Sikerélményekkel gazdagodtak a sportnapon

Sikerélményekkel gazdagodtak a sportnapon

2019. május 3. 11:00

Játékos feladatok keretében mérték össze ügyességüket, sporttudásukat a súlyos fogyatékkal élők a kiskunfélegyházi Forrest Gump Sport Egyesület által szervezett tavaszi sportfesztiválon, április 30-án, a Honvéd Sporttelepen. A Forrest Gump SE 14 éve működik, a sportfesztivál immár kinőtte a Szakmaközi Művelődési Ház falait. Ezúttal nyolc csapat és tizenegy feladat várt a résztvevőkre. A versenyt Balla László alpolgármester és Gálig Erzsébet, a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetője nyitotta meg. Ezt követően Simon Hajnalka tartott közös bemelegítést az indulóknak. Az első helyet a Nádasdy úti Szociális Otthon csapata szerezte meg.

Részletek
Országos Bajnokságot nyert Trungel-Nagy Zalán

Országos Bajnokságot nyert Trungel-Nagy Zalán

2019. április 29. 19:00

Április 27-én, Balatonbogláron rendezték meg az év legfontosabb duatlon versenyét, az V. BÚI Duatlon Országos Bajnokságot, amelyen a DMTK-KVSE Aquasport Egyesület Triatlon szakosztálya 8 versenyzővel képviseltette magát.

Részletek
Kecskeméten maradt a kettő pont

Kecskeméten maradt a kettő pont

2019. április 29. 12:00

Hajrájához érkezett a megyei felnőtt férfi kézilabda bajnokság, amelynek utolsó előtti fordulójában a Félegyházi KSC az Euroscale Kecskemét II. otthonában lépett pályára, április 28-án. Az erőviszonyok alapján bravúrnak számított volna a félegyházi pontszerzés, a harmadik helyezett kecskemétiek azonban nem adtak esélyt. A szünetben már 20-10-re vezettek és végül fölényesen, 38-25-re nyertek. A Félegyházi Kézilabda SC május 12-én, vasárnap 14 órától a Constantinum Sportcentrumban fejezi be a bajnokságot.

Részletek
Félegyházán avattak sakkcsapatbajnokot

Félegyházán avattak sakkcsapatbajnokot

2019. április 28. 18:55

Utolsó fordulójához érkezett az NB II-es sakkcsapatbajnokság, amelynek Tóth László csoportjában a hatodik helyen lévő Félegyháza-Csongrád a listavezető szegedi Meritum Egyesületet fogadta. A mérkőzés nagyobb téttel a vendégek számára bírt, akiknek nyerniük kellett a bajnoki cím bezsebeléséhez. A Félegyháza-Csongrád biztos bennmaradóként próbálta megnehezíteni az éllovas dolgát. Az első négy táblán három döntetlen mellett egy vendégsiker született, az alsóbb táblákon azonban érvényesültek az erőviszonyok. A Meritum Egyesület magabiztosan 9-3-ra nyert, így megszerezte a bajnoki címet. A Félegyháza-Csongrád játékosait ugyancsak dicséret illeti, hiszen a szezont az előkelő nyolcadik pozícióban zárták és a teljes idényben elváráson felül szerepeltek.

Részletek
Pontot szerzett a Vasutas SK

Pontot szerzett a Vasutas SK

2019. április 28. 11:00

Megszerezte idei első pontját a Kiskunfélegyházi Vasutas SK a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 23. fordulójában. A sereghajtó félegyházi együttes ezúttal az utolsó előtti Hetényegyházi SC-t fogadta. Az alsóházi rangadó fordulatosan alakult, előbb a vendég gárda vezetett, majd Czinege Ákos és Bende Ádám góljaival a 62. percre megfordította az állást a Vasutas. Végül a 70. minutumban Mészáros Péter büntetőből állította be a 2-2-es végeredményt.

Részletek
Idegenben nyert a KHTK II.

Idegenben nyert a KHTK II.

2019. április 28. 09:00

Az őszi 4-2-es siker után a tavaszi szezonban is legyőzte két góllal a Tiszaalpári SE csapatát a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 23. fordulójában. A dobogós helyezésekért harcban lévő félegyházi együttes a 17. percben szerzett vezetést Valkovics Gábor góljával, majd még az első félidőben Kádár Tamás játékos-edző kettőre növelte a különbséget. A fordulást követően Kadosa Zsolt döntötte el véglegesen a három pont sorsát, a hazaiak Borsi Sándor büntetőjével csupán csak szépíteni tudtak a 69. percben. 3-1-es győzelmével a KHTK II. továbbra is esélyes a dobogós pozíciókra.

Részletek
Megszerezték a harmadik helyet - videóval

Megszerezték a harmadik helyet - videóval

2019. április 28. 12:00

Teljesítve a szezon előtti elvárást idén is a dobogón végzett a felnőtt férfi kézilabda bajnokság NB II. déli csoportjában a P&P Kiskunfélegyházi HTK. Három fordulóval az idény vége előtt a Szolnoki KCSE 31-28-as legyőzésével biztosította be a bronzérmet a félegyházi együttes, amely zsinórban hatodszor ért el dobogós helyezést az NB II-es bajnokságban.

Részletek
Kiütéses siker

Kiütéses siker

2019. április 28. 14:00

Jól működő hatékony támadójátékot bemutatva 5-0-ra nyert a Duna Aszfalt TVSE ellen a hazai pályán játszó Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A listavezető félegyházi csapat már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést, a fordulást követően Marsa Levente triplázni tudott. A KHTK mellett a riválisok is győztek, így megmaradt az ötpontos előny a tabella élén.

Részletek
Meghódították Eger várát is

Meghódították Eger várát is

2019. április 27. 17:30

Egerben jártak a Koppányok. Céljuk hogy jogot szerezzenek a kaposmérői országos bajnokságra, a minél jobb eredmény elérése érdekében. A kilenc versenyzőből hétnek sikerült az OB  kvalifikáció, ketten pedig újból megmérettetik magukat. Hatan dobogósok lettek, ketten első, ketten második, és szintén ketten harmadik helyezést értek el.

Részletek