Kecskeméten maradt a három pont

Kecskeméten maradt a három pont

2017. augusztus 13. 20:15

Vereséggel kezdte a megyei II. osztály északi csoportjának labdarúgó bajnokságát a Kiskunfélegyházi HTK II., amely augusztus 13-án a kecskeméti Hírös-Ép otthonába látogatott. A kecskemétiek Lantos Henrik góljával az első félidő közepén előnybe kerültek, amire az 58. percben Vojtovics Ákos válaszolt (1-1). Mindössze két percig örülhettek a döntetlennek a félegyháziak, a 60. percben Dunai Norbert a találkozó utolsó, egyben döntő gólját szerezte (2-1). A KHTK II. legközelebb hazai környezetben javíthat, a 2. fordulóban augusztus 19-én, szombaton 17 órától a Lakiteleki TE-t fogadja.

Részletek
Vereség az idénynyitón

Vereség az idénynyitón

2017. augusztus 13. 09:50

Balszerencsés mérkőzésen hazai pályán szenvedett 2-1-es vereséget a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 2017/18-as szezonjának 1. fordulójában augusztus 12-én. A tavalyi bronzérmes KHTK a helyzeteit jobban kihasználó Jánoshalmi FC-vel szemben maradt alul.

Részletek
Focitábor német edzésmódszerrel

Focitábor német edzésmódszerrel

2017. augusztus 12. 20:00

Második alkalommal szervezett nyári focitábort augusztus 7-e és 11-e között a Rapid Wien utánpótlás megfigyelője Kisistók András és Fütyü Illés utánpótlásedző a Honvéd Sporttelepen. A félegyházi és a környékbeli 6 és 14 év közötti fiatalok technikai, taktikai és mentális foglalkozások keretében napi két tréningen vettek részt. A tábor legfőbb célja a labdarúgás megszerettetése és a profi edzésmódszerek megismertetése volt.

Részletek
A Magyar Kupa 2. fordulójának sorsolása

A Magyar Kupa 2. fordulójának sorsolása

2017. augusztus 9. 15:00

Kedden sorsolták ki a Magyar Kupa 2. fordulójának párosítását az MLSZ Bács-Kiskun megyei székházában. A sorsolásnál kiemelés nem volt, minden esetben az elsőként kihúzott csapat a pályaválasztó, illetve minél alacsonyabb osztályban szerepel, a Szabadszállás így már biztos volt, hogy otthon játszik. A továbbjutás egy meccsen dől el, döntetlen esetén azonnal büntetők döntenek a 90 perc elteltével.

Részletek
A harcművészek tartanak edzőtábort a Honvéd pályán

A harcművészek tartanak edzőtábort a Honvéd pályán

2017. augusztus 8. 12:00

Az egyik legkeményebb küzdősport, a thai boksz félegyházi versenyzői tartanak edzőtábort augusztus 11-től 13-áig a Honvéd sportpálya ökölvívó csarnokában. A Kiskunfélegyházi Harcművészeti Sportegyesület versenyzőivel és felkészülésükkel a városlakók is megismerkedhetnek a szombati edzéseken.

Részletek
Győzelem a Magyar Kupában

Győzelem a Magyar Kupában

2017. augusztus 5. 19:50

Továbbjutott a Magyar Kupa első fordulójából a Kiskunfélegyházi HTK megyei I. osztályú labdarúgó csapata, amely augusztus 5-én a megyei II. osztály északi csoportját erősítő kecskeméti Hírős-Ép SC otthonában nyert 6-2-re. A magasabb ligában szereplő félegyháziak már a 4. percben előnybe kerültek Pozsár Dániel révén, majd 1-1-et követően a KHTK játékos-edzője Koncz Zsolt is betalált (2-1). A második félidőben Medgyesi László percei következtek, helyzeteit értékesítve négyszer is bevette a kecskeméti kaput, fölényessé téve a félegyháziak győzelmét (6-2). A bajnoki nyitányt jó hangulatban várhatja a KHTK, az első fordulóban augusztus 12-én, szombaton 17 órától a Jánoshalmát fogadja.

Részletek
Félegyházi versenyzők a budapesti szenior úszó VB-n

Félegyházi versenyzők a budapesti szenior úszó VB-n

2017. augusztus 5. 17:00

A Kiskun-vízi és Szabadidős Szakosztály öt fővel képviselteti az egyesületet és Kiskunfélegyházát a budapesti szenior úszó VB-n, augusztus 7-e és 20-a között. Céljuk a tisztes helytállás – tájékoztatta szerkesztőségünket Ónodi László.

Részletek
Forróság nehezítette a 24 órás horgászatot - videóval

Forróság nehezítette a 24 órás horgászatot - videóval

2017. augusztus 6. 18:00

Alaposan fel kellett készülniük a versenyzőknek a Balog Tanya 24 órás horgászversenyére, amit augusztus 5-e és 6-a között immár 6. alkalommal rendeztek meg. A hőségben 12 csapat (3+ 1 fős) mérte össze tudását, érkeztek horgászok Szentesről, Csongrádról és Paksról is. A győztes csapat pénzjutalom mellett vándorkupát kapott a szervezőktől, a dobogósok mellett díjazták a legnagyobb hal kifogóját.

Részletek
Női NB I-es kézilabda mérkőzést játszottak a Kész Arénában

Női NB I-es kézilabda mérkőzést játszottak a Kész Arénában

2017. augusztus 6. 16:00

A bajnoki felkészülés jegyében a női NB I-es kézilabda bajnokság két csapata, a Kecskeméti NKSE és az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE mérkőzött meg augusztus 4-én a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. A találkozót a KHTK junior játékosai mellett szülők, sportbarátok is nyomon követték. A békéscsabaiak visszavágtak a pár nappal ezelőtti vereségért, 19-10-re is vezettek és előnyük egy részét megtartva 33-30-ra nyertek a hajrában felzárkózó kecskemétiek ellen.

Részletek
Nyári labdarúgó tábort szervezett a sportiskola

Nyári labdarúgó tábort szervezett a sportiskola

2017. augusztus 6. 12:00

Első alkalommal rendezett nyári labdarúgó sporttábort július 31-e és augusztus 4-e között a Félegyházi Térségi Sportiskola a Honvéd Sporttelepen. Az egyhetes foglalkozásra elsősorban az általános iskolásokat várták, a 7 és 13 év közötti gyermekeket a sportiskola korosztályos edzői oktatták. Az elméleti képzés ugyancsak része volt a programnak, de a tábor jellegéből adódóan strandolás, sorverseny és strandlabdarúgás is részét képezte a foglalkozásoknak. A sportiskola igazolt játékosai mellett újonc gyerekek, valamint meghívott csapatok is részt vettek a táborban.

Részletek