Speedmarathon

Speedmarathon

2015. április 10. 08:25

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL, 24 órás összeurópai sebességellenőrzést – úgynevezett Speedmarathont – hajt végre, melyhez 20 tagállam csatlakozott.

Részletek
A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei

2015. április 9. 13:00

Köszönetet mondunk mindazoknak a templomtakarításban részt vettek, vagy bármilyen formában hozzájárultak a húsvéti ünnep előkészítéséhez, a szertartások megtartásához.

Részletek
Anyakönyvi hírek

Anyakönyvi hírek

2015. április 9. 11:25

A Kiskunfélegyházán és környékén 2015. 14. hetében házasságot kötők és elhunytak névsora a Félegyházi Közlöny hírportálon.

Részletek
Dömdödöm segít

Dömdödöm segít

2015. április 9. 07:30

Alighogy véget értek a Sport-PohaRak foglalkozások a Kiskunfélegyházi Göllesz Viktor Általános Iskola EGYMI-ben, a következő héten már összművészeti és drámapedagógiai szakkörökkel folytatódott a Natura Hungarica Alapítvány programja, amit a tanulásban- és értelmileg akadályozott gyerekeknek szerveztek.

Részletek
Soha nem érdekelt, hogy mennyi van

Soha nem érdekelt, hogy mennyi van

2015. április 9. 09:00

Reggel hatkor kelek, megfőzöm a teámat, reggelizek, utána elvégzem a házi munkát és rendbe teszem az udvart. Így számolt be mindennapjai történéseiről Mészáros Imre bácsi, akit 90. születésnapján Balla László alpolgármester köszöntött a város nevében.

Részletek
Halálos baleset Kiskunfélegyházán

Halálos baleset Kiskunfélegyházán

2015. április 8. 16:40

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint április 8-án 14 óra 48 perc körüli időben Kiskunfélegyházán, a Dr. Holló Lajos utcában eddig tisztázatlan körülmények között egy motoros elütött egy gyalogos-átkelőhelyen közlekedő 47 éves nőt, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja.

Részletek
Húsvéti ellenőrzések eredményei

Húsvéti ellenőrzések eredményei

2015. április 8. 17:35

A korábbi évek gyakorlata szerint a rendőrség április 2. és április 6. közötti időszakban közúti ellenőrzéseket tartott, melynek ideje alatt a hatóság munkatársai kiemelt figyelmet fordítottak az ittas állapotban közlekedő, agresszív, szabályszegő gépjárművezetők forgalomból történő kiszűrésére és ezzel a balesetek megelőzésére.

Részletek