Nem bírt a Hetényegyházával a Vasutas

Nem bírt a Hetényegyházával a Vasutas

2015. augusztus 23. 11:30

Két hárompontos csapat találkozott a megyei II. osztály északi csoportjának 2. fordulójában Kiskunfélegyházán a Vasutas pályán augusztus 22-én. A félegyháziak ellenfele a Hetényegyházi SC volt. A mérkőzésen a vendégek szerezték meg a vezetést, szünetben 1-0-ás előnyben voltak. Ezt követően a második félidő elején Makai Zoltán révén egyenlített a Vasutas (1-1). A hajrá végül a heténynek sikerült jobban, újabb két gól rúgva eldöntötték a mérkőzést. (1-3)

Részletek
Rangadót veszített a Kiskunfélegyházi HTK II.

Rangadót veszített a Kiskunfélegyházi HTK II.

2015. augusztus 22. 18:40

A Pálmonostora csapatával találkozott augusztus 22-én hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 2. fordulójában. A két együttes az előző idényben nagy harcot vívott a harmadik helyért és most is izgalmas mérkőzés alakult ki. A felázott, mély talajú pályán a helyzeteit jobban kihasználó Pálmonostora szerezte meg a győzelmet (0-1). Az összecsapást a pálmonostoriak 10 emberrel fejezték be.

Részletek
Csattantak a pofonok

Csattantak a pofonok

2015. augusztus 22. 19:00

Nemzetközi Utánpótlás Ökölvívó Versenyt rendezett augusztus 22-én a korábbi Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében a hajdúszoboszlói Papp László Bokszakadémia félegyházi szakosztálya. A pofon partin 4 egyesület 22 öklözője ragadott kesztyűt. A felkészülést szolgáló versenyen a félegyháziak mellett kikindai és helvéciai ifjoncok, valamint a KSC tagjai léptek szorítóba.

Részletek
Kecskemétiek nyerték a strandröplabda kupát

Kecskemétiek nyerték a strandröplabda kupát

2015. augusztus 22. 16:30

Nem fogadta kegyeibe az időjárás augusztus 22-én az Aranyhomok Kupa résztvevőit a félegyházi strandon. Az esős idő ellenére négy csapat nevezett a strandröplabda tornára. Kiskunfélegyházát a „Baggio és barátai”, valamint a „Zyklon-B” képviselte. Kecskemétről két csapat, a „Messziről jöttek” és a „Megtorlók” indultak el.

Részletek
Folytatódik a labdarúgó bajnokság

Folytatódik a labdarúgó bajnokság

2015. augusztus 21. 21:10

Mindhárom megyei labdarúgó csapat pályára lép a bajnokság 2. fordulójában. Kiskunfélegyházi HTK Kiskőrösön szerepel augusztus 23-án, vasárnap 17 órától. A megyei I. osztály címvédője, a KHTK győzelemmel rajtolt, míg a Kiskőrös vereséget szenvedett a nyitó fordulóban. A megyei II. osztály északi csoportjában a Kiskunfélegyházi HTK II. és a Kiskunfélegyházi Vasutas is itthon játszik. A KHTK II. augusztus 22-én, szombaton 16 órától a Pálmonostorát fogadja, a Vasutas ugyancsak augusztus 22-én 17 órától a Hetényegyházával mérkőzik meg hazai pályán.

Részletek
Hazai tornával hangolnak a bajnokságra a kézisek

Hazai tornával hangolnak a bajnokságra a kézisek

2015. augusztus 20. 16:35

A Kész Aréna Városi Sportcsarnok ad otthont a Bács- Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség által szervezett Czagány Károly Emléktornának augusztus 29-30-án. A felkészülési versenyen a Kiskunfélegyházi HTK kézilabda csapata mellett a Kiskunhalas UKSC, a Holler UFC, a Traun, a Kalocsai KC és a Kiskőrösi KSK vesz részt. A hat együttes két hármas csoportban mérkőzik meg. A csoportok első két helyezettjei vívják az elődöntőket, majd a döntőt. A torna kiváló felkészülést nyújt a szeptemberben induló bajnokságra.

Részletek
Sportszervező került a Kész Arénába

Sportszervező került a Kész Arénába

2015. augusztus 26. 19:55

A kosárlabdázás berkein belül ismert edzőt, Simon Zoltánt nevezték ki július elsejétől a Kész Aréna Városi Sportcsarnok sportszervezőjének. A vezető céljai között szerepel a csarnok kihasználtságának növelése, nagyobb rendezvények rendszeres megvalósítása. Emellett elérné, hogy több félegyházi lakos, sportszerető és fiatal látogassa az eseményeket, mérkőzéseket.

Részletek
A Kész Arénában táboroztak a kecskeméti kosaras lányok

A Kész Arénában táboroztak a kecskeméti kosaras lányok

2015. augusztus 19. 10:45

Edzőtábort rendezett Kiskunfélegyházán augusztus 16-19-e között a kecskeméti Mercedes- Benz Gyár Kosárlabda Akadémia. A klub lánycsapatainak serdülő kortól tartottak tréningeket a csarnokban. A kecskemétiek vezetőedzője Goran Milkovics mellett Guóth Ádám, Tóth Viktor és Nagy Dóra irányította az edzéseket. A korosztályos együttesek a bajnokságra készülve erőnléti, taktika és technikai elemeket gyakoroltak a foglalkozások során.

Részletek
Kilenc gólos mérkőzést nyert meg a KHTK II.

Kilenc gólos mérkőzést nyert meg a KHTK II.

2015. augusztus 17. 11:55

Mozgalmas, fordulatos, izgalmas találkozón szerezte meg a három pontot a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztály északi csoportjának nyitófordulójában. A félegyháziak Helvécián léptek pályára, ahol 5-4-re győzni tudtak. Az összecsapáson 4-2-re is vezetett a hazai csapat, de a KHTK II. Tóth István mesterhármasával fordított. A mérkőzést a hazaiak 10, míg a félegyháziak 9 emberrel fejezték be.

Részletek
Tiszakécskén nyert a Vasutas

Tiszakécskén nyert a Vasutas

2015. augusztus 15. 20:00

A Duna Aszfalt TVSE II. otthonában kezdte el a megyei II. osztályú bajnokságot a Kiskunfélegyházi Vasutas labdarúgócsapata. Az együttes kiválóan nyitotta a szezont, 2-1-re győzni tudott Tiszakécskén. A félegyháziak a 21. percben Makai Zoltán révén szerezték meg a vezetést, ami után az 54. percben egyenlített a hazai gárda. A mindent eldöntő találatot a 63. percben Fodor Ferenc érte el. Gólja három pontot ért a Vasutasnak.

Részletek