Átvették bronzérmüket

Átvették bronzérmüket

2015. június 8. 09:40

A Kiskunfélegyházi HTK utolsó találkozójának szünetében hazai publikum előtt kapták meg érmeiket és a harmadik helyért járó kupát a megyei II. osztály északi csoportjában bronzérmet szerző KHTK II. tagjai június 6-án. A díjakat Balla László alpolgármester, dr. Ónodi Izabella, a művelődési és szociális bizottság elnöke, valamint Szamosi Endre, sporttanácsnok adta át.

Részletek
Csodák pedig léteznek

Csodák pedig léteznek

2015. június 6. 20:05

Amire talán a legvérmesebb szurkolók, játékosok és csapatvezetők sem számítottak, harmadszorra is megnyerte a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságot a Kiskunfélegyházi HTK. Az együttesnek erre a záróforduló előtt csupán matematikailag volt esélye, hátránya ugyanis három pont volt a listavezető Híd SC-vel szemben. A félegyháziak teljesítették a kötelezőt, 6-0-ra megverték az utolsó helyezett Hartát, míg a Híd SC némileg váratlanul 4-1-re kikapott Kiskunhalason, amivel a félegyháziak ölébe hullt a bajnoki cím.

Részletek
Kovács Ágnes, Lenkefy Gergely és Csontos Ottó nyert

Kovács Ágnes, Lenkefy Gergely és Csontos Ottó nyert

2015. június 7. 13:35

Nyárindító, szezonzáró versenyt rendeztek június 6-án szombaton, a kiskunfélegyházi fallabda pályán. Az eseményen ezúttal 28-an indultak el. A nők között Kovács Ágnes győzött, megelőzve Bense- Hidli Arankát és Kürti Mártit. A férfi II. kategóriában Lenkefy Gergely állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára, míg a férfi II. csoportot Csontos Ottó nyerte.

Részletek
Elkészült a csoportbeosztás

Elkészült a csoportbeosztás

2015. június 5. 17:35

Az előzetes tervet tartva három kategóriában mérkőzhetnek meg a résztevők a Bringabarát Squash Kupán június 6-án szombaton a kiskunfélegyházi fallabda pályán. A verseny 9 órától veszi kezdetét. A nők számára egy, míg a férfiaknak két csoportot alakítottak ki.

Részletek
400 méteren is kvótára hajt

400 méteren is kvótára hajt

2015. június 5. 15:55

A világ idei 2. legjobb eredményét érte el 400 méteres para síkfutásban Csontos Piroska a svájci Nottwill-ben megrendezett nemzetközi Grand Prix versenyen. „Piró” 1:02:16 másodperces idejével a svájci aranyérem mellett kvalifikálta magát a para világbajnokságra, megfutva a kvótához szükséges szintet. Emellett távolugrásban is rendelkezik a világbajnoksághoz szükséges „A” kategóriával, így várhatóan ebben a két számban indulhat el az októberi dohai vb-n. Eredménye elismeréseként június 5-én Balla László alpolgármester és dr. Ónodi Izabella önkormányzati képviselő köszöntötte őt és Németh László klubelnököt a városházán, ahol gratuláltak Piroska teljesítményéhez (Piroska edzője: Kornokovics Györgyi).

Részletek
Lehet még fényesebb

Lehet még fényesebb

2015. június 5. 09:20

Kiváló csapatszellem és folyamatos építkezés. Ez jellemezte az elmúlt évek során az NBII délkeleti csoportjában szereplő Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapatát. Az együttes a korábbi szezonokban többször is dobogóra állhatott, ez a 2014/15-ös idényben sem volt másként. A KHTK nagy csatában ezüstérmet szerzett. A csapat vezetőedzője, Miksi István szerint még fényesebb érmet szerezhetnek. Ehhez az együttes magjának egyben tartásához és új igazolásokra lesz szükség.

Részletek
Mozgalmas évet zárt az FKSC

Mozgalmas évet zárt az FKSC

2015. június 10. 09:00

Szezonzáró sajtótájékoztatót tartott a Félegyházi Kézilabda SC eredményeiről az egyesület vezetősége a Kész Arénában. Eszik Bence klubelnök, Tasnádi Zsolt alelnök és Hatvani Tamás elnökségi tag a férfi és a női csapatok értékelése mellett az utánpótlás helyzetét és összefoglalta. A vezetők kiemelték, közös céljuk a Kiskunfélegyházi HTK-val a kézilabda sportág népszerűsítése. Fontosnak tartják a női szakág fejlesztését és a felnőtt férfi együttes tovább vitelét, ahol többek között a KHTK junior csapatából kiöregedő fiataloknak is játéklehetőséget biztosítanak.

Részletek
Megvédeni nehezebb

Megvédeni nehezebb

2015. június 4. 15:25

Minden idők egyik legerősebb bajnoksága végén léphetett fel ismét a női futsal NBI trónjára az Astra Kiskunfélegyházi Bulls, amely a bajnokság mellett a magyar kupában is címet védett. Az együttesnek zsinórban háromszor sikerült aranyérmet szereznie, amivel beírta magát a sportág történelmébe. Címet védeni mindig is nehezebb, ezt vallja Dombó János az együttes vezetőedzője, hiszen trónkövetelőkből egyik szezonban sincs hiány. A vezetőedző feladata sokrétű. A motiváció fenntartása mellett csapatot is épít. A hosszú távú sikerességhez fontos a fiatal játékosok beépítése, felfedezése.

Részletek
A csodában még bízhatnak a focisták

A csodában még bízhatnak a focisták

2015. június 4. 11:00

Május 6-án zárul a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság. A tabella második helyén álló Kiskunfélegyházi HTK szombaton 17 órakor az utolsó helyezett Hartát fogadja. Papírforma szerint nagy gólarányú félegyházi győzelemre lehet számítani, így méltóképpen búcsúzhat a KHTK szurkolóitól. Az együttesnek matematikailag még a bajnoki cím megnyerésére is van esélye, de ehhez a listavezető Híd SC-nek vereséget kellene szenvednie Kiskunhalason. A Honvéd Sporttelepre sok szurkolót várnak, akik a tervek szerint élőben követhetik nyomon az eredmények alakulását. A megyei I. osztályú mérkőzés szünetében a KHTK II. megyei II. osztályú csapata ünnepélyes keretek között veszi át a harmadik helyért járó bronzérmeket.

Részletek
Kádár Kitti az „Ultrabalatonon” is hozta formáját

Kádár Kitti az „Ultrabalatonon” is hozta formáját

2015. június 3. 16:35

Mindössze egy körös versenyen, de a Balaton körül kellett körbefutniuk, vagy kerékpározniuk a 2015-ös „Ulrabalatonon” elindulóknak május 29-31. között. A félegyházi Kádár Kitti kiválóan szerepelve, 27 óra 41 perc alatt teljesítette futva a 220 kilométeres távot, amivel a nők között negyedik, összetettben huszadik lett. Kitti jelentősen, 3 és fél órával megjavította a tavalyi eredményét. A maratoni versenyen kísérők segítették.

Részletek