Elégedett árusok és vevők a bolhapiacon

Elégedett árusok és vevők a bolhapiacon

2015. április 13. 13:00

Ragyogó tavaszi napsütés várta a kirakodó árusokat és a vásárlókat az Innovációs központ udvarán megrendezett bolhapiacon április 11-én. A Huszka József Hagyományőrző Egyesület idén is folytatja a használt portékák, régiségek értékesítésére szervezett akcióját, hiszen a tapasztalatok szerint a kirakodók és vásárlók egyaránt igényt tartanak erre. Legközelebb szeptemberben, azt követően pedig advent előtt szervezik meg a bolhapiacot – mondta el Kollár László főszervező, az egyesület tagja.

Részletek
„Az egészség mindenkié”

„Az egészség mindenkié”

2015. április 13. 09:00

A megfelelő testi és lelki egészség nem csak saját magunknak jó, hanem környezetünkre is nagyon jó hatással van – hangsúlyozta Csányiné Pap Andrea az I. Kiskunfélegyházi Egészségnap és Expo megnyitóján. Ezért tartották fontosnak a szervezők és kiállítók az egészségnap megrendezését április 11-én a művelődési központban.

Részletek
Felújították a vasúti átjárót Kiskunfélegyházán

Felújították a vasúti átjárót Kiskunfélegyházán

2015. április 12. 11:30

Elkészültek a felújítással a petőfivárosi vasúti átjárónál Kiskunfélegyházán. Az ötnapos lezárásra azért volt szükség, hogy kiegyenlítsék és szintbe hozzák az úttest és az átjáró közötti különbséget, ugyanis az évek során jelentősen kikopott az aszfalt, a kátyúsodás miatt pedig indokolttá váltak a munkálatok. A vágányok úttest-közi részét is kicserélték, az Európában is használatos gumis térkiegyenlítőt alkalmaztak. Megújították a vízelvezetőt, valamint az aljazatkövet is a kor követelményeinek megfelelően alakították ki.

Részletek