Idegenben győztek a csoportmásodik ellen

Idegenben győztek a csoportmásodik ellen

2017. november 27. 11:00

Három napon belül második mérkőzését játszotta a félegyházi junior fiú kosárlabdacsapata az U18-as fiú regionális bajnokság 8. fordulójában. A szerdai, Gyula elleni kiütéses győzelem után Nagykőrösre a tisztes helytállás reményében utaztak az FTSI játékosai, hiszen sérülések és betegség miatt újfent hiányzókkal kellett szembesülniük - mondta el Simon Zoltán edző.

Részletek
Fekvenyomó verseny a Darvasban

Fekvenyomó verseny a Darvasban

2017. december 13. 15:30

A 15. Sébi-kupa fekvenyomó versenyt (egyben V. Szabó József emlékversenyt) rendezik meg december 16-án, szombaton 10 órától Kiskunfélegyházán, a Darvas Általános Iskola aulájában. A résztvevők a már megszokott súlykategóriákban mérhetik össze tudásukat. Kategóriák: női vegyes; -70kg; 70-85kg; 85-100kg; +100kg. Masters kategóriában, vegyes súlycsoportban 40 év felett lehet indulni. Az abszolút kiskunfélegyházi nyertes birtokolhatja majd a Szabó József vándorkupát.

Részletek
Öt és fél pontot szereztek a sakkozók

Öt és fél pontot szereztek a sakkozók

2017. november 26. 18:30

Szegeden a Meritum Egyesület sakkozóival ültek asztalhoz a Félegyháza-Csongrád játékosai november 26-án az NB II-es sakk csapatbajnokság Tóth László csoportjának 4. fordulójában. A félegyháziaknak minden pontra szükségük volt a feljebb zárkózáshoz, a 12 megszerezhető egységből végül 5 és felet gyűjtöttek. Öt asztalnál döntetlen született, míg Világos Nándor, Nagy József és Cs. Kovács László megnyerte partiját. A bajnokság alsóháza szorosnak mondható, a Félegyháza-Csongrád ugyan 12. a tabellán, de ugyanannyi egysége van a 11. Karcagi SE-nek.

Részletek
Erősebbnek bizonyult a Soltvadkert

Erősebbnek bizonyult a Soltvadkert

2017. november 26. 09:00

Mindkét megyei felnőtt félegyházi kézilabdacsapat Soltvadkertre látogatott november 25-én, ahol a bajnokság 10. fordulóját rendezték meg. A Soltvadkerti TE ellen a Félegyházi Kézilabda SC férfi együttese játszott szorosabb mérkőzést. Az első félidőt követően az ötgólos különbség még nem tűnt ledolgozhatatlannak, de a fordulás után az eredmény nem vált szorosabbá, a házigazdák végül magabiztos, 32-20-as győzelmet arattak. A nőknél korán eldőlt a mérkőzés, 21-8-as félidőt követően 43-14-re nyertek a soltvadkertiek.

Részletek
Vitatható bírói ítéletek – vereség Kiskunhalason

Vitatható bírói ítéletek – vereség Kiskunhalason

2017. november 25. 20:00

Rangadó várt Kiskunhalason a P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabdacsapatára, az NB II dél-keleti csoportjának 9. fordulójában. Az élmezőnyhöz tartozó Kiskunhalas UKSC otthon akarta tartani a kettő pontot, míg a KHTK nem szeretett volna leszakadni az első helyezett Mezőtúri AFC mögött. Nagy küzdelmet hozott a mérkőzés, fej-fej mellett haladtak a csapatok, szünetben 12-11-re a halasiak vezettek. A KHTK Kézilabda Szakosztályvezetőjének, Isán Andrásnak a beszámolója szerint a második félidőben fölénybe kerültek a félegyháziak, megfordítva a találkozót 2-3 góllal is vezettek. Ezt követően azonban vitatható bíró döntésekkel előbb kiegyenlített a Kiskunhalas, majd pedig a vezetést átvéve 22-20-ra legyőzte a KHTK-t. Második vereségüket szenvedték el a félegyháziak a szezon során, ennek ellenére továbbra is ezüstérmes helyen állnak a bajnokságban.

Részletek
Volt súlya a versenynek

Volt súlya a versenynek

2017. november 25. 18:05

Hagyományteremtő célzattal a Center Gym Kiskunfélegyháza szervezésében első alkalommal rendeztek országos fekvenyomó bajnokságot november 25-én a Mezőgazdasági Szakiskola tornatermében. A versenyre közel hatvanan neveztek, amatőrök és profik egyaránt súlyt ragadtak. Bartalos Tamás versenybíró felügyeletével nemenként és súlycsoportonként küzdöttek meg a résztvevők. Díjazták a kategóriák legjobbjait, valamint a nemenkénti abszolút bajnokokat, illetve a legjobb félegyházi fekvenyomót.

Részletek
Kiskunfélegyházán játszottak az U12-es kézicsapatok

Kiskunfélegyházán játszottak az U12-es kézicsapatok

2017. november 25. 19:00

Kiskunfélegyháza adott otthont a fiú U12-es kézilabda gyermekbajnokság Badó László régió C csoportjának soros fordulójának november 25-én. A Kiskunfélegyházi HTK utánpótláscsapata házigazdaként két találkozott játszott, elsőként az FKSE-Kiskunmajsát fogadta, akik ellen szoros csatában, 15-13-ra maradt alul. Árvai Zoltán tanítványai a forduló utolsó mérkőzésén a KIKI SKFT ellen léptek pályára, ezt a találkozót a vendégek nyerték 17-9-re. A bajnokság következő játéknapját december 16-án, Izsákon bonyolítják le.

Részletek
Kalocsa Kupa Úszóverseny

Kalocsa Kupa Úszóverseny

2017. november 21. 16:30

A XXVI. Kalocsa Kupa Úszóversenyen vettek részt a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub Úszószakosztályának és Triatlon szakosztályának sportolói. A megmérettetésen 13 egyesület 184 versenyzője állt rajthoz, a népes mezőnyben nagyszerűen helyt álltak a Joggingos fiatalok.

Részletek