Bali Cintia, Füzesi József és Borbély Attila nyerte a fallabdázást

Bali Cintia, Füzesi József és Borbély Attila nyerte a fallabdázást

2015. november 15. 14:25

Helyi tornának adott otthont november 14-én a félegyházi fallabda pálya, a Mozdulj Félegyháza SE egynapos kupát rendezett. A nevezők egy női és kettő férfi kategóriában mérkőztek meg. A nőknél nyolcan indultak el, az első helyet Bali Cintia érte el, aki Drávuczné Mátrai Andreát győzte le a fináléban. A férfi kettes kategóriában Borbély Attila szerezte meg a kupát Malatinszki Nándor előtt. A férfi egyes kategóriában Füzesi József Lenkefy Gergelyt múlta felül a döntőben.

Részletek
Tiszakécske nyerte a kettes csapatok csatáját

Tiszakécske nyerte a kettes csapatok csatáját

2015. november 14. 12:40

A megyei I. osztályú rangadót megelőzően a Tiszakécske és a Kiskunfélegyházi HTK második számú együttesei mérkőztek meg a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban. A találkozó előtt a KHTK II. állt jobban, a hazai pályán szereplő Duna-Aszfalt TVSE II. a tabella alsó régiójában tanyázott. Az összecsapáson Zs. Juhász István góljával a félegyháziak kerültek előnybe, de a szünetig Hoffmann Attila kiegyenlített. A második félidőt 1-1-ről folytatták, a mindent eldöntő találatot Domonics Nándor szerezte a 62. percben, három ponthoz juttatva csapatát. (2-1)

Részletek
Elkapták a „Solymokat” a kosárlabdázók

Elkapták a „Solymokat” a kosárlabdázók

2015. november 12. 18:30

Izgalmas találkozón 78-69-re győztek a Félegyházi Térségi Sportiskola kosarasai a Nagykőrösi Sólymok ellen a fiú regionális kadett bajnokság 4. fordulójában. A mérkőzés első felében fej-fej mellett haladtak a csapatok. A szünetben minimális különbséggel, 35-33-ra a félegyháziak vezettek. A harmadik negyedet jól kezdték a sportiskolások, elhúztak ellenfelüktől és előnyüket az összecsapás végéig megtartották. (78-69)

Részletek
Magyar-román derby Kecskeméten

Magyar-román derby Kecskeméten

2015. november 11. 17:20

Kecskeméten játszik a magyar férfi vízilabda-válogatott november 17-én Románia ellen – adta hírül a Magyar Vízilabda Szövetség honlapja. A fiúk esélyesként ugranak vízbe a Világliga-selejtező hírös városi állomásán jövő kedden.

Részletek
Újra itthon a nagy csapat

Újra itthon a nagy csapat

2015. november 10. 17:10

Hosszú szünetet követően ismét hazai környezetben játszhat a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgó csapata, amely a megyei I. osztály címvédőjeként, egyben listavezetőjeként november 14-én 13:30-kor fogadja a második helyezett Tiszakécske együttesét. Mindkét csapat kiemelkedik a mezőnyből, a Kiskunfélegyházi HTK tizenkét mérkőzéséből tizenegyet megnyert, csupán egy találkozón végzett döntetlenre. A vendégként pályára lépő tiszakécskeiek szintén tizenegy mérkőzést vettek sikerrel, egy találkozón azonban legyőzőre találtak. A tabellát 34 ponttal vezetik a félegyháziak a 33 pontos Tiszakécske előtt és egy esetleges győzelemmel őszi bajnoknak tekinthetők.

Részletek
Megtört a jég a megyei férfi kéziseknél

Megtört a jég a megyei férfi kéziseknél

2015. november 8. 20:10

Megszerezte első győzelmét a megyei kézilabda bajnokságban a Félegyházi KSC férfi csapata. Erre az együttesnek egészen a 7. fordulóig kellett várni. A szenvedő fél ezúttal a Kecskeméti FS DSE U23 volt, amelynek otthonából a félegyháziak hozták el a kettő pontot. A női együttes ugyancsak idegenben, Kalocsán vendégeskedett, ahol szoros első félidőt követően 26-16-ra maradt alul. Az FKSC legeredményesebb játékosa Tarjányi Petra volt, aki hat gólt szerzett.

Részletek
Öt és fél pont a szentesiek ellen

Öt és fél pont a szentesiek ellen

2015. november 8. 17:45

Alsóházi rangadó várt a Félegyháza- Csongrád sakkcsapatára az NBII Tóth László csoportjának 4. fordulójában. Az együttes játékosai november 8-án a Szentesi Integrál SE tagjaival ültek asztalhoz. A várakozásokat igazolva szorosan alakult a tizenkét tábla összesített állása, a félegyháziak 5 és fél, míg a szentesiek 6 és fél pontot gyűjtöttek. A csapatból Bor Ferenc, Bankós Henrietta és Hideg Ferenc Bendegúz megnyerte partiját. Kemény Csaba, Karsai István, Kelemen Sándor, Nagy József és Hideg Gergő Benedek remizett. A félegyháziak négy kört követően a kilencedik helyen állnak a tabellán.

Részletek
Gólarány javító győzelem a szuper rangadó előtt

Gólarány javító győzelem a szuper rangadó előtt

2015. november 8. 16:20

Kiütéses, 11-0-ás győzelmet ért el Hartán a megyei I. osztály éllovasa, a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgó csapata. A 13. fordulóbeli összecsapáson a 14. percben kerültek előnybe a félegyháziak. A szünetig négy gólig jutottak, végül meg sem álltak tizenegyig. Az együttesből Csurka Ádám triplázni tudott; Némedi Norbert és Szabó Attila két-két gólt jegyzett. Mellettük Katona Balázs, Palásti Sándor, Valkai Tamás és Mizsei Adrián vette be a hartai kaput. Fölényes sikerével a KHTK megőrizte egy pontos előnyét a Tiszakécske előtt, valamint a gólarányát is jobbra javította legfőbb riválisával szemben. E két csapat a következő fordulóban, november 14-én, szombaton 13:30-kor egymás ellen lép pályára.

Részletek
Sikeres serdülő és kadett szereplés

Sikeres serdülő és kadett szereplés

2015. november 9. 11:10

A Kész Aréna Városi Sportcsarnokban rendezték meg a nemzeti fiú serdülő bajnokság 3. fordulóját, amelynek keretében a Félegyházi Térségi Sportiskola kosárcsapata a SZEDEÁK „B” és a Vásárhelyi KS „B” ellen lépett pályára. A SZEDEÁK „B” ellen magabiztos, 102-18-as győzelmet arattak, míg a vásárhelyiekkel szemben szoros csatában, 80-69-re maradtak alul. A kadett korosztály eközben Szegeden a SZEDEÁK „C” vendége volt, ahol 83-65-re nyert.

Részletek