Jé! Itt lakni is lehet!

Jé! Itt lakni is lehet!

2014. július 8. 19:52

Meglepetéssel várja kollégistáit a szeptemberi tanévkezdéskor a Szent Benedek Gimnázium. A diákok ugyanis egy kifestett, megújult környezetbe költözhetnek. A hálótermek is átalakulnak. Szépen kialakított, élhetőbbé tett terek fogadják a diákokat.

Részletek
Segítsünk Jánoskának!

Segítsünk Jánoskának!

2014. július 8. 17:45

Török Jánoska szülei ezúton is köszönetüket fejezik ki mindazoknak, akik bármilyen módon segítik, támogatják a beteg kisfiút. A kupakok továbbra is leadhatók a félegyházi és kecskeméti Spar Áruházakban, a Kiskunfélegyházán az ÉNÓ-ban a mozi mögött, a városi könyvtárban, a művelődési házban, vagy a Jász utca 14/a alatt. Nagyobb mennyiségért Félegyházán el is mennek a szülők.

Részletek
Zivataros kedd - riasztás Bács megyében

Zivataros kedd - riasztás Bács megyében

2014. július 8. 14:55

Narancssárga (2. fokú) riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat heves zivatarok veszélye miatt Bács-Kiskun megyében Kunszentmiklós, Kecskemét, Kalocsa, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa, Tiszakécske és Kiskunhalas járásainak területére.

Részletek
Tovább tart a hőség

Tovább tart a hőség

2014. július 7. 12:31

Három megye kivételével az egész országra figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat a hőség miatt. Hét megyében és Budapesten másodfokú figyelmeztetés van érvényben.

Részletek
Várhatóan augusztusban költözik a Tourinform iroda

Várhatóan augusztusban költözik a Tourinform iroda

2014. július 7. 10:32

A turisták és a helybéliek közül is mind többen keresik fel a félegyházi Tourinform irodát. Míg az előbbiek főként a térségi programokról, szálláslehetőségekről és szolgáltatásokról érdeklődnek, addig a helyiek többek között az Erzsébet-program lehetőségeiről, országos üdülési ajánlatokról, menetrendekről, praktikus információkról tájékozódnak – mondta el Dongó Anita külkapcsolati és EU referens, a Tourinform iroda vezetője hozzátéve: rengeteg ingyenes információs anyaggal, többek között térképekkel, programajánlatokkal, városleírásokkal, fesztiválkatalógusokkal tudják segíteni az érdeklődőket.

Részletek