Hirdetés
Feljebb léptek a sakkozók

Feljebb léptek a sakkozók

2019. december 16. 11:00

Idei utolsó mérkőzésüket játszották a Félegyháza-Csongrád sakkozói az NB II. Tóth László csoportjában, amelynek 4. fordulójában a Makói SVSE II. játékosai ellen ültek asztalhoz. A partik kiegyenlítetten alakultak, az első négy táblán remi született, amit további három döntetlen követett. Félegyházi oldalon Nagy József és Balogh Ferenc tudott nyerni. Az együttes 5,5 pontot szerzett, míg a makóiak 6,5 pontot gyűjtöttek. A tabellán is feljebb lépett a Félegyháza Csongrád, amely a Gyulai SE-t megelőzve immár a kilencedik a bajnokságban.

Részletek
Győztes rangadóval zárta az évet a félegyházi futsalcsapat

Győztes rangadóval zárta az évet a félegyházi futsalcsapat

2019. december 16. 09:00

Idei utolsó tétmérkőzésén a negyedik helyezett Gyulai Amazonokat fogadta az ötödik pozícióban lévő félegyházi játékosokkal felálló Astra Kiskunfélegyházi Bulls U-17-es csapata. A korosztályos első osztályú rangadó kiegyenlített játékot hozott, a félegyházi együttes a hajrában döntötte el a mérkőzést. 4-2-es sikerével az Astra megelőzte a Gyulai Amazonokat, így egy lépésre került a dobogótól.

Részletek
Győzött az éllovas

Győzött az éllovas

2019. december 15. 14:00

A liga egyik legerősebb csapatához, a DEAC-hoz látogatott a Kiskunfélegyházi KC december 14-én, a felnőtt férfi NB II-es kosárlabda bajnokság 9. fordulójában. A debreceni együttes a találkozót megelőzően mindössze egyszer szenvedett vereséget és a Békéscsabai KK-val közösen a bajnokság élén állt. A KKC a negyedik helyet foglalta el a tabellán többek között egy öt mérkőzésből álló győzelmi sorozatnak köszönhetően.

Részletek
Teremtornával emlékeztek meg Kókai Ferencről

Teremtornával emlékeztek meg Kókai Ferencről

2019. december 15. 11:00

Kókai Ferenc emlékének tiszteletére rendeztek labdarúgó teremtornát december 14-én a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A csapatok két korosztályban mérkőztek meg. A 40 év felettieknél Kiskunfélegyháza, Budapest, Kecskemét, Százhalombatta és Szeged veteránjai léptek pályára. A 60 év felettieknél Kecskemét, Kiskunfélegyháza és Szeged öregfiúi játszottak. A versenyen meghívott vendégként megjelentek Kókai Ferenc családtagjai. Az ünnepélyes megnyitón Balla László alpolgármester virággal köszöntötte Kókai Ferenc feleségét, illetve a jelenlévők egy perces gyásszal adóztak Kókai Ferenc emléke előtt.

Részletek
Sikeres volt a Kiskun Honvéd Kupa Asztalitenisz verseny

Sikeres volt a Kiskun Honvéd Kupa Asztalitenisz verseny

2019. december 15. 09:00

Hagyományosan, mint minden évben most is december közepén rendezte meg a Kiskun Honvéd Kupa Asztalitenisz versenyt a Kiskunfélegyházi Honvéd TK Szabadidős Szakosztálya a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola edzőtermében. A versenyen amatőr sportolók, hivatásos, szerződéses, illetve nyugállományú katonák, valamint hozzátartozóik és meghívott vendégek vehettek részt. Jó hangulatban sokan ragadtak ütőt. A megmérettetésre tizennyolc férfi és öt hölgy nevezett. A legjobbakat Ónodi László szervező ezúttal is éremmel díjazta.

Részletek
Astra játékosokkal volt sikeres a válogatott

Astra játékosokkal volt sikeres a válogatott

2019. december 13. 11:15

Amint arról már beszámoltunk nagyszerűen szerepelt a magyar női felnőtt futsal válogatott az elmúlt időszakban. Ősszel kétszer is legyőzte a szerbeket, legutóbb pedig a csehországi visegrádi Nemzetek Tornáján diadalmaskodott a házigazdák mellett a szlovákokat is megverve. A szövetségi kapitány Dombó János mellett három Astrás játékos, Ganczer Hajnalka, Beke Adrienn és Urbán Anett volt tagja a válogatottnak. Előbbi csapatkapitányként két gólt is szerzett a szlovákok ellen.

Részletek
A legendás testnevelőre emlékeztek

A legendás testnevelőre emlékeztek

2019. december 12. 18:00

A legendás testnevelő tanár, Bódi Tivadarné emlékére rendeznek évről évre kosárlabda tornát a Közgazdasági Szakgimnáziumban a középiskolásoknak. Éva néni még a Varga Jenő Közgazdasági Szakközépiskolában indította el diákolimpiai döntős kosárlabdacsapatát és a nemzetközi bajnokság döntőjében is szereplő Vasas gárdáját. Tornászai is rendszeresen a diákolimpiák élmezőnyében végeztek. Most december 11-én, Karácsonyi Kupával emlékeztek rá.

Részletek
Ezüstérem a felnőtt ökölvívó magyar bajnokságon

Ezüstérem a felnőtt ökölvívó magyar bajnokságon

2019. december 15. 15:00

Kiválóan szerepelt a Budapesten megrendezett felnőtt női ökölvívó magyar bajnokságon Sáfrán-Szalai Mónika (25), a Papp László Ökölvívó Akadémia félegyházi versenyzője. Mónika hosszú kihagyás után tért vissza az ökölvíváshoz és immár többgyermekes anyukaként szerzett ezüstérmet +81 kilogrammban. Felkészítő edzője: Ramocsa Sándor.

Részletek