Eseménydús és eredményes hétvége

Eseménydús és eredményes hétvége

2022. május 30. 13:00

Rendkívül eseménydús és eredményes hétvégén van túl a Kiskunfélegyházi Birkózó SE, országos egyéni és csapatbajnoki érmeket nyertünk. Négy rangos versenyen vettek részt a két nap alatt a versenyzők és kiváló eredmények születettek.

Részletek
Elismerték Sebők János úszásoktató munkáját

Elismerték Sebők János úszásoktató munkáját

2022. május 29. 15:00

Oklevéllel tüntette ki Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata Sebők János úszásktatót, a sportban elért eredményeiért, valamint a sportágban kifejtett oktató, nevelő tevékenységéért. Az elismerést Balla László alpolgármester adta át május 28-án, a Kiskun Vízi- és Szabadidő Sportegyesület közgyűlésén.

Részletek
Dartsverseny a Kihívás Napján

Dartsverseny a Kihívás Napján

2022. május 27. 13:00

24 órás Kihívás Napi Dartsversenyt rendezett a Félegyházi Darts Sport Egyesület, május 25-én. A kiváló hangulatú eseményre jó társaság verődött össze, ahol kihagyhatatlan poénok és elismerésre méltó teljesítmények is voltak, az izom- és ízületi fájdalmakról nem is beszélve. Éjfélkor nyitott a klub és kereken 24 óráig tartott a játék. Az FDSE tagokon és családtagjaikon kívül más egyesületek is képviseltették magukat. Így érkeztek versenyzők a Hírös Hunoktól, a Revans DC-től és a Smile DC-től, továbbá Kiskunfélegyházán túlról, például Budapestről, Kiskunmajsáról, Kistelekről, Pálmonostoráról és Tiszaalpárról is.

Részletek
Hagyományőrzés és Íjászat a Turul Koppányoknál

Hagyományőrzés és Íjászat a Turul Koppányoknál

2022. május 25. 18:20

Május 21-én, szombaton a Turul Koppányok 4 fős küldöttsége a Dél-100 Kft. családi napján vett részt, amely együttműködés már sok éve hagyomány kettejük között. Ezen a napon az íjászaink segítettek bepillantást nyerni a kíváncsi érdeklődőknek e sport csodálatos világába. Estig lövették a kicsiket és nagyokat, nagy sikere volt az íjászatnak. Résztvevő Koppányok: Bicskeiné Csányi Mária, Keserű Szilvia, Zoboki Csenge és Csányi József volt.

Részletek
Erősködtek a hétvégén

Erősködtek a hétvégén

2022. május 25. 17:30

Rádió Smile Erőemelő Nyárindító Kupát rendeztek május 21-én, szombaton Kiskunfélegyházán, a Constantinum Sportcsarnokban. A helyi versenyzők a következő eredményeket érték el.

Részletek
Megkezdődött a Kiskun Kupa a sportcsarnokban

Megkezdődött a Kiskun Kupa a sportcsarnokban

2022. május 21. 12:45

34 csapat 311 versenyzője méri össze tudását és felkészültségét a Kiskun Kupa – idősebb Besze László Emlékversenyen, amely ma reggel vette kezdetét és várhatóan késő délutánig tart a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban.

Részletek
Életműdíjat kapott Ván Jenő 

Életműdíjat kapott Ván Jenő 

2022. május 20. 13:25

50 éves sporttevékenysége elismeréseként a Magyar Birkózószövetség (MBSZ) Életműdíjban részesítette Ván Jenőt, a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület elnökét. Az elismerést ma, azaz május 20-án, pénteken, a Magyar Birkózószövetség közgyűlésén adta át Németh Szilárd elnök és Bacsa Péter ügyvezető alelnök a kitüntetettnek. 

Részletek