Kiskunfélegyházán nyert az éllovas

Kiskunfélegyházán nyert az éllovas

2019. március 4. 09:00

Tisztes helytállásban reménykedett a listavezető Ceglédi KE ellen a Kiskunfélegyházi KC a felnőtt férfi kosárlabda bajnokság NB II. keleti csoportjának 18. fordulójában. A rosszabb szériában lévő KKC-t ezúttal a szerencse sem segítette, hiszen a második negyedben egy rossz földet érést követően Csatlós István megsérült. A játékosra várhatóan hosszabb kihagyás vár. A sérülés a mérkőzés későbbi menetére is kihagyott, a vendég Cegléd megerőltetés nélkül fölényesen nyert.

Részletek
Kupagyőzelem és bajnoki elsőség

Kupagyőzelem és bajnoki elsőség

2019. március 3. 20:00

Fennállása során hatodik alkalommal nyerte meg február végén a női futsal Magyar Kupát az Astra-Herbária Kiskunfélegyháza FC, amely a fináléhoz hasonlóan a bajnokságban is a Tolna-Mözs csapatával találkozott. Az NB I-es bajnokira elhozta a félegyházi szurkolóknak a trófeát az Astra, lehetőség nyílt közös képek készítésére. Az együttes vezetőedzője, Dombó János külön kiemelte a támogatók segítséget, megemlítve a P&P Pékárut és a félegyházi önkormányzatot, hiszen a lányok mellett jelentős mértékben hozzátettek a sikerhez. A bajnokit csakúgy, mint a Magyar Kupát az Astra nyerte.

Részletek
Két győzelem vízilabdában

Két győzelem vízilabdában

2019. március 3. 14:00

Mindkét mérkőzését megnyerte a DMTK-KVSE Aquasport Egyesület vízilabda csapata a dél-keleti gyermek bajnokság II. korcsoportjának „Zöld” csoportjában. A március 2-i játéknapon elsőként a házigazda Kecskemét együttesével találkozott a DMTK-KVSE, az összecsapást 7-6-ra Görög Imre tanítványai abszolválták. A második mérkőzés ugyancsak jól sikerült a DMTK-nak, amely az Invictus SC-t 10-5-re múlta felül. A két sikernek köszönhetően a DMTK-KVSE a csoport negyedik helyére lépett előre.

Részletek
Az idei első pont még várat magára

Az idei első pont még várat magára

2019. március 3. 12:00

Második mérkőzését is elveszítette a tavaszi szezonban a megyei bajnokság hetedik helyén álló Félegyházi KSC felnőtt férfi csapata. Az együttes ezúttal hazai környezetben a Balog Tészta TVSE ellen szenvedett 36-24-es vereséget. Az őszi 37-25-ös találkozóhoz hasonlóan ezúttal is magabiztos tiszakécskei siker született. A Félegyházi KSC játékosai a következő körben a második helyen álló Kecel KC otthonában lépnek pályára.

Részletek
Váratlan vereség

Váratlan vereség

2019. március 3. 09:00

Az idei jó rajtot követően némileg váratlanul, 22-18-ra alulmaradt Izsákon a KIKI SKFT otthonában a P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabdacsapata az NB II. déli csoportjában. A bajnokság második helyén álló félegyházi együttes ősszel 32-23-ra nyert a középmezőnyhöz tartozó KIKI SKFT ellen, azonban a mostani mérkőzésen mind támadás befejezésben, mind pedig gólok számában alulmaradt. A 18 elért találat kevésnek bizonyult a pontszerzéshez. A KHTK legközelebb ugyancsak idegenben, a Tempo KSE otthonában javíthat.

Részletek
Nagyüzem a kenguru bajnokságban

Nagyüzem a kenguru bajnokságban

2019. március 5. 14:00

Az 5. fordulóval folytatódott az U11-es kenguru kosárlabda bajnokság, amelynek keretében az FTSI csapatai Kiskunfélegyházán, Nagykőrösön és Kecskeméten léptek pályára március 2-án és 3-án.

Részletek
Sportegyesületeket, sportolókat köszöntöttek

Sportegyesületeket, sportolókat köszöntöttek

2019. március 1. 09:00

A 2018-as esztendő eredményeinek elismeréséül a városháza dísztermében fogadták a félegyházi sportegyesületek, klubok képviselőit, sportvezetőit február 28-án. Az eseményen Csányi József polgármester és Balla László alpolgármester köszöntötte a megjelenteket. Az egyesületek az elmúlt évben is sokat tettek a fiatalok sportolásáért, eredményeikkel öregbítették Kiskunfélegyháza hírnevét. A városvezetés idén is díjazta a sportegyesületek munkáját, a megbecsülés jeléül minden közösségi képviselő oklevelet és érmet vehetett át, ezt követően kötetlen beszélgetéssel folytatódott a találkozó.

Részletek
Sportverseny az egészséges testért és lélekért

Sportverseny az egészséges testért és lélekért

2019. március 8. 14:00

A Constantinum intézmény hatodik alkalommal rendezte meg a Consti Kupa Terematlétika Versenyt február végén. – Aki szereti a sportot, szereti az életet, a természetet, szereti önmagát is. Az szereti az egészséges életmódot, és a sportolásban a legfontosabb a test és a lélek harmóniájának megteremtése – fogalmazott Mindák József intézményvezető a verseny több mint 260 versenyzőjének köszöntésekor.

Részletek
Idén is lesz Matolay Nemzetközi Emlékverseny

Idén is lesz Matolay Nemzetközi Emlékverseny

2019. március 21. 10:00

Március 30-án és 31-én rendezik meg a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban a Matolay Nemzetközi Emlékversenyt és az Országos Szuper Női Tornász Csapatbajnokságot a Magyar Tornaszövetség támogatásával. A verseny kiemelt vendégei lesznek: dr. Magyar Zoltán kétszeres olimpiai bajnok, Berki Krisztián olimpiai bajnok, Hidvégi Vid olimpikon tornász, Kovács Zsófia Európa-bajnoki 2. helyezett tornász és Böczögő Dorina olimpikon, válogatott tornász. A verseny célja többek között – a korábbi évekhez hasonlóan – a torna népszerűsítése és az utánpótlás-bázis bővítése. A belépés ingyenes.

Részletek