Nyolc percig vezetett a Vasutas

Nyolc percig vezetett a Vasutas

2015. november 7. 16:50

Középcsapatok találkoztak november 7-én a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 13. fordulójában. A Kiskunfélegyházi Vasutas a Lakiteleket fogadta hazai pályán. A hasonló erejű felek mérkőzésén a félegyháziak szerezték meg a vezetést Fodor Ferenc 11-es góljával, előnyüket azonban nem tudták megtartani. A 23. percben előbb Tóth Sándor kiegyenlített, majd a 25. percben Hencz Viktor révén meg is fordult az állást (1-2). A Vasutas hátrányból egy újabb bekapott góllal kezdte a második félidőt, a 48. percben Szabó Ádám Attila vette be a kapujukat (1-3). Több találat már nem született, így a Lakitelek három ponttal távozott Félegyházáról. A Vasutas maradt a 12. helyen a tabellán.

Részletek
 Izgalmas csatákat hozott a serdülő kézi torna

Izgalmas csatákat hozott a serdülő kézi torna

2015. november 8. 11:20

A Kész Aréna Városi Sportcsarnokban rendezték meg november 7-én a Keszi Géza megyei fiú serdülő bajnokság soros fordulóját. A Kiskunfélegyházi HTK korosztályos csapata mellett a Tiszakécske, a Paks és a Kiskunmajsa együttese lépett parkettre. A félegyháziak szoros találkozókat játszottak, a Tiszakécskét 35-26-ra legyőzték, míg a Pakssal szemben két góllal, a Majsával szemben öt góllal maradtak alul. A többfordulós bajnokság december 13-án Pakson folytatódik.

Részletek
Folytatódik a női futsal NB I

Folytatódik a női futsal NB I

2015. november 5. 18:10

Közel egy hónapos szünet után ismét útjára indul a labda a női futsal NB I alapszakaszában. November 8-án a bajnokság 6. fordulóját bonyolítják le, amelyben az eddig százszázalékos mérleggel rendelkező Tolna- Mözs az Univerzum Sport Clubot fogadja. A bajnoki címvédő Astra Kiskunfélegyházi Bulls a salgótarjáni Skorpió SE vendégeként szerepelt volna, e találkozót azonban december 29-ére halasztották.

Részletek
Tisztes helytállás Kecskeméten

Tisztes helytállás Kecskeméten

2015. november 4. 13:30

A fiú regionális kadett bajnokság 4. fordulóját rendezték meg Kecskeméten, ahol a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) növendékei a Kecskeméti KA csapatával találkoztak. A mérkőzést 80:55 arányban a hírös városiak nyerték meg.

Részletek
Rollsped Squash-kupa

Rollsped Squash-kupa

2015. november 11. 14:30

Fallabda versenyt rendez a Mozdulj Félegyháza SE a kiskunfélegyházi pályán egy női, és két férfi kategóriában november 14-én, szombaton 9 órakor. Nevezési határidő: november 12-e, 21 óra. Nevezési díj: 2.500 Ft. Nevezéseket maximum 40 főig tudnak fogadni, ezért jelentkezésnél az időrendet veszik figyelembe.

Részletek
Tinik kosaraznak

Tinik kosaraznak

2015. november 3. 12:30

Utánpótlás kosárlabda mérkőzésekre kerül sor november 8-án, vasárnap 9 órától Kiskunfélegyházán, a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban. A Nemzeti Leány Tini Bajnokság 2. forduló "M" csoportjában, valamint a Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság 3. forduló "C" csoportjában a Félegyházi Térségi Sportiskola növendékei is részt vesznek.

Részletek
Lendületben a kézilabda csapat

Lendületben a kézilabda csapat

2015. november 2. 09:20

Magabiztos játékkal 28-21-es győzelmet aratott a Kiskunfélegyházi HTK kézilabda csapata november elsején az NBII délkeleti csoportjának 7. fordulójában. A százszázalékos mérleggel álló félegyháziaknak nem okozott gondot a Kiskőrös legyőzése, végig vezetve tartották itthon a kettő pontot, amivel megőrizték első helyüket a tabella élén.

Részletek
Egyre feljebb a Mókusok

Egyre feljebb a Mókusok

2015. november 1. 11:40

A bajai Schieber Pincészet csapatának legyőzésével a második helyre léptek előre a Kiskunmajsai Mókusok a megyei női 2/3-ad pályás bajnokságban. A Mókusok október 31-én a bajaiakat fogadták és rögtön a találkozó első percében előnybe kerültek Szabó Edina Éva révén. A fordulás után Szabó Edina Éva második góljával eldőlt az összecsapás, a 79. percben Vajda Anna Regina találata tette kiütésessé a siker. (3-0)

Részletek
Hátrányból nyert a KHTK II.

Hátrányból nyert a KHTK II.

2015. október 31. 17:45

Továbbra is remekel idegenben a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban. A 12. fordulóban Izsákon játszottak, ahol hátrányba is kerültek a 33. percben, ennek ellenére három ponttal távoztak. A második félidőben megfordították az állás. Előbb Bagi Ferenc Márton, majd Keresztesi Zoltán és Farkas Péter is betalált (1-3). Újabb sikerével a KHTK II. megőrizte hatodik pozícióját, lemaradása továbbra is öt pont a harmadik Lajosmizsével szemben.

Részletek