Közösen az ifjúságvédelemért

Közösen az ifjúságvédelemért

2014. november 26. 15:10

Szakmai továbbképzést szervezett a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a Dél-régió megyéiben a rendőrség ifjúságvédelmi iskolai programjait oktató rendőrök (DADA, ELLEN-SZER, iskolai bűnmegelőzési tanácsadó, drogprevenciós összekötő) számára november 25-én.

Részletek
Indul a hóügyelet

Indul a hóügyelet

2014. november 26. 13:45

Felkészült a télre a VSZKSZ. Erről Vaszkó József számolt be a városüzemeltetési bizottság legutóbbi ülésén Bense Zoltán bizottsági elnök kérésére. A városfenntartó szervezet vezetője elmondta, hogy a munkagépeket karbantartották, készek az indulásra és a személyzet is készenlétben áll.

Részletek
Móra László emlékest

Móra László emlékest

2014. november 24. 17:15

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, a Móra Emlékbizottság és a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület tisztelettel hív és vár minden kedves érdeklődőt a Móra emlékévek záró rendezvényére.

Részletek
Adventi gyertyagyújtások

Adventi gyertyagyújtások

2014. december 19. 07:30

Advent (úrjövet) a keresztény kultúrkörben a karácsonyt (december 25-ét) megelőző negyedik vasárnaptól karácsonyig számított időszak. A karácsonyi ünnepkör advent első napjával kezdődik, és vízkeresztig, január 6-ig tart. Advent első vasárnapja egyúttal az egyházi év kezdetét is jelenti.

Részletek