Három győzelemnél jár a FASI

Három győzelemnél jár a FASI

2015. október 1. 09:30

Zsinórban a harmadik találkozóját vívta meg sikerrel az NBI. keleti csoportjában szereplő Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. Szeptember 26-án a Nyírbátori ASE otthonában léptek asztalhoz, ahol 13-5-ös győzelmet arattak. A párosok során Korponai Zoltán- Pengő Gábor, valamint Erdélyi Szabolcs- Varga Károly is nyert. Egyéniben Pengő Gábor négy, Erdélyi Szabolcs és Korponai Zoltán három-három, míg Varga Károly egy játékot abszolvált sikerrel.

Részletek
Győzelemmel mutatkoztak be hazai pályán a kézisek (Videóval)

Győzelemmel mutatkoztak be hazai pályán a kézisek (Videóval)

2015. szeptember 27. 20:10

Első itthoni mérkőzését játszotta az NBII délkeleti csoportjában szereplő Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata szeptember 27-én. A félegyháziak jól rajtoltak a bajnokságban, a pesti sikert követően hazai pályán is nyerni tudtak az Újkígyós ellen. A küzdelmes találkozón folyamatosan javuló játékkal 31-23-ra győzött a KHTK.

Részletek
Hét pontot szereztek a sakkozók

Hét pontot szereztek a sakkozók

2015. szeptember 28. 15:10

Előrehozott mérkőzéssel folytatta a sakkcsapatbajnokságot az NBII. Tóth László csoportjában szereplő Kiskunfélegyházi HTK. A félegyháziak a második körben a Gyulai SE-t fogadták. Az együttesből Bor Ferenc, Nagy József, Pilisi Lukács és Hideg Gergő Benedek megnyerte partiját. Kemény Csaba, Szekeres Sebestyén, Tóth Kázmér, Kelemen Sándor, Bankós Henrietta és Hideg Ferenc Bendegúz döntetlent ért el.

Részletek
Megvan az első Mókus-győzelem

Megvan az első Mókus-győzelem

2015. szeptember 27. 12:40

Kiütéses, 6-0-ás győzelmet értek el a Katymár ellen a Kiskunmajsai Mókusok a megyei női 2/3-ad pályás bajnokság 3. fordulójában. A 22. percben szerezték meg a vezetést a Mókusok és a szünetig három gólos előnyt építettek ki. A második félidőben további Mókus gólok születtek, kiütvén ellenfelüket. A találkozón Bagdi Csilla, Zsadányi Szilvia és Dobák Szabina duplázott.

Részletek
Idegenben jobban megy

Idegenben jobban megy

2015. szeptember 26. 20:30

Bugacra látogatott a hazai pályán botladozó, ám idegenben kiválóan szereplő Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztály 7. fordulójában szeptember 26-án. A középmezőnyben tanyázó félegyháziak hátrányba kerültek a szezon során mindössze 1 pontot gyűjtő Bugac vendégeként. Egyenlíteniük a második félidő 54. percében sikerült Valkovics Gábor góljával, majd a 77. percben a vezetést is átvették Farkas Péter révén (1-2). A minden eldöntő találatot a 88. percben Balog Máté szerezte, három ponthoz juttatván a félegyháziakat. (1-3)

Részletek
Egy gólon múlt a bravúr

Egy gólon múlt a bravúr

2015. szeptember 26. 20:00

Az éllovas Városföld otthonába látogatott a Kiskunfélegyházi Vasutas a megyei II. osztály 7. fordulójában. Az esélytelenebb félegyháziak közel álltak ahhoz, hogy meglepetést szerezzenek, több mint 70 percig nem kaptak gólt. A Városföld a 71. percben törte meg a Vasutas ellenállását. Kiss Szabolcs találatával előnybe került és minimális különbséggel ugyan, de nyert és otthon tartotta a három pontot. (1-0)

Részletek
Női siker, férfi vereség a megyében

Női siker, férfi vereség a megyében

2015. szeptember 27. 14:45

Első hazai mérkőzésüket játszották a Félegyházi Kézilabda SC csapatai szeptember 26-án a megyei bajnokságban. A nők a Jánoshalmát fogadták a Kész Arénában és 8-5-ös félidei vezetést követően 19-15-re nyerni tudtak. A férfiak ezt követően a Tiszakécskét látták vendégül. A szoros első játékrészt követően a második félidőben a tiszakécskeiek akarata érvényesült; 31-19-re legyőzték a félegyháziakat. A nők megszerezték első pontjaikat a szezonban, míg a férfiak pont nélkül állnak a bajnokságban.

Részletek
A Halast is legyűrte a KHTK

A Halast is legyűrte a KHTK

2015. szeptember 26. 19:40

Hozta a papírformát és magabiztos, háromgólos győzelmet aratott a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztály 7. fordulójában. A félegyháziak szeptember 26-án a Kiskunhalast verték meg hazai pályán, így továbbra is hibátlanok a bajnokságban.

Részletek
Kosárlabdákat adományoztak az általános iskoláknak

Kosárlabdákat adományoztak az általános iskoláknak

2015. szeptember 26. 16:00

A „Kiskunfélegyházi Kosárlabdázók Clubja Baráti Kör 2010” az idei tanévben is sportszerekkel támogatta a kiskunfélegyházi általános iskolákat. A Magyar Diáksport Napja és a Magyar Kosárlabdázás Napja eseményeihez kapcsolódóan szeptember első heteiben sportszereket juttattak el az oktatási intézményekbe, amit az iskolák vezetői és a diákok egyaránt nagy örömmel fogadtak. A kosárlabdákat jelképesen az iskolák nevében dr. Kása Zsuzsanna, a KLIK Kiskunfélegyházai Tankerületének igazgatója vette át.

Részletek
Mozgásra fel!

Mozgásra fel!

2015. szeptember 26. 15:00

Sokrétű programokkal, három és fél órás intenzív gyakorlatokkal várták az érdeklődőket szeptember 26-án a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban megrendezett első „Fitness Dayra”. Ruha nem maradt szárazon, 15-20 perces blokkokban gyakorlott oktatók mozgatták meg a jelenlévőket.

Részletek