Élmezőnyben a sakkcsapat

Élmezőnyben a sakkcsapat

2019. március 10. 19:00

Folytatta remek szereplését az NB II. Tóth László csoportjának 9. fordulójában a Félegyháza-Csongrád sakkcsapata, amely ezúttal a hatodik helyezett Karcagi SE-t győzte le magabiztosan, 8,5-3,5 arányban. A félegyházi együttesből mindössze ketten veszítették el partijukat, három döntetlen mellett a többi játéknál hazai siker született. Csapatpontok terén előrelépett a Félegyháza-Csongrád, a hetedik helyről egészen az ötödik pozícióig, míg a Karcagi SE visszacsúszott a nyolcadik helyre.

Részletek
Nyert a bajnokesélyes

Nyert a bajnokesélyes

2019. március 10. 09:00

Esélyeshez méltóan otthon tartotta a kettő pontot a Kecel KC a Félegyházi KSC ellen a megyei felnőtt férfi kézilabda bajnokság 12. fordulójában. A két csapat őszi találkozója is fölényes keceli sikert hozott, a félegyházi együttes ezúttal sem kerülte el a vereséget. Szünetben már 26-13-ra vezetett a Kecel és a bő tízgólos előnyt a találkozó végéig megtartotta. A Félegyházi KSC továbbra is nyolcadik a tabellán.

Részletek
Idegenben nyert P&P KHTK

Idegenben nyert P&P KHTK

2019. március 9. 20:05

Az előző heti váratlan 22-18-as izsáki vereséget követően újfent idegenben vendégszerepelt a P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabdacsapata az NB II. déli csoportjában. A fővárosi Tempo Kézilabda Sportegyesület a bajnokság sereghajtójaként eddig csupán három mérkőzést nyert meg, ennek ellenére jelentősen megnehezítette a dobogós pozícióban lévő KHTK dolgát. A szünetben 13-11-re a félegyházi együttes vezetett és nagy csatában 26-25-re győzött, amivel megőrizte második helyét a bajnokságban a Dunaharaszti MTK előtt.

Részletek
Tiszaalpáron maradt a három pont

Tiszaalpáron maradt a három pont

2019. március 9. 19:35

Bő negyven percen keresztül tartotta a döntetlen állást, végül azonban 2-0-ra alulmaradt Tiszaalpáron a Kiskunfélegyházi Vasutas SK a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 16. fordulójában, március 9-én. A félegyházi együttes sereghajtóként várta a tavaszt, az őszi szezonban 12 vereség mellett mindössze egy-egy döntetlent és győzelmet ért el. A Tiszaalpár ellen sem szakadt meg a rossz széria, a hazaiak a 41. percben Nagy-Gál Róbert góljával kerültek előnybe, a 68. percben Timafalvi Ákos döntötte el az összecsapást.

Részletek
Vereség Kunszálláson

Vereség Kunszálláson

2019. március 9. 17:55

Rangadót veszített Kunszálláson, így lecsúszott a dobogóról a KHTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának tavaszi nyitókörében. A mérkőzést megelőzően a csapatokat mindössze két pont választotta el egymástól, ősszel a KHTK II. otthon tartotta a három pontot. A Kunszállás SE-nek sikerült a visszavágás, 0-0-s félidőt követően Kertész Ádám góljával került előnybe, amire Kadosa Zsolt három percen belül ugyan válaszolt, de a 73. minutumban Mizsei Adrián újból betalált kunszállási oldalon. A KHTK II. a hajrában öt játékost is becserélt, de egyenlítenie már nem sikerült. Győzelmével a Kunszállás megelőzte a KHTK második számú gárdáját, amely visszacsúszott az ötödik pozícióba.

Részletek
Győzelem a tavaszi nyitányon

Győzelem a tavaszi nyitányon

2019. március 9. 17:25

Átmenetileg a tabella élére ugrott a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK, amely a tavaszi nyitófordulóban 4-0-ra megverte a Kelebiát a Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrumban. Fél órát kellett várni a KHTK vezető góljára, a 2018-as esztendő első téttel bíró találatát Tóth István szerezte, az előnyt pedig Marsa Levente duplázta meg öt perccel később. A kétgólos különbség egészen a mérkőzés hajrájáig nem változott, ekkor előbb Marsa Levente, majd pedig Nagy Dániel vette be a Kelebia kapuját. A KHTK fölényes, 4-0-ás győzelemmel kezdte a tavaszt és a Kiskőröst megelőzve átvette a vezetést a bajnokságban. A Kiskőrösi LC vasárnap visszaveheti első helyét, ehhez le kell győznie a Szabadszállást.

Részletek
Szavazzon a félegyházi sportolókra, edzőkre!

Szavazzon a félegyházi sportolókra, edzőkre!

2019. március 8. 17:30

Május 10-éig szavazhatnak a félegyháziak az alábbi kategóriákban sportolókra, edzőkre. A javaslattevő adatlapokat a sportszervezetek a polgármesteri hivatal I. emelet 26. irodájában adhatják le Görög Anitánál, az egyéb javaslattevő személyek (családtagok, barátok) a hivatal aulájában elhelyezett dobozba dobhatják be javaslatukat. A legtöbb szavazatot kapott sportolók a Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál keretében tartandó ünnepi képviselő-testületi ülésen, május 26-án kapják meg a díjaikat.

Részletek
Az U14-es és az U9-es csapat is pályára lépett

Az U14-es és az U9-es csapat is pályára lépett

2019. március 6. 09:00

Karcagon és Kecskeméten léptek pályára a Kiskunfélegyházi HTK utánpótlás fiú kézilabdacsapatai március első hétvégéjén. Az U14-es együttes Karcagon a fiú gyermekbajnokság Badó László régiójának alsóházában szerepelt. A Karcagi SE ellen 19-14-re maradt alul és a Mezőtúri AFC is jobbnak bizonyult 21-18-ra. A KHTK U9-es korosztályú csapata eközben Kecskeméten folytatta a kisiskolás bajnokságot. Kis Barbara vezetőedző együttese ugyancsak a Badó László régióban szerepel. Ebben a korosztályban az eredményeket még nem számolják, szivacs labdával kisméretű kapura játszanak.

Részletek
Éremeső a karate diákolimpián

Éremeső a karate diákolimpián

2019. március 5. 09:00

Szép eredményeket értek el a félegyházi Kyokushin Kumite Sport Egyesület tagjai a szentesi Knock Down Kyokushin Karate Diákolimpián. Az ifjú harcosok magukat felülmúlva fájdalmat és fáradságot nem ismerve hatalmasat küzdöttek. Kumite diákolimpiai bajnoki címet szerzett Kurucz Botond és Szabó-Sárói Hetti. Második lett Kata fokozatban Ágoston Ádám, Kovács Zoé Boglárka és Fekete Bence. Kumite ezüstérmet nyert Kovács Koppány, Ajtai Bernadett, Szikszai Réka és Besze Kornél. Edző: Kurucz László.

Részletek