2-0-ra, amivel meg is előzték őket a tabellán. A Mókusoknál a 15. percben dr. Hajagos- Tóth Judit, az 55. percben Sütő Eszter volt eredményes. A bajnokság rendkívül szoros, az első hat csapatot mindössze 6 pont választja el egymástól.

Részletek
Idegenben maradt alul az NBII-es kézilabdacsapat

Idegenben maradt alul az NBII-es kézilabdacsapat

2015. április 12. 20:35

A negyedik pozícióban lévő Balmazújváros otthonában vendégszerepelt a második helyezett Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata az NBII-es bajnokság délkeleti csoportjának 17. fordulójában. A rendkívül izgalmas mérkőzésen szünetben 17-15-re a hazaiak vezettek és minimális előnyüket az összecsapás végéig megőrizték (35-32). A félegyháziak vereségükkel három pontos hátrányba kerültek a listavezető Törökszentmiklósi Székáccsal szemben és továbbra is a második helyen állnak a bajnokságban.

Részletek
Szuperrangadót nyert meg az Astra Kiskunfélegyházi Bulls

Szuperrangadót nyert meg az Astra Kiskunfélegyházi Bulls

2015. április 12. 20:05

Hatalmas lépést tett a bajnoki cím felé a női futsal NBI első helyezettje, az Astra Kiskunfélegyházi Bulls. Az Astra a rájátszás 6. fordulójában a második helyen álló Hajdúböszörmény otthonában győzött 2-1 arányban. Az együttesből Dombai Nagy Anett és Szabó Boglárka szerzett gólt. Az értékes 3 ponttal az Astra 8 pontra meglépett riválisától és közel került a bajnoki címének megvédéséhez.

Részletek
Az ország legjobb csapatával mérkőzött meg a FASI

Az ország legjobb csapatával mérkőzött meg a FASI

2015. április 14. 11:20

A bajnoki éllovas, hibátlan mérleggel rendelkező Celldömölk otthonában vendégszerepelt a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola április 10-én a férfi Extra Liga soros fordulójában. A félegyháziak Kovács János, Korponai Zoltán, Medjugorac Marko összeállításban léptek asztalhoz. A csapatból Kovács János szerzett pontot Ecseki Nándor 3-2-es legyőzésével.

Részletek
Leány tini és U12-es fiú kosártornát rendeztek a Jövő Bajnokai

Leány tini és U12-es fiú kosártornát rendeztek a Jövő Bajnokai

2015. április 14. 09:35

Hazai fordulót tartott április 12-én a a Jövő Bajnokai DSE Kosárlabda Szakosztálya a Constantinum Sportcentrumban. A torna keretében elsőként a leány tini csapatok küzdöttek meg egymással. A Jövő Bajnokai DSE mellett a Mezőberényi KK és a Ceglédi EKK játékosai ragadnak labdát. A mezőberényiek a körmérkőzések során megnyerték mindkét mérkőzésüket, mögöttük a Jövő Bajnokai végeztek a második helyen. Ezt követően az U12-es fiú csapatok fordulójára kerül sor a Jövő Bajnokai DSE, a Nagykőrösi Sólymok és a Vásárhelyi Kosársuli szereplésével. A Jövő Bajnokai két fölényes győzelmet elérve az első helyen zártak.

Részletek
Kiharcolta a döntetlent a Bugac a KHTK II. ellen

Kiharcolta a döntetlent a Bugac a KHTK II. ellen

2015. április 11. 19:55

Az őszi 1-1-et követően Bugacon is pontosztozkodás született a Bugaci KSE- Kiskunfélegyházi HTK II. mérkőzésen. Az erőviszonyok alapján a megyei II. osztály harmadik helyén álló félegyháziak voltak az esélyesek, de nem sikerült bevenniük a hazai kaput. Az ikszel a KHTK II. megőrizte harmadik pozícióját, de csökkent az előnye az üldözőivel szemben.

Részletek
Már nem utolsó a Bócsa, kiütötte a Vasutast

Már nem utolsó a Bócsa, kiütötte a Vasutast

2015. április 11. 19:35

Nem sikerült túl jól a 20. forduló a Kiskunfélegyházi Vasutas számára. A megyei II. osztályban szereplő együttes az eddigi utolsó Bócsa otthonában szaladt bele egy 4-1-es zakóba. A hazaiak a szünetben már két góllal vezettek és a második félidőben tovább növelték előnyüket. A Vasutasból az 55. percben Soós István szépített, majd emberelőnybe is kerültek a félegyháziak, de a tíz emberrel játszó Bócsa megőrizte előnyét és 4-1-re megnyerte a mérkőzést.

Részletek
Tízgólos mérkőzésen ikszelt a Kiskunfélegyházi HTK

Tízgólos mérkőzésen ikszelt a Kiskunfélegyházi HTK

2015. április 11. 19:10

Háromszor vezetett, végül az utolsó percben mentett pontot hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A fordulatokban bővelkedő találkozón hiába rúgott az első 3 percben két gólt a KHTK, nem tudta megtartani előnyét. Sőt a második félidőben előbb emberhátrányba, majd gólhátrányba került, innen egyenlített a 90. percben 5-5-re. A döntetlennel a félegyháziak előnye egy pontra olvadt a tabella élén a Kunszállást legyőző Híd SC előtt.

Részletek
Megizzasztotta a listavezetőt a Félegyházi KSC

Megizzasztotta a listavezetőt a Félegyházi KSC

2015. április 12. 16:00

Az eddig hibátlan mérleggel rendelkező dunavecsei Holler UFC-t fogadta a Constantinum Sportcentrumában a Félegyházi KSC a megyei férfi kézilabda-bajnokság 15. fordulójában. A harmadik helyen álló félegyháziak részéről bravúr lett volna a pontszerzés, amihez a mérkőzés egyes szakaszában közel is álltak. A bravúr végül elmaradt, a vendégek izgalmas csatában 38-31-re megnyerték a találkozót. A Félegyházi KSC vereségével visszacsúszott a negyedik helyre a bajnokságban.

Részletek
Angol utánpótlás vízilabda válogatott látogatott városunkba

Angol utánpótlás vízilabda válogatott látogatott városunkba

2015. április 12. 15:40

Szentesen edzőtáborozott és április 11-én Kiskunfélegyházán szállt medencében az angol U14-es utánpótlás női válogatott. A külföldről érkező lányok a Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület korosztályos csapatával küzdöttek meg a városi uszodában. A mérkőzés előtt Csányi József polgármester, valamint Balla László alpolgármester és Szamosi Endre Kiskunfélegyháza sport tanácsnoka köszöntötte a megjelenteket.

Részletek