Tudatos Tudós Tusa verseny

Tudatos Tudós Tusa verseny

2014. december 1. 11:30

Csepelen a Jedlik Ányos Gimnáziumban rendezték meg azt a kétnapos komplex természettudományos ismereteket követelő csapatversenyt, amelyen most először vett részt a Móra Ferenc Gimnázium csapata Zajacz Lajos tanár úr vezetésével.

Részletek
Ki kell nyitni a szívünket a családunk, a városlakók felé

Ki kell nyitni a szívünket a családunk, a városlakók felé

2014. november 30. 16:55

Adventi keresztállítási ünnepséget tartott november 30-án a Petőfi téren a Jobbik kiskunfélegyházi szervezete. Köszöntőt mondott Csányi József polgármester és Kollár László önkormányzati képviselő. A keresztet megáldotta Talapka István főesperes és Hajagos Gyula plébános. A műsorban közreműködött Sövény Tibor és Kiss Ákos Jenő előadóművészek, valamint a Cantati Giovani Kamarakórus. A rendezvényen megjelenteket forró teával és langallóval kínálták a szervezők.

Részletek
A tánc az életük

A tánc az életük

2014. november 30. 17:00

A TV2 idén is meghirdette a Süss fel nap programját, amely idén a tehetséget, a tehetséggondozást állította a középpontba. A programba kizárólag 14 éven aluli különlegesen tehetséges gyerekek kerülhettek be pályázat útján. A jelentkezés november 2-ig zajlott és a legjobb 10 pályázó közé bekerült a kiskunfélegyházi Gál Krisztián - Pindur Cintia versenytáncos pár is.

Részletek
Emlékezés Rockenbauer Pálra

Emlékezés Rockenbauer Pálra

2014. november 30. 13:00

A természetjáróra, televíziós szerkesztőre, a magyar televíziós természetfilmezés megteremtőjére, Rockenbauer Pálra emlékezett a Kiskun Természetbarát SE túraszakosztálya november 28-án, halálának 27. évfordulóján.

Részletek