Megyei sikerek kosárlabdában

Megyei sikerek kosárlabdában

2019. április 10. 18:00

Negyedik alkalommal rendezték meg idén áprilisban Szolnokon a megyei válogatottak U12-es leány és fiú kosárlabda tornáját. Bács-Kiskun megye csapatai nagyszerűen szerepelve mindkét nemnél az első helyen végeztek. A Félegyházi Térségi Sportiskolát Leiz Luca, illetve Farkas Levente képviselte a megyei válogatottakban.

Részletek
Szoros mérkőzésen nyert a KKC

Szoros mérkőzésen nyert a KKC

2019. április 8. 14:00

Visszavágott a legutóbbi vereségért, legyőzte a Príma SE II. csapatát a Kiskunfélegyházi KC hazai környezetben, a felnőtt férfi kosárlabda bajnokság NB II. keleti csoportjának 22. fordulójában. Jól kezdett a félegyházi együttes, de a vendégek tetemes hátrányukat ledolgozva az utolsó negyedre nyílttá tették a mérkőzést. Egészen az utolsó percig hullámzott a játék, azonban 76-75-öt követően már csak félegyházi pontok születtek, a KKC végül 80-75-nyert.

Részletek
Estig osztották a pofonokat

Estig osztották a pofonokat

2019. április 7. 16:25

Magas színvonalú mérkőzéseket, látványos ütközeteket hozott a II. Félegyházi Küzdősport Gála, amelynek április 6-án, a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok adott otthont.

Részletek
Veszélyben a dobogó

Veszélyben a dobogó

2019. április 7. 11:00

Tovább nyújtotta nyeretlenségi szériáját a felnőtt férfi kézilabda bajnokság NB II. déli csoportjában a P&P Kiskunfélegyházi HTK, amely a 19. fordulóban Dabason kapott ki 32-28-ra. A tabella harmadik helyén álló KHTK legutóbbi négy mérkőzésén csupán egy döntetlent ért el és az utolsó hat találkozójából mindössze egyet nyert meg. Az átmeneti hullámvölgyből még kilábalhat az együttes a bajnokság hajrájára, hiszen a szezonból már csak három forduló van hátra. Kisebb szünetet követően a félegyházi együttes a következő mérkőzését április 27-én, hazai pályán a Szolnok ellen játssza.

Részletek
Győzelemmel zárták az alapszakaszt

Győzelemmel zárták az alapszakaszt

2019. április 7. 19:15

Tét nélkül, az utolsó mérkőzéstől függetlenül alapszakasz győztesként látogatott a TFSE otthonába az Astra-Herbária Kiskunfélegyháza FC a női futsal NB I. 20. fordulójában. Az Astra nagyszerű tavaszt produkált és tovább akarta nyújtani győzelmi szériáját a hetedik TFSE ellen. A két csapat fordulatos mérkőzést játszott. A félidőben még a TFSE vezetett, majd az Astra két percen belül fordított. A hazai együttes a lefújás előtt öt perccel újfent döntetlenre alakította az állást, de a 38. percben Gelb Mónika góljára már nem érkezett válasz. Az Astra 3-2-re nyert és jó formában várhatja a felsőházi rájátszást, amely során a Tolna-Mözssel találkozik az elődöntőben. A másik ágon a Szekszárd és a Hajdúböszörmény csap össze a fináléba kerülésért.

Részletek
Hátrányból fordított az FKSC

Hátrányból fordított az FKSC

2019. április 7. 09:00

Kötelező győzelemre készült a még pont nélkül álló Tiszaalpári SE ellen a Félegyházi KSC a megyei felnőtt férfi kézilabda bajnokság 15. fordulójában. A két csapat legutóbb novemberben találkozott, akkor az FKSC 42-31-nyert. A mostani mérkőzésen némi meglepetésre az esélytelenebb Tiszaalpári SE kezdett jobban, a félidőben 15-12-re vezetett. A háromgólos előny végül kevésnek bizonyult a pontszerzéshez, a félegyházi együttes ugyanis a második játékrészben ledolgozta hátrányát és 31-28-ra fordított.

Részletek
Kiütéses vereség

Kiütéses vereség

2019. április 6. 19:00

Az őszi mérkőzéshez hasonlóan a 20. fordulóban is nagyarányú vereséget szenvedett el a Kiskunfélegyházi Vasutas SK a Kecskeméti LC ellen a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjában. A sereghajtó félegyházi együttes ezúttal sem úszta meg tíz gól alatt, már az első percekben hátrányba került. A félidőben 6-0 volt az állás, a dobogós pozíciókért harcoló Kecskeméti LC végül 12-0-ra nyert.

Részletek
Tovább menetel a KHTK

Tovább menetel a KHTK

2019. április 6. 19:30

Visszavágott az őszi 3-1-es vereségért és 5-1-re legyőzte a Kiskunhalasi FC-t a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 18. fordulójában. A listavezető félegyházi csapat a szezon során csupán egyszer szenvedett vereséget, a Halas otthonában maradt alul. Ezúttal is a Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrumban fogadta ellenfelét és már az első percekben tett róla, hogy kijavítsa az őszi csorbát. A vezetést Marsa Levente szerezte meg a KHTK-nak a 6. percben, Huszka Milán találatával a 11. minutumban pedig megduplázódott az előnyt. A 30. percben mindkét csapatból kiállított egy-egy játékost a bíró, így a felek 10-10 emberrel folytatták, de ez sem fékezte meg a félegyházi együttest, amely a szünetben már 3-0-ra vezetett Szabó Attila góljával. A halasiak a 61. percben ugyan szépítettek, de Marsa Levente második gólja és Némedi Norbert hajrábeli találata fölényessé tette a sikert.

Részletek
Harcban a dobogóért

Harcban a dobogóért

2019. április 7. 11:40

Kötelező győzelemre készült hazai környezetben a Kiskunfélegyházi HTK II. a tabella alsó régiójához tartozó Hetényegyházi SC ellen a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjában. A két csapat őszi mérkőzése 5-1-es félegyházi sikerrel zárult, a KHTK II. játékosai most sem adták öt gólnál alább. Végig nagy fölényben futballozva magabiztosan nyertek 5-0-ra és megőrizték negyedik helyüket a bajnokságban.

Részletek