Lakossági fórum a hőszolgáltatásról

Lakossági fórum a hőszolgáltatásról

2014. december 3. 17:00

December 5-én, pénteken 17 órától a hőszolgáltatással kapcsolatban tartanak lakossági fórumot Kiskunfélegyházán, a Darvas Iskolában. Itt a szolgáltató képviselőjének minden érintett elmondhatja észrevételét, felteheti kérdéseit.

Részletek
Kollégiumi napok Lakiteleken

Kollégiumi napok Lakiteleken

2014. december 4. 07:30

Kollégiumi hétvége lesz a Lakiteleki Népfőiskolán 2014. december 5-7. között. A Keleti Nyitás Kollégium, a Kerkai Jenő Kollégium és az Ibero-Amerikai Kollégium közös programot is szervez vasárnap.

Részletek
Estére már fénypompában áll a város fenyőfája

Estére már fénypompában áll a város fenyőfája

2014. december 3. 14:00

Ma délelőtt állították fel a város fenyőfáját a Petőfi téren. A formás fenyő az ipari parkból érkezett, és ezúttal egy földbe szerkesztett, biztonságos tartószerkezetbe került. A fenyőfán hamarosan elhelyezik világítást, valamint a díszeket, amelyeket a Kiskunfélegyházi Képző- és Iparművészeti Egyesület, valamint a Holló László Képzőművészkör alkotói készítettek. Az elkövetkező napokban a tér fáit újabb fényfűzérek, valamint általános iskolásaink karácsonyi díszei öltöztetik pompába.

Részletek
Az idén hatezer órát járőröztek a polgárőrök

Az idén hatezer órát járőröztek a polgárőrök

2014. december 2. 20:00

Ebben az évben eddig közel hatezer óra szolgálatot teljesítettek a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Polgárőr Egyesület tagjai. Az önkéntesek ellátták az önkormányzati rendezvények őrző-, védő és rendezői feladatait, de részt vettek az egyházi rendezvények biztosításában is. Szolgálati idejük nagy részét azonban a város közbiztonságának őrzésére használták. Erről Marcényi Csaba elnök számolt be az egyesület évzáró közgyűlésén.

Részletek
A Télapóval is találkoztak az ovisok a moziban

A Télapóval is találkoztak az ovisok a moziban

2014. december 2. 17:40

A Bogyó és Babóca film vetítésével kedveskedik a Petőfi Mozi a város óvodásainak az ünnepek előtt. A mai filmvetítés után a város mikulása is meglátogatta az apróságokat, hogy egy kis szaloncukorral és csokimikulással ajándékozza meg őket. Krampuszok híján a város polgármestere is segédkezett az ajándékozásban a megfáradt télapónak. Azok az óvodások, akik nem jutottak el ma a moziba, nem maradtak le semmiről. Holnap és szerdán ismét lesz filmvetítés, és a mikulás azt is megígérte, hogy minden gyermek - egy kis közös éneklés és versmondás után – kap apró ajándékot. A nagyszakállú pénteken 17 órakor pedig mindenkit szeretettel vár a Petőfi téren a város karácsonyfája alatt.

Részletek