Megvan az első Mókus-győzelem

Megvan az első Mókus-győzelem

2015. szeptember 27. 12:40

Kiütéses, 6-0-ás győzelmet értek el a Katymár ellen a Kiskunmajsai Mókusok a megyei női 2/3-ad pályás bajnokság 3. fordulójában. A 22. percben szerezték meg a vezetést a Mókusok és a szünetig három gólos előnyt építettek ki. A második félidőben további Mókus gólok születtek, kiütvén ellenfelüket. A találkozón Bagdi Csilla, Zsadányi Szilvia és Dobák Szabina duplázott.

Részletek
Idegenben jobban megy

Idegenben jobban megy

2015. szeptember 26. 20:30

Bugacra látogatott a hazai pályán botladozó, ám idegenben kiválóan szereplő Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztály 7. fordulójában szeptember 26-án. A középmezőnyben tanyázó félegyháziak hátrányba kerültek a szezon során mindössze 1 pontot gyűjtő Bugac vendégeként. Egyenlíteniük a második félidő 54. percében sikerült Valkovics Gábor góljával, majd a 77. percben a vezetést is átvették Farkas Péter révén (1-2). A minden eldöntő találatot a 88. percben Balog Máté szerezte, három ponthoz juttatván a félegyháziakat. (1-3)

Részletek
Egy gólon múlt a bravúr

Egy gólon múlt a bravúr

2015. szeptember 26. 20:00

Az éllovas Városföld otthonába látogatott a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztály 7. fordulójában. Az esélytelenebb félegyháziak közel álltak ahhoz, hogy meglepetést szerezzenek, több mint 70 percig nem kaptak gólt. A Városföld a 71. percben törte meg a Vasutas ellenállását. Kiss Szabolcs találatával előnybe került és minimális különbséggel ugyan, de nyert és otthon tartotta a három pontot. (1-0)

Részletek
Női siker, férfi vereség a megyében

Női siker, férfi vereség a megyében

2015. szeptember 27. 14:45

Első hazai mérkőzésüket játszották a Félegyházi Kézilabda SC csapatai szeptember 26-án a megyei bajnokságban. A nők a Jánoshalmát fogadták a Kész Arénában és 8-5-ös félidei vezetést követően 19-15-re nyerni tudtak. A férfiak ezt követően a Tiszakécskét látták vendégül. A szoros első játékrészt követően a második félidőben a tiszakécskeiek akarata érvényesült; 31-19-re legyőzték a félegyháziakat. A nők megszerezték első pontjaikat a szezonban, míg a férfiak pont nélkül állnak a bajnokságban.

Részletek
A Halast is legyűrte a KHTK

A Halast is legyűrte a KHTK

2015. szeptember 26. 19:40

Hozta a papírformát és magabiztos, háromgólos győzelmet aratott a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztály 7. fordulójában. A félegyháziak szeptember 26-án a Kiskunhalast verték meg hazai pályán, így továbbra is hibátlanok a bajnokságban.

Részletek
Kosárlabdákat adományoztak az általános iskoláknak

Kosárlabdákat adományoztak az általános iskoláknak

2015. szeptember 26. 16:00

A „Kiskunfélegyházi Kosárlabdázók Clubja Baráti Kör 2010” az idei tanévben is sportszerekkel támogatta a kiskunfélegyházi általános iskolákat. A Magyar Diáksport Napja és a Magyar Kosárlabdázás Napja eseményeihez kapcsolódóan szeptember első heteiben sportszereket juttattak el az oktatási intézményekbe, amit az iskolák vezetői és a diákok egyaránt nagy örömmel fogadtak. A kosárlabdákat jelképesen az iskolák nevében dr. Kása Zsuzsanna, a KLIK Kiskunfélegyházai Tankerületének igazgatója vette át.

Részletek
Mozgásra fel!

Mozgásra fel!

2015. szeptember 26. 15:00

Sokrétű programokkal, három és fél órás intenzív gyakorlatokkal várták az érdeklődőket szeptember 26-án a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban megrendezett első „Fitness Dayra”. Ruha nem maradt szárazon, 15-20 perces blokkokban gyakorlott oktatók mozgatták meg a jelenlévőket.

Részletek
Kalandos hónap a Turul Koppányoknál

Kalandos hónap a Turul Koppányoknál

2015. szeptember 26. 17:00

Eseményekben gazdag napok vannak a kiskunfélegyházi Turul Koppány Íjászok mögött. Jártak Lajosmizsén, Békéscsabán, de a félegyházi versenynap után megmérettették magukat a a Történelmi Íjász Országos Bajnokságon, Budapesten is.

Részletek
A Tiszakécske nyerte a bajnokaspiránsok csatáját a kupában

A Tiszakécske nyerte a bajnokaspiránsok csatáját a kupában

2015. szeptember 23. 18:45

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság két százszázalékos csapata, a tiszakécskei Duna Aszfalt TVSE és a Kiskunfélegyházi HTK nézett farkasszemet a Bács Megyei Kupa 3. fordulójában. Az összecsapást Tiszakécskén rendezték meg szeptember 23-án. A találkozón kécskeiek kerültek előnybe a 15. percben, amire Polgár Szabolcs a 22. minutumban válaszolt (1-1). A szünetben döntetlenre álltak a felek, azonban a második játékrész rögtön tiszakécskei góllal kezdődött, majd Dos Reis Teixeira révén már kettőre nőtt a különbség (3-1). A félegyháziak a mérkőzés hátralévő részében nem tudtak közelebb lopózni ellenfelükhöz, így a kécskeiek szerezték meg a győzelmet és jutották tovább a Bács Megyei Kupa 4. fordulójába.

Részletek
Idegenben kezdtek a megyei kézilabda csapatok

Idegenben kezdtek a megyei kézilabda csapatok

2015. szeptember 21. 10:30

A Félegyházi Kézilabda SC női és férfi együttese számára is elindult a megyei bajnokság szeptember 20-án. A nők Kiskunhalason léptek pályára, ahol az esélyesebb KB Autoteam SE 34-8-as kiütéses győzelmet aratott. A férfiak már jóval szorosabb csatát vívtak Pakson. A szünetben háromgólos hátrányban voltak (10-7), végül két góllal maradtak alul. (26-24)

Részletek