Ezüstérmes U12-es kosarasok Szerbiában

Ezüstérmes U12-es kosarasok Szerbiában

2018. október 2. 11:00

Nemzetközi tornán vett részt a Félegyházi Térségi Sportiskola U12-es (2007-ben született) fiú csapata Szabadkán szeptember végén. A házigazda KK Nika meghívásának eleget téve háromnapos tornán ragadtak labdát a fiúk. Elsőként felkészülési mérkőzést játszottak, amit kettő tétmeccs követett. A felkészülési időszakban a két héttel ezelőtti hazai rendezésű kupameccsek után már igazi bajnoki ráhangolódásnak szánták a hétvégét, amely a látottak alapján jól sikerült – számolt be Simon Zoltán edző.

Részletek
Rangadót veszített az Astra

Rangadót veszített az Astra

2018. október 1. 09:00

Kiállítással, büntetővel és a Szekszárd győzelmével zárult a női futsal NB I alapszakaszának rangadója az Astra Kiskunfélegyházi Bulls FC ellen szeptember 30-án, a bajnokság 2. fordulójában. Mindkét csapat döntetlennel hangolt a találkozóra, a nyitófordulóban a Szekszárd a Hajdúböszörménnyel, míg az Astra a Tolnával ikszelt. Legutóbb tétmeccsen az előző szezon rájátszásában találkoztak a csapatok, akkor az elődöntőben kettős győzelemmel az Astra kerekedett felül.

Részletek
Megtört a nyeretlenségi széria

Megtört a nyeretlenségi széria

2018. szeptember 30. 19:35

A megyei II. osztályba való visszajutását követően megszerezte első győzelmét a 2018/19-es szezonban a Kiskunfélegyházi Vasutas SK labdarúgócsapata. A félegyházi együttes idénybeli ötödik mérkőzésén szakította meg nyeretlenségi sorozatát, a Helvéciai SE otthonában nyert 2-1-re. A találkozó Vasutas helyzetekkel kezdődött, majd a 44. percben Kiss István a vezető gólt is elérte. Az előnyt Makai Zoltán duplázta meg az 53. percben. Ezt követően eldönthette volna a mérkőzést a félegyházi csapat, de a játékosok ziccert hibáztak, a Helvécia erejéből azonban már csak a szépítésre futotta, a három pont a Vasutashoz került. Gerecs Attila vezetőedző csapata sikerével felzárkózott az alsóházban.

Részletek
XII. Hirös Félmaraton

XII. Hirös Félmaraton

2018. szeptember 30. 15:30

Szeptember 23-án rendezték meg a XII. Hirös Félmaraton futást Kecskeméten, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. A rendezvény célja volt, hogy az egészséges életmód népszerűsítse és a futás örömeinek megismertetése korra, nemre tekintet nélkül.

Részletek
Tiszakécskén maradt a két pont

Tiszakécskén maradt a két pont

2018. szeptember 30. 12:00

A bajnokságot győzelemmel kezdő Félegyházi Kézilabda SC játékosai a 2. fordulóban a Balog Tészta TVSE vendégeként léptek pályára szeptember 29-én, a megyei felnőtt férfi bajnokság 2. fordulójában. A tiszakécskei csapat még pont nélkül állt, a félegyháziak meglepetésre törtek. A mérkőzést a Balog Tészta TVSE kezdte jobban, a félidőben már 17-12-re vezetett. A Félegyházi KSC a későbbiek sem tudta csökkenteni a különbséget, a hazai gárda magabiztosan, 37-25-re nyert. A félegyházi együttes legjobb góldobója Gazsó Ákos lett 6 találattal. Haspel András vezetőedző játékosai legközelebb október 7-én, vasárnap 16 órától a Kecel KC-t fogadják a Constantinum Sportcentrumban.

Részletek
Megszakadt a veretlenségi sorozat

Megszakadt a veretlenségi sorozat

2018. szeptember 30. 13:30

Némileg váratlanul hazai pályán szenvedett vereséget az eddig veretlen Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 8. fordulójában. A vendég Lakiteleki TE kihasználta helyzeteit, a KHTK II. játékosai joggal voltak bosszúsak a mérkőzés után, hiszen értékes pontokat veszítve lépéshátrányba kerültek a bajnokság élbolyában.

Részletek
Hibátlanok a kézisek - videóval

Hibátlanok a kézisek - videóval

2018. szeptember 30. 10:30

Zsinórban harmadik mérkőzését is megnyerte a P&P Kiskunfélegyházi HTK kézilabdacsapata az NB II férfi felnőtt déli csoportjában. A félegyházi együttes ezúttal a KIKI SKFT-t győzte le magabiztos játékkal 32-23-ra, amivel a tabella élére állt.

Részletek
Gólzáporos győzelem

Gólzáporos győzelem

2018. szeptember 30. 09:00

Folytatta jó szériáját, zsinórban harmadik mérkőzését is megnyerte Tiszakécskén, a Duna Aszfalt TVSE II. otthonában a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata a megyei I. osztályú bajnokság 8. fordulójában. A félegyházi együttes kiütéses sikert ért el, Némedi Norbert duplájával már az első félidőben kétgólos előnybe került. A második játékrészben a KHTK tovább növelte a különbséget, helyzeteit kihasználva 7-1-re győzött. A találkozón Némedi Norbert mesterhármasig jutott és a csereként beálló Zs. Juhász István is két gólt szerzett. A rutinos játékosok vezérletével a KHTK harcban áll a bajnoki címért.

Részletek
Megszerezték első győzelmüket

Megszerezték első győzelmüket

2018. szeptember 30. 16:30

Lajosmizsén rendezték meg szeptember 29-én az U14-es fiú gyermekbajnokság Badó László régió ’A” csoportjának második játéknapját, amelynek keretében a Kiskunfélegyházi HTK korosztályos kézilabdacsapata két mérkőzést játszott. Árvai Zoltán vezetőedző és Isán András technikai vezető tanítványai a Bajai KSE ellen szerezték meg első sikerüket, 15-7-es félidőt követően 29-16-ra nyertek. A Kiskőrösi KS elleni találkozó már kevésbé sikerült az együttesnek, az erősebb kiskőrösiek 30-14-re kerekedtek felül. A bajnokság október 14-én Kecskeméten folytatódik.

Részletek