Hirdetés
Bagdi István – Csincsák Zoltán emléktorna

Bagdi István – Csincsák Zoltán emléktorna

2020. január 3. 14:00

Ötödik alkalommal rendezik meg a Csincsák Zoltán Emléktornát január 4-én, szombaton a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. Az öregfiú teremlabdarúgó tornán barátok, korábbi sporttársak, volt labdarúgók vesznek részt. Az emléktornát megelőzően Bagdi Istvánról is megemlékeznek a jelenlévők, hiszen mindketten sokat tettek a félegyházi sportért, a labdarúgásért. Elsősorban mindig azokat az egyesületeket hívják meg, amelyekben Csincsák Zoltán dolgozott. A tornán most hét csapat vesz részt.

Részletek
Futással búcsúztatták az évet - eredményekkel

Futással búcsúztatták az évet - eredményekkel

2020. január 2. 12:00

Az év utolsó napján hagyományosan, immár 28. alkalommal rendezte meg jótékonysági szilveszteri futóversenyét a Jogging Plus Sportegyesület. Az eseményen ezúttal is a Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvodák javára gyűjtöttek. A “Zárjuk együtt az évet egy jó cselekedettel! Támogassuk futva az óvodás gyermekeket!" mottóval megtartott versenyre ezúttal is sokan gyűltek össze. Kicsit és nagyok egyaránt futócipőt húztak. A futótávok előtt Simon Hajnalka tartott bemelegítő edzést. A legkisebbek szülői segítséggel 200 métert teljesítettek, míg az alsósokra 600 méter várt nemenként és korcsoportonként. A gyermekeket Balla László alpolgármester indította el pezsgődurranással. A felnőttek hagyományosan 2200 métert futottak, őket a verseny díszvendége, Boronkay Péter paralimpikon rajtoltatta el. A szilveszteri futás ezúttal is jó hangulatban zajlott, a versenyt követően tombolahúzásra és eredményhirdetésre került sor.

Részletek
Jó hangulatban zárult a 29. Kosárlabda Gála

Jó hangulatban zárult a 29. Kosárlabda Gála

2019. december 28. 13:25

A hagyományokhoz híven idén is megrendezték karácsony és szilveszter között a Kosárlabda Gálát városunkban. December 27-én immár 29. alkalommal gyűltek össze a kosársportot szerető csapatok, barátok. A helyszín ezúttal is a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok volt. A Félegyházi Térségi Sportiskola szervezésében reggeltől estig párhuzamosan két pályán folyt a játék. A „kék” és a „fehér” pólósok csatáját végül a kékek nyerték 1483-1403-ra. Sportszerű küzdelmek mellett mindenki jól érezte magát. Külön köszönetet érdemeltek a szervezésben segítők és támogatók.

Részletek
Versenyévadot zárt a Turul Koppány ÍHSE

Versenyévadot zárt a Turul Koppány ÍHSE

2019. december 23. 16:00

December 15-én, vasárnap 7 fővel utaztak a Koppányok a tiszaföldvári teremversenyre. 24 célon két körben kellet bizonyítani tudásukat. Szokatlanul nagy létszám gyűlt össze a megmérettetésre (130 fő).

Részletek
Címvédés a Karácsonyi Kupán

Címvédés a Karácsonyi Kupán

2019. december 23. 09:00

A tavalyi évhez hasonlóan most is rekord létszámban gyűltek össze az amatőr kispályás labdarúgó csapatok a kétnapos Koch Karácsony Kupára a Mezőgazdasági Szakiskola tornatermében december 21-én és 22-én. Összesen 21 félegyházi és vidéki együttes mérkőzött meg. A Mikulás Kupához hasonlóan külön díjazták az alsóház, illetve a felsőház legjobbjait. A címet ezúttal is a tavalyi győztes Kerekegyházi „Gyerünk Má” csapata szerezte meg. A döntőben 3-1-re múlta felül a Derbyt, amely legjobb félegyháziként második lett.

Részletek
Nyert a listavezető a KKC ellen

Nyert a listavezető a KKC ellen

2019. december 22. 09:00

A DEAC elleni mérkőzést követően ismét erős ellenfél várt a Kiskunfélegyházi KC csapatára. A Békéscsabai KK impozáns mérleggel szerepelve eddig mindössze egyszer szenvedett vereséget az NB II. keleti csoportjában. Esélyeshez híven magabiztos játékkal, 106-54-re győzte le a KKC-t, amely ötödikként fejezte be a 2019-es esztendőt.

Részletek
Játékos vetélkedővel zárták az évet az FTSI kosarasai

Játékos vetélkedővel zárták az évet az FTSI kosarasai

2019. december 22. 15:00

Közös programra várták a Félegyházi Térségi Sportiskola kosárlabda szakosztályának tagjait december 20-án, a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A foglalkozás jó hangulatban telt, természetesen előkerültek a kosárlabdák, illetve játékos sorversenyt rendeztek a jelenlévők számára.

Részletek
Nyert a listavezető

Nyert a listavezető

2019. december 17. 17:00

Az eddig hibátlan PTE PEAC otthonában szerepelt Pécsett a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola a felnőtt férfi extraliga soron következő, 9. fordulójában. A két csapat ellentétes utat járt be a bajnokságban. Az esélyes pécsiek végül 5:2-re nyertek, így megőrizték vezető helyüket az első osztályban. Egyéniben félegyházi oldalon Erdélyi Szabolcs és Pengő Gábor szerzett pontot.

Részletek
Remekül sikerült a felnőtt futsalcsapat őszi szezonja

Remekül sikerült a felnőtt futsalcsapat őszi szezonja

2019. december 16. 12:00

Az NBI-es futsalcsapat a nyáron teljesen átalakult, a jelenleg sérült Godvár Katalin kivételével egy játékos sem maradt az előző keretből, így gyakorlatilag teljesen új csapatot kellett építenie Dombó Jánosnak. Az igazolások remekül sikerültek, hiszen Benkő Mónika, Szennai Adrienn, Beke Adrienn, Hargas Annamária, Varga Adél, Vígh Renáta, Mátyás Noémi, Mogyorósi Zsuzsanna, Ganczer Hajnalka, valamint Urbán Anett, Csizi Fanni, Dorner Dóra is amellett döntött, hogy ebben a szezonban Astrás mezben lép pályára.

Részletek