A Tiszakécske nyerte a bajnokaspiránsok csatáját a kupában

A Tiszakécske nyerte a bajnokaspiránsok csatáját a kupában

2015. szeptember 23. 18:45

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság két százszázalékos csapata, a tiszakécskei Duna Aszfalt TVSE és a Kiskunfélegyházi HTK nézett farkasszemet a Bács Megyei Kupa 3. fordulójában. Az összecsapást Tiszakécskén rendezték meg szeptember 23-án. A találkozón kécskeiek kerültek előnybe a 15. percben, amire Polgár Szabolcs a 22. minutumban válaszolt (1-1). A szünetben döntetlenre álltak a felek, azonban a második játékrész rögtön tiszakécskei góllal kezdődött, majd Dos Reis Teixeira révén már kettőre nőtt a különbség (3-1). A félegyháziak a mérkőzés hátralévő részében nem tudtak közelebb lopózni ellenfelükhöz, így a kécskeiek szerezték meg a győzelmet és jutották tovább a Bács Megyei Kupa 4. fordulójába.

Részletek
Idegenben kezdtek a megyei kézilabda csapatok

Idegenben kezdtek a megyei kézilabda csapatok

2015. szeptember 21. 10:30

A Félegyházi Kézilabda SC női és férfi együttese számára is elindult a megyei bajnokság szeptember 20-án. A nők Kiskunhalason léptek pályára, ahol az esélyesebb KB Autoteam SE 34-8-as kiütéses győzelmet aratott. A férfiak már jóval szorosabb csatát vívtak Pakson. A szünetben háromgólos hátrányban voltak (10-7), végül két góllal maradtak alul. (26-24)

Részletek
Győzelemmel rajtoltak az NBII-es kézisek

Győzelemmel rajtoltak az NBII-es kézisek

2015. szeptember 21. 10:00

Jól sikerült az 1. forduló az NBII délkeleti csoportjában szereplő Kiskunfélegyházi HTK számára. Az együttes szeptember 20-án a XVI. Kerületi KMSE otthonába látogatott, ahol hatgólos győzelmet aratott. A mérkőzést az erősebb félegyháziak uralták, a szünetben 18-15-re vezettek és előnyüket a második félidőben tovább növelték (37-31). A KHTK a 2. fordulóban hazai pályán játszik, szeptember 27-én vasárnap 17 órakor az ugyancsak győzelemmel rajtoló Újkígyóst fogadja.

Részletek
Második mérkőzésüket is megnyerték

Második mérkőzésüket is megnyerték

2015. szeptember 24. 10:00

Jól kezdte az NBI-es férfi asztalitenisz bajnokságot a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola. A Jászkun Volán legyőzését követően a 2. fordulóban a Szerva ASE II. csapatát is megverték 11-7 arányban szeptember 20-án. Párosban Korponai Zoltán és Pengő Gábor győzött. Egyéniben Korponai Zoltán négy, Pengő Gábor és Erdélyi Szabolcs három-három játékot nyert. Varga Károly ezúttal nem szerzett pontot.

Részletek
Sérülés is hátráltatta az alakuló serdülő kosaras csapatot

Sérülés is hátráltatta az alakuló serdülő kosaras csapatot

2015. szeptember 20. 17:30

Nagykőrösön rendezték meg a nemzeti fiú serdülő bajnokság 1. fordulóját szeptember 20-án. A Félegyházi Térségi Sportiskola a Pityke KSE és a Békéscsabai KK ellen lépett parkettre. Simon Zoltán edző tanítványai rövid ideje készülnek együtt, az összeszokottság hiánya a pályán is megmutatkozott. Az együttesből Németh Donát a Nagykőrös elleni mérkőzésen megsérült, rá 4 hetes kényszerpihenő vár.

Részletek
Döntetlennel kezdtek a Mókusok

Döntetlennel kezdtek a Mókusok

2015. szeptember 20. 12:00

A Mókusok számára is elindult a szezon a Bács- Kiskun megyei női 2/3-ad pályás bajnokságban. Szeptember 19-én az Akasztói Focisuli otthonában vendégeskedtek, ahol a 11. percben Gál Kira góljával a vezetést is megszerezték (0-1). A hazaiak részéről egy perccel később Csehi Leila kiegyenlített, így pontosztozkodással zártak a felek. (1-1)

Részletek
Hatból hat - Ismét győzött a KHTK a megyei I. osztályban

Hatból hat - Ismét győzött a KHTK a megyei I. osztályban

2015. szeptember 19. 19:45

Zsinórban a hatodik mérkőzését nyerte meg, így továbbra is százszázalékos a megyei I. osztályban a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata. A félegyháziak a 6. fordulóban Soltvadkerten szerezték meg a 3 pontot szeptember 19-én. A találkozón Csurka Ádám révén szerzett vezetést a KHTK, amire a hazaik részéről Soproni András válaszolt, de még a szünet előtt Némedi Norbert újfent előnyhöz juttatta a félegyháziakat (1-2). A 2. félidő elején Csurka Ádám, majd a hajrában Mizsei Ferenc is betalált, így újabb sikert könyvelhetett el a Kiskunfélegyházi HTK.

Részletek
Elindult felfelé a Kiskunfélegyházi Vasutas

Elindult felfelé a Kiskunfélegyházi Vasutas

2015. szeptember 19. 19:10

Némi meglepetésre 2-0-ra győzött hazai pályán a Kiskunfélegyházi Vasutas a Nyárlőrinc ellen a megyei II. osztályú bajnokság 6. fordulójában. A mérkőzést gyenge formában várták a félegyháziak, utolsó négy találkozójukat egyaránt elveszítették. Velük szemben a Nyárlőrinc a negyedik helyen állt a tabellán. Az összecsapáson a 25. percben szerzett vezetést a Vasutas Makai Zoltán góljával, majd az 56. percben Kürtösi Szabolcs is betalált a hálóba (2-0).

Részletek
Elvitte a három pontot a Tiszaalpár

Elvitte a három pontot a Tiszaalpár

2015. szeptember 19. 18:45

Újabb vereségbe szaladt bele hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú bajnokság 6. fordulójában. A félegyházi csapat otthonában ezúttal a Tiszaalpár győzött 2-0-ra. A páros kiállítással tarkított összecsapáson megbüntették a vendégek a KHTK II. figyelmetlenségeit. Előbb egy indításgólt, majd pedig egy szemfüles találatot szereztek. A félegyháziak csupán kihagyott helyzetekig jutottak.

Részletek
Sportszerű és lelkes küzdelem a pályán

Sportszerű és lelkes küzdelem a pályán

2015. szeptember 19. 13:20

A 2015. évi Bács-Kiskun Megyei Kispályás Labdarúgó Bajnokságot Kiskunfélegyházán, a Honvéd Sporttelepen rendezték meg. A bajnokságra hét csapat nevezett. A sportrendezvény lehetőséget teremtett az egészséges versenyszellem gyakorlására és fejlesztésére, valamint erősíti a sportbarátságokat. A versenyszellem nagymértékben hozzájárul a versenyképességhez, ami nélkülözhetetlen az egészségmegőrzéshez és a hatékony munkavégzéshez.

Részletek