Elkészült a küzdősport gála részletes programja

Elkészült a küzdősport gála részletes programja

2019. április 4. 14:00

Nagy várakozás előzi meg a II. Félegyházi Küzdősport Gálát, amelynek idén is a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok ad otthont április 6-án. A szombati rendezvény a 14:30-as kapunyitást követően felvezető mérkőzésekkel kezdődik. Ekkor 15 találkozót játszanak K-1, Kyokushin és ökölvívás kategóriákban. A gála főprogramja 18 órától veszi kezdetét. 14 összecsapást, várhatóan sok emlékezetes menetet és kiütést követhet figyelemmel a publikum. A teljesség igénye nélkül ringbe lép a félegyházi egyesület országos K1 bajnoka, Provics Gergő. A főmérkőzést Koczó Henrik és Gera Miron vívja.

Részletek
Győzelemmel hangolódtak a rangadóra

Győzelemmel hangolódtak a rangadóra

2019. április 5. 13:00

Könnyed sikerrel folytatta menetelését a Félegyházi TSI fiú kadett kosárcsapata a regionális bajnokság alapszakaszában. A SZEDEÁK „A” elleni győzelmet követően ezúttal a Szolnoki KA-t is megverte 87-48-ra. A következő fordulóban rangadó vár a félegyházi csapatra, április 10-én a Nagykőrösi Sólymok látogatnak Kiskunfélegyházára.

Részletek
Két mérkőzést nyert az FTSI U12-es leány kosárcsapat

Két mérkőzést nyert az FTSI U12-es leány kosárcsapat

2019. április 4. 17:00

Jól szerepelt az U12-es bajnokság 7. régiójának „D” csoportbeli 7. fordulójában az FTSI leány csapata, amely egyaránt legyőzte a KKA MathiÁsz és a Miklósi Kékrókák gárdáját. A kecskemétiek elleni találkozó nehezebbnek bizonyult, de a Fekete-Seres Ildikó és Bokányi Rita által vezetett félegyháziak sikerrel vették az akadályokat.

Részletek
U12 fiúk „1”: Hatalmas küzdelemben maradtak az „A” csoportban

U12 fiúk „1”: Hatalmas küzdelemben maradtak az „A” csoportban

2019. április 4. 11:30

Az utolsó előtti fordulót rendezték meg a 2018/19-es szezonban az U12-es kosárlabda bajnokság 7. régiós alsóházának 7. fordulójában, amelynek „A” csoportjában a Félegyházi Térségi Sportiskola csapata Kecskeméten szerepelt. Az FTSI játékosai a házigazdák, illetve a nagykőrösiek ellen léptek parkettre.

Részletek
Kiválóan futottak a Jogging-újoncok Kecskeméten

Kiválóan futottak a Jogging-újoncok Kecskeméten

2019. április 1. 17:00

Március 30-án, 25. alkalommal rendezték meg Kecskeméten a Vásárhelyi Családi Futófesztivált, a Vásárhelyi Pál Általános Iskola környékén. Az időjárás igen kedvező volt a versenyen, nyárias napsütéses szép időben futhattak a versenyzők.

Részletek
Nyolc magyar arany a szerenkénti döntőkben

Nyolc magyar arany a szerenkénti döntőkben

2019. április 1. 08:30

A tornászok Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyén a szerenkénti finálékban a magyar tornászok összesen nyolc aranyérmet gyűjtöttek, a felnőtteknél Péter Sára ugráson és talajon, Fehér Nóra felemáskorláton és gerendán állhatott a dobogó tetejére, az ifiknél Szilágyi Nikolett duplázni tudott, talajon és gerendán szerzett egy aranyat, Szujó Hanna ugráson, Makovits Mirtill pedig felemáskorláton lett első.

Részletek
Fordulatos mérkőzést játszott a KKC

Fordulatos mérkőzést játszott a KKC

2019. április 1. 11:00

A Gyulai Color elleni győzelmet követően ezúttal egy jóval erősebb ellenfél várt a Kiskunfélegyházi KC csapatára a felnőtt férfi kosárlabda bajnokság NB II. keleti csoportjának 21. fordulójában. A házigazda Békéscsabai KK decemberben nagy fölénnyel, 108-66-re nyert Kiskunfélegyházán és a mostani találkozón is esélyesnek számított. A KKC felnőtt a feladathoz, a nagyszünetbeli 13 pontos hátrányát a harmadik negyedben ledolgozta, sőt meglepetésre az utolsó játékrészt 4 pontos előnyről várhatta. A hajrá végül a Békéscsabának sikerült jobban, a KKC ugyan nem tudta megtartani előnyét, de megnehezítette esélyesebb ellenfele dolgát.

Részletek
A hajrában döntötték el a mérkőzést

A hajrában döntötték el a mérkőzést

2019. április 1. 09:00

Zsinórban a harmadik találkozóját nyerte meg a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjában a Kiskunfélegyházi HTK II. A félegyházi együttes a tabella alsó régiójához tartozó Helvéciai SE otthonában lépett pályára a 19. forduló keretein belül. Kötelező győzelemre készült a KHTK II. és már az 5. percben előnybe került Kadosa Zsolt góljával. Ezt követően egészen a hajráig nem változott az állás, ekkor előbb Kurgyis Bence, majd pedig Tóth Kornél talált be, eldöntve ezzel a három pont sorsát. A KHTK II. fellépett a negyedik helyre és a hátránya mindössze egy pont a másodikhoz képest.

Részletek
Majsára került a három pont

Majsára került a három pont

2019. április 1. 14:00

Két gyenge formában lévő csapat mérkőzött meg a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójában. A Kiskunfélegyházi Vasutas és a Kiskunmajsa FC idén egyaránt nem szerzett pontot. A negatív széria ellenére a majsaiak várhatták bizakodóbban a találkozót, ősszel 6-0-ra nyertek a félegyháziak ellen. Csoma Gergő mesterhármasának köszönhetően szűk 50 percet követően lényegében eldőlt a mérkőzést (0-3). Félegyházi oldalon Páli László Rudolf ugyan szépített, de Gilicze Bence Zoltán révén az utolsó gólt a majsaiak érték el (1-4). A Kiskunfélegyházi Vasutas továbbra is sereghajtó a bajnokságban.

Részletek
Kevés babér termett a sakkozóknak

Kevés babér termett a sakkozóknak

2019. március 31. 17:10

Hajrájához érkezett az NB II-es sakkcsapatbajnokság, amelynek Tóth László csoportjában a Félegyháza-Csongrád Újszászon vendégeskedett. Az utolsó előtti fordulót az Újszászi VVSE a második helyről, míg a Félegyháza-Csongrád az ötödik pozícióból várhatta. A félegyházi csapat meglehetősen tartalékosan állt fel, ami az eredményen is meglátszódott. Mindössze három döntetlen született, így a Félegyháza-Csongrád 1,5 pontot gyűjtött. Az utolsó kört 56,5 ponttal a 6. helyről várhatja.

Részletek