Sakkversennyel kezdték a libafesztivált

Sakkversennyel kezdték a libafesztivált

2017. szeptember 9. 08:30

A libafesztivál programsorozathoz köthetően a „Pince 72” Sakk Klub és a Kiskunfélegyházi HTK Sakkszakosztálya 7. alkalommal rendezte meg a Ludas Matyi amatőr sakkversenyt szeptember 8-án, a Művelődési Központban. Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is sokan neveztek, idén 24 fő mérte össze sakktudását svájci rendszerben. Az élmezőnyben nagy csata alakult ki, az elsőnek kiemelt Salánki Endre 6 és fél ponttal nyert megelőzve a tavalyi győztes Retkes Pétert. A harmadik helyet Gyugyi Péter szerezte meg 5 ponttal. A legjobb női versenyző, Nagy Noémi 4 és fél ponttal negyedik lett, a legtapasztaltabb játékosként Rácz István László 4 ponttal nyolcadikként végzett.

Részletek
Új fejezet a futóklub életében

Új fejezet a futóklub életében

2017. szeptember 4. 17:30

Új fejezet kezdődik szeptembertől a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub életében. Átalakul az egyesület edzői csapata, új alapokra helyezve ezzel az úszótanfolyamok szervezését és lebonyolítását.

Részletek
A hazai pálya előnyét élvezheti ősszel a P&P KHTK kézilabdacsapata

A hazai pálya előnyét élvezheti ősszel a P&P KHTK kézilabdacsapata

2017. szeptember 3. 17:30

Zsinórban hat mérkőzést is itthon játszik a P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabdacsapata az NB II dél-keleti csoportjának 2017/18-as szezonjában. A bajnokság szeptember 23-án, szombaton rajtol, 17 órától a P&P KHTK a Karcagi SE-t fogadja a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A bajnokságban résztvevő csapatok közül több helyen is felújítják a sportcsarnokot ősszel, emiatt a pályaválasztási jogot felcserélték a félegyháziakkal. Ennek köszönhetően az első hat fordulóban hazai pályán fogadja ellenfeleit a tavalyi bronzérmes KHTK. Első idegenbeli összecsapását a 7. fordulóban, november 11-én, szombaton 18 órától Mezőtúron vívja.

Részletek
Színvonalas tornával várják a kosárlabdázás szerelmeseit

Színvonalas tornával várják a kosárlabdázás szerelmeseit

2017. szeptember 3. 11:55

Harmadik alkalommal rendezik meg a Félegyházi Pékség Kosárlabda Kupát, amelynek keretében szeptember 15-én és 16-án a BC Timisoara, a Szedeák, a KTE-Duna Aszfalt, valamint KK Vojvodina felnőtt férfi csapata lép pályára a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A kétnapos programot a Fly Addiction akrobatikus kosárlabda bemutatója színesíti.

Részletek
Szeptember közepén kezdődik a női futsal NB I.

Szeptember közepén kezdődik a női futsal NB I.

2017. szeptember 3. 10:30

Nyolc csapat részvételével szeptember 16-én és 17-én indul útjára a labda a női futsal NB I. 2017/18-as szezonjában. Az elmúlt évek legsikeresebb futsal csapata, a tavalyi bronzérmes és az azt megelőző négy év bajnoka, az Astra Kiskunfélegyházi Bulls hazai pályán kezd. Szeptember 17-én, vasárnap 18 órakor a zalaegerszegi Göcsej Sport Klubot fogadja a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A bajnoki címvédő Hajdúböszörményi TE a Gyula Amazonok otthonába utazik a nyitófordulóban.

Részletek
Megőrizték veretlenségüket

Megőrizték veretlenségüket

2017. szeptember 2. 20:10

Két jó formában lévő csapat találkozott szeptember 2-án, a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 4. fordulójában. A házigazda Ladánybenei LC a Kiskunfélegyházi Vasutas SK-hoz hasonlóan még nem szenvedett vereséget a szezon során. A mérkőzést sokáig a félegyháziak vezették, Makai Zoltán 26. percben elért góljára egészen a hajráig nem érkezett hazai válasz. A 84. percben végül Czanik Edvin révén a hazaiak is megzörgették a hálót, amivel döntetlenre mentették a mérkőzést az utolsó perceket emberhátrányban játszó Vasutas ellen.

Részletek
Nyolc gólt lőtt a KHTK

Nyolc gólt lőtt a KHTK

2017. szeptember 2. 19:10

Nem hagyott esélyt a hazai pályán játszó Harta SE-nek a Kiskunfélegyházi HTK szeptember 2-án, a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 4. fordulójában. Csurka Ádám már a 8. percben előnyhöz juttatta a félegyháziakat, ezt követően Koncz Zsolt és Medgyesi László is bevette a hartai kaput (3-0). A szünetben 3-0-ás KHTK vezetéssel fordultak a csapatok, az eredményesen játszó Medgyesi László pedig tett róla, hogy még nagyobbra nőjön a különbség. Az 52. és a 60. perc között háromszor is betalált, mesternégyesével 6-0-ra alakította az állást. A hazaiak gyors fellángolásból ugyan 6 perc alatt három gólt is szereztek, de 6-3 után ismét a KHTK percei következtek. Előbb Valkai Tamás, majd pedig Palásti Sándor értékesítette helyzetét, beállítva a 8-3-as végeredményt.

Részletek
Magabiztos győzelem

Magabiztos győzelem

2017. szeptember 2. 08:30

Előrehozott mérkőzésen fölényesen, 4-1-re nyert a Kiskunfélegyházi HTK II. a Duna-Aszfalt TVSE II. ellen a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 4. fordulójában, szeptember elsején. Rögtön a találkozó elején előnybe került a KHTK II. és helyzeteit kihasználva ilyen arányban is megérdemelten győzött.

Részletek
Még nem késő szavazni a paralimpikonokra!

Még nem késő szavazni a paralimpikonokra!

2017. szeptember 15. 17:30

Parasportolóink, akik többek között 18 éremmel gazdagították Magyarország dicsőségtábláját a riói paralimpián, újabb nemzetközi megmérettetésekre készülnek. A K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogrammal most Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy a parasportolók még eredményesebben teljesíthessenek a következő versenyeken. Szeptemberben online közönségszavazáson dől el, kik kapjanak fejenként bruttó 800 ezer forintos támogatást ehhez. 

Részletek
Aranyérmes Fénypárducok

Aranyérmes Fénypárducok

2017. szeptember 2. 11:30

12 országból több mint 200 íjász érkezett a HDH-IAA Történelmi Íjász Európa-bajnokságra augusztus végén Kecskemétre. A több napos rendezvény első három napján 3 különböző 18 célos pályát kellett teljesíteniük az íjászoknak. Egy nemenként és íjtípusonként eltérő szint meglövése után, a negyedik nap délelőttjén egy rangsoroló verseny alapján a legjobb hat íjász jutott a döntőbe, ahol a végső sorrendet kialakíthatták.

Részletek