Megőrizték második helyüket a kézisek

Megőrizték második helyüket a kézisek

2017. december 9. 20:00

A Kunszentmártontól elszenvedett hazai vereséget követően Békéscsabán zárta az évet a P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabdacsapata az NB II dél-keleti csoportjában. A 11. játéknapon nem várt könnyű feladat a KHTK-ra, a hazai pályán mindig veszélyes Békéscsabai BDSK ellen a szünetben 14-14-es döntetlen alakult ki. A második játékrész végül a félegyháziaknak sikerült jobban, 31-28-ra nyertek, amivel megtartották második pozíciójukat a bajnokságban.

Részletek
Büntetőkkel döntős Bács megye!

Büntetőkkel döntős Bács megye!

2017. december 9. 16:30

Szombaton Tolna ellen kellett kiharcolnia az országos döntőt Bács megyének, igen zord időjárási viszonyok közepette. Vanó Sándor csapata nagyon megküzdött a sikerért, hátrányból felállva, büntetőkkel jutottak a fináléba.

Részletek
Hét egyesület mintegy 80 versenyzője állt rajtkőre

Hét egyesület mintegy 80 versenyzője állt rajtkőre

2017. december 9. 15:35

A Jogging Plus Szuperinfó Futóklub szervezésében Bács-Kiskun megyei Rövidpályás Úszó Bajnokságot rendeztek december 9-én a Félegyházi Termál Parkfürdőben. A nagysikerű idényzáróra hét egyesületből 76 korosztályos versenyző érkezett. A megmérettetésen szakmai alapkövetelményi vizsgát tehettek a fiatalok, a 76 versenyző összesen 272 alkalommal állt rajtkőre. Az eseményen a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub elnöke, Németh László köszöntötte a megjelenteket, a versenyt Balla László, Kiskunfélegyháza alpolgármestere nyitotta meg.

Részletek
Hajszálon múlt a győzelem

Hajszálon múlt a győzelem

2017. december 8. 16:59

A regionális fiú junior kosárlabda bajnokság 9. fordulójában a SZEDEÁK „B” csapatát fogadta december 6-án, szerdán a Félegyházi TSI csapata a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A gárda ugyan időnként gyengén játszott, volt, aki betegen is vállalta a játékot, ennek ellenére tisztességes küzdelem után 2 pont különbséggel a szegediek nyertek.

Részletek
Kitűnő senior úszók

Kitűnő senior úszók

2017. december 5. 11:30

Nemzetközi Senior Úszóversenyt rendeztek Törökbálinton, december 2-án és 3-án. A Kiskun Vizi- és Szabadidő Sportegyesületből négyen képviseltették magukat a rangos versenyen. A színvonalas találkozón a teljes magyar élmezőny mellett Ausztriából és Szlovákiából megjelentek a senior úszók.

Részletek
Közösen a közös ügyért

Közösen a közös ügyért

2017. december 5. 08:30

Diákolimpia országos döntők, Európai Diáksport Napja, ISF Iskolai Úszó VB – csak néhány a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) idei kiemelt rendezvényei közül. A nagy lélekszámú események lebonyolításában és megszervezésében nagy segítséget jelentettek az önkéntesek. December 5-én nekik mond köszönetet az MDSZ.

Részletek
Sűrű hétvége az U12-es kosarasoknál

Sűrű hétvége az U12-es kosarasoknál

2017. december 4. 17:00

Az első mérkőzésünktől nem nagyon tartottunk. Bíztunk benne, hogy meglepjük ellenfelünket a fegyelmezett játékunkkal. Példaértékű, hogy az egész mérkőzés alatt 11 személyi hibánk volt összesen. A 11 játékosunkból, 9 ponttal járult hozzá a sikerhez, ami szintén dicséretes. Sok olyan figurát kipróbáltunk, amit a későbbiek során szeretnénk majd alkalmazni. 

Részletek
Kiváló lány birkózók

Kiváló lány birkózók

2017. december 4. 16:30

Két versenyen is részt vettek az elmúlt hétvégén a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzői. Mindkét helyszínen kimagasló eredményeket értek el. 

Részletek
Kecskeméten fejezték be az évet az U10-es kézisek

Kecskeméten fejezték be az évet az U10-es kézisek

2017. december 5. 12:30

Sikerrel zárták a 2017-es esztendőt a Kiskunfélegyházi HTK U10-es kézilabdázói. A gyermek kisiskolás bajnokság Badó László régiójának december 2-i játéknapján Kecskemétre utaztak, ahol két találkozón léptek pályára. A Lajosmizse ellen 12-12-es döntetlen született, míg a Kiskőrösi KS-t 17-1-re ütötték ki Árvai Zoltán tanítványai. A kisiskolás bajnokság sajátja, hogy bajnoki tabellát nem vezetnek, elsősorban a játék megszerettetése, megismerése a cél ebben a korcsoportban.

Részletek
Veretlenül jutott tovább Bács megye

Veretlenül jutott tovább Bács megye

2017. december 4. 09:00

Ahogy arról beszámoltunk, szombaton mindkét meccsét megnyerte Bács megye a békéscsabai régiós tornán. Vanó Sándor együttese vasárnap sem húzta be a féket, hiszen már délelőtt eldöntötték a továbbjutás kérdését.

Részletek