Íjászat KRESZ-táblákra

Íjászat KRESZ-táblákra

2019. február 25. 18:00

Rendhagyó örömíjász versenynek adott helyet február 23-án, Kecskeméten a Lánchíd Utca Sport Általános Iskola. A Koppányok támogatója, a Freddo Kft. itt mutatta be először újszerű, KRESZ-táblákat ábrázoló céljait. A versenyen 120 íjász vett részt, köztük 16 kiskunfélegyházi.

Részletek
Hatszoros kupagyőztes at Astra

Hatszoros kupagyőztes at Astra

2019. február 25. 12:00

A vasárnapi döntő kérdése az volt, hogy a Tolna másodszor, vagy az Astra hatodszor végez az élen a hölgyeknél. A két elődöntő után talán a Tolna lehetett a fáradtabb, nekik jobban meg kellett szenvedni a fináléba kerülésért, ráadásul jóval rövidebb volt a kispadjuk.

Részletek
Vereség a Békési SZSK U23 ellen

Vereség a Békési SZSK U23 ellen

2019. február 25. 15:00

Visszavágott az őszi 90-78-as vereségért a Békési SZSK U23, amely a felnőtt férfi kosárlabda bajnokság NB II. keleti csoportjának 17. fordulójában 92-75-re legyőzte a Kiskunfélegyházi KC-t február 24-én. A Békési SZSK U23 az elmúlt időszakban jó szériába került, közel 50 százalékos győzelmi mutatóval rendelkezett, amivel a középmezőny felső részéhez tartozott. A hátsó régióban rosszabb szériát tudhat maga mögött a KKC, amit a hazaiaknak sikerült is kihasználniuk. A nagyszünetben még csak 5 pont volt a különbség, a negyedik negyedben dőlt el végleg a mérkőzés.

Részletek
Debrecenben nyert a Félegyházi ASI

Debrecenben nyert a Félegyházi ASI

2019. február 25. 14:00

Őrzi második helyét a férfi NB I. keleti csoportjában a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola, amely február 24-én a Debreceni AK-DEAC I. otthonában nyert fölényesen, 10-2-re. A félegyházi csapat esélyeshez méltóan érvényesítette a papírformát, 12 játék elegendőnek bizonyult a győzelem eléréséhez. A Korponai Zoltán, Pengő Gábor, Erdélyi Szabolcs és Medvegy Ákos összetételű négyesből egyedül Medvegy Ákos veszített pontot.

Részletek
Értékes csapatpontot szerzett a Félegyháza-Csongrád

Értékes csapatpontot szerzett a Félegyháza-Csongrád

2019. február 25. 09:00

Bravúros eredményt elérve 6-6-os döntetlent játszott a harmadik helyezett Makói SVSE II. otthonában a Félegyháza-Csongrád az NB II. Tóth László csoportjának 8. fordulójában. Az első hat táblán a félegyházi csapatból öt sakkozó is nyerni tudott, a makói együttes az utolsó táblákon egyenlítette ki a küzdelmet. A hat egyéni és az egy megszerzett csapatponttal a Félegyháza-Csongrád továbbra is a középmezőnyben található a bajnoki táblázaton.

Részletek
Hatodszor is kupagyőztes az Astra-Herbária Kiskunfélegyháza FC

Hatodszor is kupagyőztes az Astra-Herbária Kiskunfélegyháza FC

2019. február 24. 13:30

Fennállása során hatodik alkalommal nyerte meg a női futsal Magyar Kupát az Astra-Herbária Kiskunfélegyháza FC, amely a február 24-i döntőben a Tolna-Mözs együttesét győzte le 2-1-re. A fináléban Sipos Lilla és Gelb Mónika talált be az Astra csapatából, a Tolna csupán az utolsó percben szépített Wiesner Dalma révén, de egyenlítenie már nem sikerült. Az Astra 2012 óta folyamatos résztvevője a Magyar Kupa döntőjének, 2013 óta a Final Fournak. Dombó János együttese immár hatodszor nyerte meg a sorozatot. A Final Four egyik nyerőembere Gelb Mónika volt, aki az elődöntő és a finálé során összesen három gólt szerzett. Az együttest egy félegyházi szurkoló különítmény is elkísérte, biztatván a szigetszentmiklósi döntőben.

Részletek
Fölényesen nyert a P&P KHTK - videóval

Fölényesen nyert a P&P KHTK - videóval

2019. február 24. 09:00

Első hazai mérkőzését játszotta a tavaszi szezonban a P&P Kiskunfélegyházi HTK, amely a városi sportcsarnokban a negyedik helyezett VSK Tökölt látta vendégül az NB II. férfi felnőtt déli csoportjában. Az első félidő szoros játékot hozott, de a második játékrészre magasabb fordulatszámra kapcsolt a félegyházi gárda. A védekezés mellett támadásban is nagy fölénybe került és végül biztosan nyert 33-20-ra.

Részletek
Vereséggel kezdett az FKSC

Vereséggel kezdett az FKSC

2019. február 23. 18:00

Bácsbokodra látogatott a tavaszi szezon első mérkőzésén a Félegyházi Kézilabda SC, ahol az ugyancsak alsóházban szereplő D-V SE Csávollyal találkozott. Ősszel 26-25-re a félegyházi együttes nyert, a hazai gárdának most sikerült a visszavágás. Szünetben 13-11-re vezetett és előnyét megtartva 31-27-re győzött. A Csávoly pontszámban beérte az FKSC-t és jobb gólarányának köszönhetően meg is előzte a bajnoki táblázaton.

Részletek
Megnyerte az elődöntőt, finalista az Astra - videóval

Megnyerte az elődöntőt, finalista az Astra - videóval

2019. február 23. 16:50

Visszavágott a tavalyi elődöntőért és 4-1-re legyőzte a Hajdúböszörményt az Astra-Herbária Kiskunfélegyháza FC a női futsal Magyar Kupa Final Fourjának elődöntőjében, így az aranyéremért játszhat a Tolna-Mözs ellen február 24-én Szigetszentmiklóson. Már a Final Four sorsolásánál eldőlt, hogy kemény ellenféllel került össze az Astra, hiszen a bajnoki címvédő Hajdúböszörményi TE az elmúlt években többször megállította a csapatot. A döntőnek is beillő összecsapáson Szabó Boglárka és Krascsenics Petra találataival szűk tíz percet követően kettővel vezetett az Astra, a Böszörmény még szépített, de az első félidő hajrájában Gelb Mónika újabb két gólt szerzett. A 4-1-es állás a második játékrész során nem változott, az Astra biztosan nyert. A finálé másik szereplője a címvédő Tolna-Mözs a DEAC 4-3-as legyőzésével jutott a döntőbe.

Részletek